Sanirim bu seneye özgüBu 20 yıl kuralı her sene geçerli değilmi bu seneye özgü değil
Sanirim bu seneye özgüBu 20 yıl kuralı her sene geçerli değilmi bu seneye özgü değil
Bu 20 yıl kuralı her sene geçerli değilmi bu seneye özgü değil
öyle şey mi olur muSanirim bu seneye özgü
Bu 20 yıl kuralı her sene geçerli değilmi bu seneye özgü değil
Sayılmaz hocam.6 aylık kısa dönem askerlik hizmet yılına sayılır mı?
ASker ögretmenlik sayılır mı ?Sayılmaz hocam.
Yukarıda arkadaşlar öyle şey olmaz demişler. Arkadaşlar neden geçici madde o zaman?
Kanun çıktıktan sonra göreve başlayanlar yararlanamayacağı için öyle
emekliliğe sayılmaz ama hizmet sürenize sayılır, mebbis te hizmet süreleri başlığında bulabilirsiniz hocam.ASker ögretmenlik sayılır mı ?
20 yıllik Başöğretmenlik süresine sayılırmi sizce hocam ?emekliliğe sayılmaz ama hizmet sürenize sayılır, mebbis te hizmet süreleri başlığında bulabilirsiniz hocam.
bence hocam sayılır, şu mantıkla söylüyorum, asker öğretmenlikle hizmet puanını alıyorsunuz, hizmet süresine de sayılıyor, o zaman başöğretmenliğe de sayılır diye düşünüyorum.20 yıllik Başöğretmenlik süresine sayılırmi sizce hocam ?
emekliliğe sayılmaz ama hizmet sürenize sayılır, mebbis te hizmet süreleri başlığında bulabilirsiniz hocam.
6 aylık kısa dönem askerlik hizmet yılına sayılır mı?
ASker ögretmenlik sayılır mı ?
İnşallah sizin dediğiniz gibidir...
Hocam asker öğretmenlikte ilk ay acemilikte geçen süre uzman öğretmenlikte sayılmıyor diye biliyorum. Birleştirdiler derken siz acemiliği de saydırabildiniz mi ben mi yanlış anladım.Önceden emekliliğe sayılıyor ama mebde geçen süreye sayılmıyordu asker öğretmenlik. Sadece ilk ay eğitim aldığımız kısım sayılmıyor.
Mebbiste ikisi ayrı görünüyordu. Epey oldu birleştirdiler.
Ben de merak ettim şimdi.Hocam asker öğretmenlikte ilk ay acemilikte geçen süre uzman öğretmenlikte sayılmıyor diye biliyorum. Birleştirdiler derken siz acemiliği de saydırabildiniz mi ben mi yanlış anladım.
Ben de merak ettim şimdi.
İlk ay sayılmıyor evet. Birleşti derken 2008,2009 da ve bir süre 2015'e kadar mı neydi hizmet süresi kısmında kendim için yazıyorum(2005 şubat başlangıç) 2010'da hizmet süreme baktığımda şöyle yazıyordu.Hocam asker öğretmenlikte ilk ay acemilikte geçen süre uzman öğretmenlikte sayılmıyor diye biliyorum. Birleştirdiler derken siz acemiliği de saydırabildiniz mi ben mi yanlış anladım.
ücretli öğretmenlikte de puan saydırabiliyorsunuz ama uzman öğretmenlik süresinde sayılmıyor maalesef.bence hocam sayılır, şu mantıkla söylüyorum, asker öğretmenlikle hizmet puanını alıyorsunuz, hizmet süresine de sayılıyor, o zaman başöğretmenliğe de sayılır diye düşünüyorum.
hocam bize ne müstahak ! Bu kanunda olumsuz olarak gördüğünüz yer neresi ?hersey mustehak bu kadar kalabalıga