Yeni Bakan

Kodla Büyü
Bakan Bey'in açıklaması yenilir yutulur bir açıklama değil.

Öğretmene şiddet durup dururken gelmez, toplumdaki saygı ve sevgi bittiğinde gelir.

Hem bu açıklamayı yapıp hem de öğretmene şiddete karşıyım demesi samimi değil.

Bayram bile olsa sendikalardan bir tık bile çıkmaması beni şaşırtmadı ama normal şartlarda çok şaşırtıcı olması gerekmez mi

Sendikalar çiftliktir, istisnasız hepsi böyle, şu anda sarı sendika diyenler yarın kırmızı parti başa geçsin, bu sefer ideolojik olarak ona yakın sendikalar sus pus olacaklar. Öğretmenim diyorsunuz, kafanızı çalıştırın. Sarı sendikadan önce yetkili olanlar ne yaptılar şu ülkede, bir nöbet ücretini bile almamışlardı.

Ben üyeliğim ile hiçbirine katkı ve yardımda bulunmam. Uzman -baş öğretmenlikte hepsinin hesabının duygusal olduğunu gördük.

Son eylemde, ırak kökenli biri bir idareciyi öldürdü, ortalığı ayağa kaldırdılar, ama terör örgütü pkk Aybüke ve Necmettin öğretmeni şehit ettiklerinde eylem yapmadılar, neden!!! Bunu anlarsınız çiftliği de anlarsınız...

Hâlâ sendikalardan medet uman varsa...

er yada geç okullar yerel yönetimlere devredilecektir,
belediyede eğitim işlerinden sorumlu bir müdür olacak, (Park ve bahçeler müdürü, su ve kanalizasyon gibi)
maaş sadece çalıştığımız dönem alacağız,
hey yıl sözleşme imzalayacağız,

yukarıdaki senaryo hep kafamda vardı ama buna hep uzun süreler verirdim,
en erken 20 - 30 yıl gibi,
ama sanırım daha erken olacak.

657 kaldırıp okullar özelleştirilince öğretmen düşmanları sevinsin. Hiçbirinin okula gidecek çocuğu, yeğeni yok herhalde.

Eğitim tamamen farklı ideolojik grupların eline kalır. Her sene 1. Sınıfa anaokuluna başlayanlarda zaten git gide suriyeli ıraklı afrikalı ve değişik ülkeler kökenli öğrenci oranı artıyor. Osmanlı devletinin yıkılış sürecindeki dönemi tekrar yaşıyoruz. Zenginler dışında Türkler sadece medrese eğitimi görüp çağın gerisinde kalmışken misyoner ve azınlık okulları her yere açılıp devletin temeline dinamit koymuştu.

Senede bugünün parasıyla minimum 500 bin TL gibi bütçe ayıramayanın çocuğu artık eğitim görüp bir yere gelemeyecek.

Ali Koç'un dediği gibi devlet farklı hükümet farklı, devlet baki olsun da gerisi olur gider.
Devletimiz kıyamete kadar bakidir, ama devlete parmak sallayanların parmakları da her zaman kırılmıştır...

koç dediğiniz şahıs, beceriksizliğini hükümete sallayarak örtmeye çalışan biri. Yabancı hakem diye ağlayıp durdu, VAR a yabancı hakemler geldikten sonra en çok puan kaybı yaşayan takım fb oldu, çünkü artık var da fb lehine son dakikada penaltı çalan satılmışlar yoktu. Yaptığı ters manyel artık çöp oldu. Bunun derdi hükümetle değil...

Bir başka sorun da şu; kaç gün geçti Bakan Bey hala bir açıklama yapmadı.

Yanlış anlaşıldı, sözlerim çarpıtıldı, ben öyle demek istemedim falan ders insan, yalan da olsa. O kadar ciddiye almıyor bizi maalesef.

Bu arada videosu da çıkmış sözlerinin:

belediyede eğitim işlerinden sorumlu bir müdür olacak, (Park ve bahçeler müdürü, su ve kanalizasyon gibi)

Bahsettiğiniz olayın ülkemizde uygulanması facia olur evet abartmıyorum facia olur. Belediyelerin personel stratejileri ortada. Okullar ve çocuklarımız geleceğimizdir ve binlerce park, bahçe ve kanalizasyon işlerinden çok daha değerlidir. Yerel yönetim saçmalığını herkes unutsun. Bunu düşünmek bile sinir bozucu.

Çoğu konu başlığı 10 senede bir bu forumda gündeme geldiği için bu senaryo aklınıza geliyor olabilir mi?

sendikalar bunu da yutacak malesef gerekli tepki istifadir bu da malesef gelmez bizim camiadan

Şu devirde bir ogretmen sendikasina gerek yok.Bakanla gizli gizli görüşme yapıyorlar yada hiç gitmiyorlar.Bu zamanda ek ders+maas+unvan hepsini topla okumamış adam kadar para kazanamiyorsun.Ustune sayginligin yok hergun tehdit.Haziranda şiddet yasası cikacakti.Sendikalar bir çıktılar arkası bağ duvarı oldu.

27 Hazirana kadar bu iş olmaz ise artık 2025'e kalır.Ogretmenin aldığı maaş çok görünüyorsa neden hariçten 9 bin vermekte acele etsinler

Sendikaları suçlayan üye arkadaşlar, sizler eylem yapıp istifa etsenize, bakın bakalım nasıl zıplayacaklar. Ama şikayet edip eyleme geçmemek daha güzel değil mi? Suçu hep başkalarında aramaya devam edin, hakkınızı arayacak diye üye olduğunuz sendikalara destek vermeye devam edin, iyi uykular...

Geçenlerde sendikanın sube baskani rencide olduk diye açıklama yapmış. Fıkra bu kadar.

Yetkisini rencide olarak kullanmış beyefendi. Bir de sadece bazı konularda rencide olabiliyor. Birçok konuda rencide de olmuyor.

Okul temsilcisiyim.Gerekeni yaptık.Istifa ettim.Genelinin hayali milletvekili olmak.Uye aidatları ile arac alınıyor, lüks ofisler kiralaniyor, öğle genelde adana kebap ayran ile gecistiriliyor.Okul gezilerine üye aidatlarını faizi ile mazot alınıp geziliyor.25 sene 9 ay oldu ne maaşım arttı, ne ek dersim arttı.
250 bine bir dondurma makinesi alıp prize taksam, günde 25 liradan 250 adet dondurma satsam köşeyi dönerdim yine de aklımda duruyor.Basogretmenlik gelmezse Ocak ayına ayrılalım diyorum.
Eğitim sendikalarinin sürece zerre kadar faydası yoktur.

Eğitim iş dışında büyük sendikalardan olayı dile getiren bile yok

Düzeltme : Eğitim sen tweeter dan olayı dile getirmiş

Geri