YEĞİTEK BT Sınıfı Kurulumları

Kodla Büyü
Tip 2 BT lab ve Tip 3 yenilikçi sınıfları sadece BT öğretmenleri değil bütün branş öğretmenleri kullanabilecek, istekli öğretmenler önce ÖBA'dan Yenilikçi Sınıflar eğitimini alacaklar ardından kendilerine Fatih Eğitmenlerince 25 saatlik yüz yüze Yenilikçi sınıflar aktif öğrenme kursu verilecek.

Tip 2 BT lab ve Tip 3 yenilikçi sınıfları sadece BT öğretmenleri değil bütün branş öğretmenleri kullanabilecek, istekli öğretmenler önce ÖBA'dan Yenilikçi Sınıflar eğitimini alacaklar ardından kendilerine Fatih Eğitmenlerince 25 saatlik yüz yüze Yenilikçi sınıflar aktif öğrenme kursu verilecek.
Tip3 yenilikçi sınıfları herkes kullanacak da bakımını kim yapacak?

Biz tabiki. Nasılsa yapan var diyerek umurlarinda olmayacak kimsenin.
Bir bunun yükü eksikti... Vurun bir yük daha sırtımıza.. Nasıl olsa e*ek var, taşır.
Bir gün o e*eğin canına da tak edecek, hiç yük taşımayacağım diye isyan edecek. Sonra e*ek kötü olacak, önceki taşıdığı yükler unutuluup gidecek.
"Bir E*eğin Öyküsü"

Tip2 nin bt labdan farkı nedir bence hiçbir farkı yok nasıl olurda diğer branşlar kullanabilir?

Tip2 nin bt labdan farkı nedir bence hiçbir farkı yok nasıl olurda diğer branşlar kullanabilir?
Emin misiniz, sadece tip3 yenilikçi sınıfı tüm branşlar kullanacak diye biliyorum. Tip2 bt labı sadece bilişim öğretmeni kullanır, öyle değil mi? Sonuçta tüm öğretmenler yenilikçi sınıf için eğitim alacak, bt lab kullanımı için diye bişey duymadık.

Hocam böyle olduğunu bilsem kesinlikle kurulsun demezdim hatta engellerdim. Yenilikçiyi matematikçi kullanırken sen 6-A sınıfında akıllı tahtada mblock anlatacaksın. Biz de bize bt sınıfı kuruyorlar sanıyordum. Ben eski sınıfımı kullanmaya devam edeceğim. Herkes kullanacak benim dersimden de alacaklar sonra ben girince bütün sorunlarıyla uğraşacam , formatör değilim ama kimsenin yapmadığı iş benim başıma sorun olarak kalacak. Matematikçi o pcler çalışmazsa kendi sınıfına defolup gidecek ama sen o pcye bakmadan ders yapamayacaksın. Keşke kurmasalarmış. Sınıfta U düzeni olmaz. Daha bunu bilmeyenler bilişim sınıfı hazırlıyorlar. Akıllı tahtanın önüne kablo kanalı çekip priz koymuşlar. Sanki akıllı tahta taa karşı duvardaymış gibi bilgisayarlar akıllı tahtaya değil karşı duvara daha yakın. Hele o masalar yok mu? Beleş verseler almazsınız. İlçedekiler içinde windows mu var onu bile bilmiyorlar. Her şey sürpriz kasa yerine hıyar gelirse hiç şaşırmam. Tüm duvarı kaplayan son derece gereksiz 4 tane hiç bir anlamı olamayan tablo duvarda. Onların yerine bir 3d yazıcı daha alırdınız. Benim bt sınıfımda 2 tane yazıcı vardı zaten, sadece yeni kasası olmayan bt sınıfı için yeni kurdukları sınıf aşırı kullanışsız. Prizler düz değil akıllı tahta için olanlardan. Üçlü prizler çöp daha bir sürü şey var da aklıma gelenler bunlar. Eski BT sınıfından dolap masa vs bir çok şeyi alıp iki sınıftan mükemmel bir sınıf çıkaracaktım ama onların şov hırsı izin vermiyor. Takım bozulmayacakmış.

Son düzenleme:
Hani öğrencilerin çantaları var ya hah onlar bizde başımıza bela oldu. 5 yıl uğraştırdı bizi, sınıfa getirsen dert, sınıfta bıraksan dert. 1 günde çözdüm. Ama yeni sınıfta bunu uygulayamam. Sınıfa kuranlar tablo göndereceğinize öğrenci kıyafetini nereye asacak, çantalar ne olacak onu da düşünseydiniz. Birden fazla kişinin kullandığı BT sınıfından hayır gelmez. İki BT öğretmeni kullanırken bile sorun yaşıyorduk, diğer branşları düşünemiyordum. Sene 2009 civarı eski okulumda İngilizce öğretmeni sandığımız biri ders işlerken 2. BT sınıfına girmek zorunda kaldım. Bir cd mi almam gerekiyordu kablo mu lazımdı ne? Orada ders işlemediğim ve formatör olmadığım halde her şeyi ile ilgilendiğim sınıfta öğretmen diyemeyeceğim zat kuran dua kitabı veya risale neydi tam görmedim, onu okuyor öğrenciler bilgisayarı yiyordu. Hah yine aynısı olacak.

henüz gelmedi. Dün itibariyle mobilyalar tamamlandı. 18 masa, 36 sandalye, 1 çekmeceli öğrt. masa, 1 öğrt koltuk, 3d yazıcı dolabı

arızalı gelen ürünler var. misal öğretmen sandalyesinin pompası bozuk birde öğrenci masasının alt ayağı eksik. nereye bildiriyorsunuz

arızalı gelen ürünler var. misal öğretmen sandalyesinin pompası bozuk birde öğrenci masasının alt ayağı eksik. nereye bildiriyorsunuz
Ebys den gelen yazıda (E-30706984-934.01-118189294) Telim Alma Tutanağı var. Tek tek hangi parça gelecek ölçülleri ve özellikleri mevcut. Eksik veya arızalı ürün varsa, tamamlayıncaya kadar imza atmayınız. Firma halleder gerisini

Geri