52bının altına ınınce satıyoz mu uhaha:mse' Alıntı:bu hafta altının haftası alın... 102'den satın. ben alıp satamıyorum.. şifre gelen hat aveada takıldı kaldı.. bakalım hayırlısı. Yatarım Tavsiyesi Değildir değil. bal gibi yatırım tavsiyesidir arkadaşlar. imkb 52000'in altına inene kadar altın stoklamaya devam.
napalım yanı parada yok altın da alamıcaz elde olanıda bozdurduk offmse' Alıntı:valla hocam imkb pzt benim tahminim direk 55000den -1 ile açılır, daha da derinleşir falan demiyorum. açılışı söylüyorum. tutarsa bilin ki bu da tutar
yuca bence iyi zamanlama yaptın.
Ama umutlarını düşüşe yatıranlar için 2-3 hafta rötar var bence
http://www.forexprostr.com/commodities/ ... ming-chartomd' Alıntı:resimdeki analizi hangi program veriyor hocam?
omd' Alıntı:resimdeki analizi hangi program veriyor hocam?
gecen yaz tepe noktasından 20.000 TL ye aldığım altını geçen hafta pazartesi satmak zorunda kaldım. 3000 TL kadar zarar var. bu işler birazda nasip işi. yükselir diye son ana kadar bekledim. ben sattım altın yükseldi.sevdiceğim' Alıntı:yani şimdi altın alalımmı biraz daha yoksa bekleyelimmi
repocket' Alıntı:Şu grafiklerin 10 yıl ve daha uzun zaman dilimli olanı var mı hocam, ben bulamadım :roll:
nurhayat' Alıntı:ben de sene başından beri bekletiyorum...102 iken 99 larda iken satmadım şimdi 96.5 oldu satmayı düşünüyorum..ama bizim elimizdeki altın bilezik şeklinde olduğu için satarken de düşüyor..kuyumcudan bozduralım dedik az önce o da 94.5 dan alabilirim diyor..kararsız kaldık bilezik bozduran var mı içinizde daha önceden? kuyumcuların piyasası nasıl oluyor? piyasadan daha düşüğe mi alıyorlar hep?