Merhaba
Beyazpano hakkında konusuldugunu gorunce cevap verme ihtiyacı hisettim. Arkadaşlar, Beyazpano'ya yüklenen içerik tamamen içeriği yükleyen eğitmenin sorumluluğundadır ve hakları da bu eğitmene aittir. Paylaşılan içerik, eğitmenin kendi öğrencileri ve kendisi dışında başka hiç bir Beyazpano kullanıcısı tarafından görüntülenemez. Beyazpano, yüklenen içerik ile ilgili hiç bir şekilde hak iddia etmez ve başka mecralarda bu içeriği paylaşmaz veya ticari getiri elde etmek için kullanmaz.
Beyazpano, öğrenme yönetim sistemi kapsamında değerlendirilen mevcut olan tüm özelliklerini ücretsiz olarak devam ettirecektir. İlerde elde edilecek gelir, Beyazano'nun kendi oluşturacağı içerik üzerinden elde edilecektir. Bunlar ne olabilir? Eğitimle alakalı uygulamalar (app) olabilir, veya ücretli ders videolarının dağıtımı olabilit (vitamin gibi).
Bu konularla alakalı sorularınız olursa
http://www.beyazpano.com/contact adresinden bize yazabilirsiniz.
BaRBaRYaN' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
beyaz panodan gelen cevap.
İlginiz için çok teşekkür ediyoruz. Beyazpano.com un öğretmenlere sunmuş olduğu şu an mevcut servisleri daima ücretsiz kalacaktır. Beyazpano ilerde gelirini daha çok içerik satışından sağlayacak. Bunlar nedir örneğin eğitim videoları, uygulamaları vs. Bu sebeple site fonksiyonlarının kullanımı için hiç bir şekilde ücret talep edilmeyecek.
Saygılarımızla
Beyazpano Ekibi
..
peki üyelik sözleşmesini bir gözden geçirirmisin
siteye eklenen dökümanlardan, videolardan vs.. ücretsiz faydalanabiliriz. üyeler hiç bir telif hakkı talep edemez diye bir madde var mı?
yani sizin yüklediğiniz dökümanları kullanarak bir içerik sunmayı düşünüyor da olabilirler...