elrond' Alıntı:gerçekten kutlarım hocam...bildiğin kitap olmuş ttkb ye bir örneğini gönderseydin de feyz alsalardı
forumicinforum' Alıntı:kitap mükemmel gidiyordu da usb den sonra bir konu yok değil mi?bunları işlesek bu sene yeterli mi?kabul ederler mi ki?bu sene ne yapacağmı bir türlü anlamadım. daha planım bile yok.
hastasıyız dede' Alıntı:phepe hocam sen konuyu açtığında sonu gelmeyecek bir konu gibi duruyor demiştim, sen ve gayretin beni yanılttınız ama konunun eksik kaldığı konusunda yanılmadım, ellerine emeğine sağlık var olan konular mükemmel, sanki profösyönelce hazırlanmış gibi, ama kitaba eklenmesi gereken 10 larca konu var, ben kendi adıma yardım etmediğim için özür dilerim, yardım etmeme sebebim, bu sene için tam içerikli bir kitabın bitmesi için pek zaman olmadığını düşünmem ve bty dersi için böyle bir kitaba(4 ünitelik içerik konuları hali ile) ihtiyaç olmadığını düşünüyor olmamdı, ki hala aynı düşüncelere sahibim, kitabın bu hali ile bu sene kullanılabilir olduğunu düşünmemekle birlikte kitaba devam etme ve konular ekleyerek seneye kullanılabilir hale getirme gibi bir düşüncen olursa ben kendi adıma yardım etmeye söz veriyorum, ellerine,yüreğne ve emeklerine sağlık.
the_korsan' Alıntı:Ben çok mu hızlı gidiyorum acaba, 3.haftaya girerken bu kitap içeriğindeki konular bende bitmişti. Belki zamanla tüm seneye ait daha fazla konu, içerik ekleyerek bunu gerçek bir kitap haline, etkinliklerle beraber getirirsiniz ve aynı zamanda emeğinizin de karşılığını alırsınız.
Emeklerinize sağlık, paylaşımınız için teşekkürler :alkis:
pehepe' Alıntı:the_korsan' Alıntı:Ben çok mu hızlı gidiyorum acaba, 3.haftaya girerken bu kitap içeriğindeki konular bende bitmişti. Belki zamanla tüm seneye ait daha fazla konu, içerik ekleyerek bunu gerçek bir kitap haline, etkinliklerle beraber getirirsiniz ve aynı zamanda emeğinizin de karşılığını alırsınız.
Eğer seneye kitap çıkmaz ise veya çıkarda beğenmez isek bu dediklerinizi gerçekleştireceğim inş.
the_korsan' Alıntı:pehepe' Alıntı:the_korsan' Alıntı:Ben çok mu hızlı gidiyorum acaba, 3.haftaya girerken bu kitap içeriğindeki konular bende bitmişti. Belki zamanla tüm seneye ait daha fazla konu, içerik ekleyerek bunu gerçek bir kitap haline, etkinliklerle beraber getirirsiniz ve aynı zamanda emeğinizin de karşılığını alırsınız.
Eğer seneye kitap çıkmaz ise veya çıkarda beğenmez isek bu dediklerinizi gerçekleştireceğim inş.
Olcay hocamızın kitap çalışması vardı, bir başka başlıkta da bahsetmişti, mart-nisan gibi basılacak diye biliyorum. Sizin ki de 2.çalışma olur umarım.