Şirkete ulaşıp son bilgileri alabilir miyiz acaba. Kargodaysa takip etmek gibi falaninnova
Geldiler pardus yüklediler.hp kullanan arkadaşlar sistem özellikler pcler nassıl?
pardus ile mi devam edecekler yoksa windowss veyahut ikisi birden mi?
All in one hocam altyapı tamam mobilyalar geldi bakanlıktan gelip kurmuşlar ama dağınık şekilde bilgisayarlar da geldi öylece kutuda bekliyor biz de bilemiyoruz ne yapacağız diye beklesek mi açsak mı diyeHocam all in one mı pc ler. Birde altyapı ve mobilyalarınız tamamlanmış mıydı. Bizde direk pc leri gerireceğiz demişler
All in one hocam altyapı tamam mobilyalar geldi bakanlıktan gelip kurmuşlar ama dağınık şekilde bilgisayarlar da geldi öylece kutuda bekliyor biz de bilemiyoruz ne yapacağız diye beklesek mi açsak mı diye
öğrenebildinmi hocam özelliklerini? benim duyduğum kasa değil de monitörün arkadasında mini bişey varmış mini kasa mı kasdetildi onu da tam bilmiyorum ondan gelecekmiş casper olanlar. Birisine teslim edilse de ne olduğunu anlasak.Bize de yazısı geldi, 19 adet Casper mini bilgisayar teslim edilecekmiş. Bu bilgisayarların özelliklerini ya da modelini bilen var mı?
durumumuz aynı bizlere mobilya değil sadece bilgisayar gelecek.Bugün il koordinatörü aradı 19 adet casper mini bilgisayar gelecek size dedi. zaten kurulu lab var bende. bunların mobilyalar geliyor mu?
bana anlatılmak istenen de sanırım buydu monitör arkasına takılan demişlerdi görsellerde var o şekildeki hali.Bize gelen yazıda da casper mini pc yazıyor. Sitesinden baktığım şu tarz bir şey sanırım.
Yok hocam özellikleri ile alakalı bi bilgim.öğrenebildinmi hocam özelliklerini? benim duyduğum kasa değil de monitörün arkadasında mini bişey varmış mini kasa mı kasdetildi onu da tam bilmiyorum ondan gelecekmiş casper olanlar. Birisine teslim edilse de ne olduğunu anlasak.
durumumuz aynı bizlere mobilya değil sadece bilgisayar gelecek.
Bizede 18+1 dendi. Sadece bilgisayar koordinatöre ne diye sordum tip 1 diyor ne olduğu belli değil. İnşallah hp değildir adamlar anakart yapısını bile değiştiriyor bir ssd bile değiştirilmiyor (bankalara verdikleri öyleydi. Bağış diye geldi hiçbirini kullanamadım)
Bize tip 3 kurulacak aidata mini lot3 yazıyor. 16 GB ram ssd ise iyidir. 8 GB ise idare eder bişey.Kimse bilmiyor diye birşey yok hocam. Ağ altyapı kurulduysa muayene kabul için kesin gelmişlerdir okula da evrak bırakmışlardır. Hatta komisyonda sizin okuldan öğretmenler de olur.
3 Tip sınıf yapıyor şu an Yegitek. Tip 1 olanlarda ağ altyapısı olan mevcut BT sınıflarının bilgisayarları yenilenecek, Tip 2 ağ altyapısı olmayan yani hiç BT sınıfı olmayan okullara ağ altyapı kurulup masa sandalye ve bilgisayar verilecek. Tip 3 olan ise Yenilikçi Sınıf diye geçiyor. Tip 3'ler aslında BT sınıfı değil. Tüm branşların kullanımına açık isteyen öğretmen orda ders işleyebilecek. Tip 2 ve Tip 3'ün şartnamesini de ekliyorum hocam.
Merhaba. Bilgisayarlar geldikten yaklaşık 10 gün sonra kurulum yapıldı. FreeDos olarak geliyor ve bilgisayarları kutudan çıkarıp kuran ekip Pardus işletim sistemini de kuruyor.Merhaba hocalarım başlığı hortlatma zamanı geldi bencepc ler geldikten ne kadar süre sonra şirket gelip kurulum yaptı. Ve pardus yüklü geliyormuş sanırım
Bize gelenler donanımsal yazılımsal tüm sorunlarda bize ulaşın pardus dışında kullanmayın demişlerdiBize kuranlar windows yükleyebilirsiniz sıkıntı olmaz demişler müdüre.