klebsiella' Alıntı:Bu altın yaza ne kadar çıkar acaba?
yani bundan 4 ay önce 101 den aldıgım oldu şimdi 92 leri gördü o kadar zarardayım ki bir yerden dönmem lazım :verymad:
klebsiella' Alıntı:Bu altın yaza ne kadar çıkar acaba?
yani bundan 4 ay önce 101 den aldıgım oldu şimdi 92 leri gördü o kadar zarardayım ki bir yerden dönmem lazım :verymad:
Ben de 101'den almıştım 1000 TL filan zarardayım. Yazın yeni eve eşya almam gerek
elinde ki para ne kadar bilmiyorum ama ben olsam 4 de 1 i ile şimdi alırım. Ve her 1 lira düşüşte diğer 4 de 1 i ile alırım. Zira 86 nin altı zor görünüyor.yuca' Alıntı:90,95 OLDU GRAMI
onsu 1591 oldu dolarda biraz düşerse rahat 88 lere kadar geriler herhalde
bu noktadan alınır mı sizce arkadaşlar?
yuca yazdı:
90,95 OLDU GRAMI
onsu 1591 oldu dolarda biraz düşerse rahat 88 lere kadar geriler herhalde
bu noktadan alınır mı sizce arkadaşlar?
elinde ki para ne kadar bilmiyorum ama ben olsam 4 de 1 i ile şimdi alırım. Ve her 1 lira düşüşte diğer 4 de 1 i ile alırım. Zira 86 nin altı zor görünüyor.
2007 sonbaharında satmışsınız.Tam alınacak zamanmış. :+1: Zamanlama mühtiş...ozahit' Alıntı:inşallah 700 $ a kadar düşer 700 dolardan bozdurmuştumda
herkes bunun cevabını arıyorkızıma tam altın alcaktım hala almadım biraz daha bekliyeyim miyoksa alayımmı arkadaşlar?
yuca' Alıntı:herkes bunun cevabını arıyorkızıma tam altın alcaktım hala almadım biraz daha bekliyeyim miyoksa alayımmı arkadaşlar?
krizde altın tutulur mu satılır mı?mega spekülatörler kriz var ayağına satıyormuş altından ciddi çıkışar varmış.kaynak mynet finans Aydın Eroğlu
yani hocam biraz daha bekleyelim öyle mi?esariaslan' Alıntı:86 barajını zorlar.. :idea: