YEĞİTEK BT Sınıfı Kurulumları

Kodla Büyü
Bence en önemli araçlardan biri eksik. Klima. Klimasız ve bütün gün güneş gören tarafta olan bir BT sınıfı düşünün. Şu an en büyük derdim bu.
o sorun bende de olacak yeni bir bina tam güneş gören yerdeyim bakalım ilk yazımızda nasıl olacak gerçi nemli bir memlekette güneş görmesi iyi birşey ama yaza yakın ders işlerken illa ki sorun olacaktır.

Bence en önemli araçlardan biri eksik. Klima. Klimasız ve bütün gün güneş gören tarafta olan bir BT sınıfı düşünün. Şu an en büyük derdim bu.
Bu çok büyük bir sorun. Kışın bile güneş görmesi işkence oluyor kaloriferler yanınca. Benim eski bir okul, boş alanımda yoktu. Yeni kurulumu karşımdaki güneş görmeyen sınıfa rica ettim. Altyapıyı oraya kurdular. Oradaki sınıfla eski bt yı takas edeceğiz bir nevi. En azından güneşten kurtulacağım.

Son düzenleme:
3D yazıcı, MEB kit setler ayrı bir parti olarak mı gelecek acaba. Yenilikçi kurslarda bunlardan bahsedilmişti

Biraz sert duruşunuz olsun istemeye bile çekinirler. Bana bırak istemeyi söyleyemezler düşünemiyorum o kadar labsiz çalışmış biri olarak

Bize gelen bilgisayarlar:
Hp ProOne 440 23.8 inch G9 All-in-One Pc
Umarım söylediğiniz modeldir bir arkadaş sosyal medyada gelen bilgisayarların özellikleri için i3 işlemci ve 8 ram olarak paylaştı..

Ekli dosyalar

• 12345.webp
    12345.webp
    73.4 KB · Görüntüleme: 114
Gelecek olan bilgisayarlarda pardus mu kurulu olacak? Windowsa geçme imkanımız olamaz mı? Pardusla devam edecek isek öğrenciler için nasıl olur, kullanımı kolay mı tecrübeli olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

18+1 bilgisayar gelecekti bize. Bugün 18 tane Hp ProOne 440 geldi. Sanırım gelmeyen öğretmen bilgisayarı.
Teslimi olan arkadaşların bilgisayar sayıları tam mı geldi acaba?

18+1 bilgisayar gelecekti bize. Bugün 18 tane Hp ProOne 440 geldi. Sanırım gelmeyen öğretmen bilgisayarı.
Teslimi olan arkadaşların bilgisayar sayıları tam mı geldi acaba?
Öğretmen öğrenci bilgisayarı farklı olmayabilir. Bizim de 19 geldi. İsterseniz getiren kargo şirketi ile irtibata geçin bir sorun tutanakta kaç tane teslim görünüyor diye.

Dün akşam bilgisayarlarımız gelmiş sandalye masa kurulumunu yapmışlar ama bilgisayarlar için de bakanlığı bekleyecek miyiz yoksa biz açabilir miyiz

Geri