mersindeyim hala yatmadı hocamMersinde de 27 haziranda ek ders ücreti yatırıldı.
mersindeyim hala yatmadı hocamMersinde de 27 haziranda ek ders ücreti yatırıldı.
Tüik enflasyon sepetinde ki ürünleri güncellendi tekrar hocam düşük çıkma sebebi bu ki döneme göre kalemler değiştirilecektir artık. Benzin elektirik v.s. çıkarıldı mesela. Doğal gaz faturası gelmediği bir ay vardı o ay çıkardı şimdi yazın geri ekledi. Ama pinpon topu gibi önemli bir ihtiyacımız hala sepette ?Çok ilginç takipteyim
Toroslar ilçede yattı hocammersindeyim hala yatmadı hocam
Edirne de yatiramadi halen.mersindeyim hala yatmadı hocam
Bizde bugün yattı.mersindeyim hala yatmadı hocam
Aylık enflasyon %3,92
Yıllık enflasyon % 38,21
Neden 19.77 değil de 17.55 hocam. Bu neden kaynaklanıyor acaba? Bilginiz var mı?Meclise sunulacak kanun teklifi öncesi memurların zam oranı %17,55 olarak görünüyor
Neden 19.77 değil de 17.55 hocam. Bu neden kaynaklanıyor acaba? Bilginiz var mı?
Benim hesabıma göre 19,77 - 8 = 11,77 enflasyon farkı oluşuyor. 11,77 + 6 = 17,77 oluyor.
Tuik in sayfasından şimdi baktım, 6 ayı topladığımda 18,44 çıktı.Bizi ilgilendiren kısım yani 6 aylık enflasyon % 19.77 düzeltme : 17.55 miş
Bu demek oluyor ki ek derste %50 civarı bir kazancımızı kesmiş oluyorlar...A haber %25+8000 diye haber yapmış diye twitterda okudum. Bu bilgi doğru olabilir.
Hükümetin yanlısı bir ekonomi akademisyeninin fikri bu sayın hocam. Yandaş bir medya kanalında izledim.A haber %25+8000 diye haber yapmış diye twitterda okudum. Bu bilgi doğru olabilir.
En düşük memur maaşı 22 bin olmuyo böyle en az %25 olması lazımdı. Nasıl ayarlayacaklar bakalım?Seyyanen 8077 TL zam
En düşük memur maaşı 22 bin olmuyo böyle en az %25 olması lazımdı. Nasıl ayarlayacaklar bakalım?