Ü
Üye silindi 6243
Misafir
Onu da vermediler be hocam. Maalesef...Herkese %45 vermiş geçmiş. Sallamış. İnternet gazetelerinin Tıklatıp para kazandıran haberlerinden biri. Kıymeti harbiyesi yok.
Onu da vermediler be hocam. Maalesef...Herkese %45 vermiş geçmiş. Sallamış. İnternet gazetelerinin Tıklatıp para kazandıran haberlerinden biri. Kıymeti harbiyesi yok.
Hayırlısı inşallah. Greev şartMaalesef hayal kırıklığı yaşattılar hocam. Gönül sizin dediğinizi umuyor ama maalesef gerçekler çok farklı.
Kendimle gurur duydum. Ben de uzman bir ekonomistim sanırım. Dediklerim çıktı.Açıklanacak enflasyon rakamı Kadar zam, üstüne seyyanen diye tahmin ediyorum.
Yüzdelik zammı olabildiğince düşük tutacaklardır zannımca.
Mehmet Şimşek ekonominin başındaysa hevese çok kapılmayın bence. Bu da benim yorumum.
Uzman öğretmen 1/1 kaç olur benim maaş hocam Senin öngörüler çıkıyorKendimle gurur duydum. Ben de uzman bir ekonomistim sanırım. Dediklerim çıktı. ?
Sanırım boş bir adam değilim. Evliya falan mıyım acaba! ?
Özelden yazayım hocam. Ama yarın yazarım. Bakalım bu gece rüyamda ne göreceğim. ?Uzman öğretmen 1/1 kaç olur benim maaş hocam Senin öngörüler çıkıyor
Yeni araç alanlara hocam o yanlış anlamadıysam. Sıfır alacak olanlar sökülsün paraları diyorlar Gerçi şu anda sıraya girsen zaten Ocak'tan önce kimse araba vermiyor herhalde. Daha evvelden sıraya girip de yeni alacaklara sürpriz oldu.Konuyla kısmen alakalı olacak ama Mtv iki kat alınacak muhabbeti nedir? Arabası olan herkes bu sene ödediği kadar tekrar mı ödeyecek? O tarz yorumlar yapılıyor.
İnşallah dediğiniz gibidir hocam.Yeni araç alanlara hocam o yanlış anlamadıysam. Sıfır alacak olanlar sökülsün paraları diyorlar
O kesin zaten hocam. Akşama net sayı söylesinler de ev sahiplerinden, marketlere herkes fiyat güncellemesi(!) çalışmalarına başlarİnşallah dediğiniz gibidir hocam, ama anladığım kadarıyla arabası olan herkes için olacak gibi. Öyleyse zam elimize geçmeden gidecek gibi.
Herkese geçmiş olsun o zaman. Zamların sponsoru araç sahipleri oldu.Araç sahipleri, Ocak-Temmuz aylarındaki MTV tutarlarının dışında toplam bir MTV tutarı daha ödeyecek.
Temmuz ayında bu yılbaşında belirlenen MTV tutarının ikinci taksiti aynı tutarda ödenecek.
Ek MTV, iki taksitte ödenecek.
İlk taksit, yasanın yürürlüğe girdiği ayı izleyen ay sonuna kadar ödenecek. Yani Ağustos sonuna kadar Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ilk taksiti ödenecek.
Ek MTV ikinci taksiti ise Kasım ayı sonuna kadar ödenecek.
Yeni tescil edilecek araçların Ek MTV ödemesi ise normal MTV tutarı ile beraber peşin ödenecek.
Hocam o kadar güzel özetlemiş ki alkışı hakediyor.memur derin bir aaaaaaah çekti. oooooooh çekenler işçiler.
Hocam ben bunu anlayamadım. Alacagımız maaş = maaş x yüzdelik oran + uzmanlik farki + 8077 ise bu degerden az oluyor yani 26 bin felan oluyor. Ama (maaş + uzmanlik farki) x zam oranı +8077 ise o zaman sizin dediginiz değer çıkıyor. Uzmanlik farki belli zaten. Zama onu niye dahil ediyoruz ki? Oransal olarak meblayi artiriyor sonuçta17180 alan 28260 alacak. dağ fare doğurdu en azından 30 olmalıydı
Zarar üzerine zarar yani.Seyyanen zammın yürürlük tarihi 15 Temmuz (13. Madde) olduğu için 14 günlük farkı verilmeyecekmiş:
Yakışır alkış...Seyyanen zammın yürürlük tarihi 15 Temmuz (13. Madde) olduğu için 14 günlük farkı verilmeyecekmiş:
Ali de alkışlıyordur eminim.Yakışır alkış...
Kimsin senAli de alkışlıyordur eminim.
Ali Yalçın alkışlıyordur demek istedim hocam. MemurSen başkanının her şeye alkış tutmak gibi bir huyu var da.Kimsin sen