Altın piyasası durumu

Kodla Büyü
yuca bence iyi zamanlama yaptın.
Ama umutlarını düşüşe yatıranlar için 2-3 hafta rötar var bence

valla ben yaklaşık 6 aydır bekliyorum 101 ortalama ile...bu gidişle pazartesi altın bu sefer zararımızı çıkartıp bizleri kara geçirir diye düşünüyorum....

bu hafta altının haftası alın... 102'den satın. ben alıp satamıyorum.. şifre gelen hat aveada takıldı kaldı.. bakalım hayırlısı. Yatarım Tavsiyesi Değildir değil. bal gibi yatırım tavsiyesidir arkadaşlar. imkb 52000'in altına inene kadar altın stoklamaya devam.

mse' Alıntı:
bu hafta altının haftası alın... 102'den satın. ben alıp satamıyorum.. şifre gelen hat aveada takıldı kaldı.. bakalım hayırlısı. Yatarım Tavsiyesi Değildir değil. bal gibi yatırım tavsiyesidir arkadaşlar. imkb 52000'in altına inene kadar altın stoklamaya devam.
52bının altına ınınce satıyoz mu :D :puhaha:

valla hocam imkb pzt benim tahminim direk 55000den -1 ile açılır, daha da derinleşir falan demiyorum. açılışı söylüyorum. tutarsa bilin ki bu da tutar

mse' Alıntı:
valla hocam imkb pzt benim tahminim direk 55000den -1 ile açılır, daha da derinleşir falan demiyorum. açılışı söylüyorum. tutarsa bilin ki bu da tutar
napalım yanı parada yok altın da alamıcaz elde olanıda bozdurduk off

valla ben yaz aylarının hızlı geçeceğini bekliyorum..yaklaşık 6 aydır bekliyorum ve 101 ortalama var...ve pazartesi eğer ortalamayı 102 ile geçerse

Altın her zman kazandırır hele ki yaz sezonu geldi kısa vadede muhakkak kazandırır. Hindistanda düğünler başladı :P

yuca bence iyi zamanlama yaptın.
Ama umutlarını düşüşe yatıranlar için 2-3 hafta rötar var bence

pazartesi görücez hocam. heyecan olsun diye 3-5 gram bıraktım yinede 102 olur diyen arkadaşlar da var bakalım n'olacak

valla ben 101 ortalam ile bekliyorum...eğer 102 olursa kara geçerim ...beklerim ama şimdilik paraya ihtiyacım yok...param olsa 10bin -20bin tl lik altın alırdım yinede...sonuçta 2-3 yıl içinde büyük artış olacak

grafik şu şekilde arkadaşlar, cuma günü çok sert yükselmiş, bir iki gün devam ettirse muhtemelen satışlar gelcektir.

Ekli dosyalar

• ALTİN.png
    ALTİN.png
    50.1 KB · Görüntüleme: 639
sevdiceğim' Alıntı:
yani şimdi altın alalımmı biraz daha yoksa bekleyelimmi
gecen yaz tepe noktasından 20.000 TL ye aldığım altını geçen hafta pazartesi satmak zorunda kaldım. 3000 TL kadar zarar var. bu işler birazda nasip işi. yükselir diye son ana kadar bekledim. ben sattım altın yükseldi.

AYNI ŞEY BENİM DE BAŞIMA GELDİ 102 DENA LADIM BİRAZ 100 DEN ALDIM BİRAZ. bEKLİYORUM BU HAFTA BİRAZI SATACAĞIM GALİBA 98 DEN FALAN. NE OLACAĞI BELLİ DEĞİL. ZARARDAN ERKEN DÖNMEKTE FAYDA VAR.

daha önce altın almıştım gramı 61 liradan 96 liraya da bozdurdum ama 1,5 yıl gibi bekledim 3000 tl gibi karım olmuştu ama şimdi kestiremiyorum aslında kar yapmayı düşünmedim sadece kızıma bileklik almak istiyoum şimdi alayım yoksa biraz bekleyip düşerse ozaman mı alayım diye teredddütteyim

geçen haftada 91 TL iken bir arkadaşımız alayımmı dedi bekle dedi bazı arkadaşlar ve altın 6 TL birden arttı... ben mart ayında haziranda yükselmeye başlar demiştim araştırmalarıma dayanarak. hatta 17 mayısta 90,5 TL den 10 gr altın aldım. ama ne kadar düşerse düşsün yada yükselirse yükselsin 2-3 yıla kadar zor durumda kalmazsam inşallah satmayı düşünmüyorum... bekletecek olan varsa alsın yoksa bekleyin...

kar satışları mutlaka olacaktır ve tekrar 95 TL altına inecektir ozaman alın derim... saygılar hayırlı kazançlar...

ben de sene başından beri bekletiyorum...102 iken 99 larda iken satmadım şimdi 96.5 oldu satmayı düşünüyorum..ama bizim elimizdeki altın bilezik şeklinde olduğu için satarken de düşüyor..kuyumcudan bozduralım dedik az önce o da 94.5 dan alabilirim diyor..kararsız kaldık bilezik bozduran var mı içinizde daha önceden? kuyumcuların piyasası nasıl oluyor? piyasadan daha düşüğe mi alıyorlar hep?

nurhayat' Alıntı:
ben de sene başından beri bekletiyorum...102 iken 99 larda iken satmadım şimdi 96.5 oldu satmayı düşünüyorum..ama bizim elimizdeki altın bilezik şeklinde olduğu için satarken de düşüyor..kuyumcudan bozduralım dedik az önce o da 94.5 dan alabilirim diyor..kararsız kaldık bilezik bozduran var mı içinizde daha önceden? kuyumcuların piyasası nasıl oluyor? piyasadan daha düşüğe mi alıyorlar hep?

satış fiyatından alsa kârı nerde kalır hocam :)... sonuçta o adamın işide bu şekilde para kazanmak... bankadan bie gram altın aldığımızda yaklaşık 1 lira farkeder alım satımda. tabi işlenmiş olan ve içerisinde işçilik olan ürünlerde satarkenki fiyatı daha da düşük olur... size iyi fiyat vermiş bence hemen satın...

bende 91 TL iken bilezik aldım. adamla artık kanka olduk al sat yaparak 86 TL den verdi gramını... şu an %10 a yakın kârım var :D...

mart ayında 94 liaradan amıştım. zarardayım. sizce yeniden yükselir mi. ihtiyacım yok yaz ortasını bekleyecem doğru mu yapıyorum

Geri