...
Yenilikçi sınıf olarak kurulduysa tip3 laboratuvar olarak kurulduysa tip 2Arkadaşlar merhaba, Bt sınıfımız fiziki olarak vardı. Alt yapı, mobilya ve bilgisayar yoktu. Aralık ayında alt yapı kuruldu, ocak ayında mobilyalar geldi. Şimdi bilgisayarları bekliyoruz. Bizimki hangi tip oluyor?
Ben çevirmeyi düşünmüyorum. Hatta eski bilgisayarlara da Pardus kurma niyetim var. Python ve Arduino uygulamaları var zaten. Sadece akış diyagramı için güzel bir program bulamadım.Hocalarım, Yeni gelen HP all in one pc leri windows a çevirecek misiniz? ve çeviripte elinde imajı olan var mı?
Bende çevirmiyorum. Exper makineler var benim onlara da pardus kurasım var. Denedim beceremedim. Kuruyorum ama boot etmiyor kurulmamış gibi. Bilgisi olan var mı bu konuda acaba?
İkisini de denedim. Hem çalışan pardus hemde grafik arayüz ile ama neden olmuyor bilmiyorum. Veyon ile kurdum rufus ile değil etkisi olur mu ki?
İkisini de denedim. Hem çalışan pardus hemde grafik arayüz ile ama neden olmuyor bilmiyorum. Veyon ile kurdum rufus ile değil etkisi olur mu ki?
Pardus 23.2 eğitim sürümü kurmak istiyorum. Yeni makinelere onlar kuruldu.
Hp makinelere canlıdan açtık pardus kur dedik kuruldu. Elimdeki live Cd değil, kurulum isosu.“Çalışan” ile kurulum yapılmıyor.
Live CD yani kurulmadan denemek için çalıştırılıyor.
Hp makinelere canlıdan açtık pardus kur dedik kuruldu. Elimdeki live Cd değil, kurulum isosu.