Hayır önce önlük giyeceğiz.Eee müfredat sadeleşmeyecek miydi baba nasıl olacak bu iş şimdi?
Bu önlük beni deli gibi gösteriyor, o yüzden giymiyorum. ?Hayır önce önlük giyeceğiz.
Malesef durum dediğiniz gibi. Velisi de öğrencisi de eğitimcisi de okumanın zaman kaybı olduğunu düşünüyor. Hal böyle olunca sistem yavaş yavaş çürüyor. Kök çürüdükten sonra yaprağı değiştirmeniz anlamsız oluyor.ne öğrenci ne de veli okumanın bir anlamı olmadığını düşünüyor. bu düşünce ile okulların kreşten farkı kalmadı. bizler de bakıcı gibi olduk. önce bu düşünce yapısını değiştirecek adımlar atılmalı. okuyan okumayandan daha çok para kaznamalı ki değeri olsun.
Allah akıl fikir versin. Eğitimi iyice berbat etmek için daha iyi bir adım atılamazdı.MEB, kasım ve nisan aylarındaki birer haftalık ara tatil uygulamasını devam ettirme kararı aldı. Öte yandan 180 olan eğitim iş günü süresi uzatılacak. Öğrencilerin yılda 200 gün okula gidecek şekilde bir takvim oluşturulması için çalışmalara başlandı.
MEB'den ara tatil kararı! Tatil süresi kısalıyor, okul süresi artıyor
MEB, kasım ve nisan aylarındaki birer haftalık ara tatil uygulamasını devam ettirme kararı aldı. Öte yandan 180 olan eğitim iş günü süresi uzatılacak....m.sabah.com.tr
nerde 13 -14 öğrenci ankaranın göbeğinde merkezi bir okulda şu anda sınıf mevcudu 35-45 arasında geziyor mevcutlar. diğer illerinde bundan aşağı kalacak yanı yoktur."Sokakta gördüğünüz 80 kişiden 1 tanesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından maaşı ödenen öğretmen statüsünde. Bakın bu devasa bir rakam. Öğretmen başına düşen öğrenci sayısı 30'lu 40'lı rakamlardan şu an 13-14'lere düşmüş durumda. Bunlar dünya ortalamalarının gerçekten üstünde olan rakamlar. Dünyanın hiç bir tarafında bu kadar büyük bir öğretmen kitlesi, kamu tarafından fonlandırılmıyor.”
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Eylül ayından itibaren yeni müfredatla çocuklarımız yetişecek
Milli Eğitim Bakanı Tekin, "Değerlerimiz, bizi bir arada tutan, bizi millet yapan değerlerimiz, asgari müştereklerimiz mutlaka gelecek kuşaklara aktarılsın istiyoruz. İnşallah eylül ayından itibaren yeni müfredatla çocuklarımız yetişecek." dedi. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Nerede acaba bu rakamlar..."Sokakta gördüğünüz 80 kişiden 1 tanesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından maaşı ödenen öğretmen statüsünde. Bakın bu devasa bir rakam. Öğretmen başına düşen öğrenci sayısı 30'lu 40'lı rakamlardan şu an 13-14'lere düşmüş durumda. Bunlar dünya ortalamalarının gerçekten üstünde olan rakamlar. Dünyanın hiç bir tarafında bu kadar büyük bir öğretmen kitlesi, kamu tarafından fonlandırılmıyor.”
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Eylül ayından itibaren yeni müfredatla çocuklarımız yetişecek
Milli Eğitim Bakanı Tekin, "Değerlerimiz, bizi bir arada tutan, bizi millet yapan değerlerimiz, asgari müştereklerimiz mutlaka gelecek kuşaklara aktarılsın istiyoruz. İnşallah eylül ayından itibaren yeni müfredatla çocuklarımız yetişecek." dedi. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
4 yıl sonra mı aklına gelmiş. Alaymış yanına çırak olarak o zaman. 4 sene okutup neden vakit kaybetmiş. Perşembenin gelişi zaten belliymiş.Gözleri kapalı insanların dokunduklari fili farklı tarif etmesi he zaman olur. Gözler açılıp bakilsa sorunlara. Çözüm kolay olacak
Son sınıf öğrencisi bir veliyi aradık. Neden beceri sınavına gelmiyor öğrencimiz diye. Velinin cevabı. 4 yıl boyunca ne verdiniz ne istiyorsunuz. Çocuğumun 4 yılı boşa geçti. Benim yanımda çırak olsaydı şimdiye dükkanın başına geçerdi dedi ve kapattı. Al sana cozum
Hak etmediği rektörlüğü alabilmesi için yönetmelik değiştirilenler fonlanmıyor da, alnının teriyle KPSS cenderesinden geçen öğretmenler fonlanıyor, öyle mi?Dünyanın hiç bir tarafında bu kadar büyük bir öğretmen kitlesi, kamu tarafından fonlandırılmıyor.