hemenyardim' Alıntı:Kasım ayının ilk 2 haftasında düşüş olacağı zaten aylardır belli olan bir durumdu. Bunun sebebide Amerika Başkanlık Seçimleri. Seçimlerden sonra özellikle Aralıkta yükseliş olacak.
cidden ya.. gecen cuma 2 ayın en düşük seviyesi oldugunda alıyım biraz dedim.. işlerin yğunlugunda kaldı öyle.. irtibatı koparmamak lazım :!:ilknurboteci' Alıntı:98.3 oldu altın.bugün çok büyük bi sıçrayış oldu.acaba bugün alsak mı yarını mı beklesek...
hocam 96 iken almak lazımdı. keşke alsaydınız. ama altın kısa vadeli bir yatırım aracı değildir. eğer uzun süre o paraya ihtiyacınız olmayacağını düşünüyorsanız, hiç düşünmeden şimdi bile alabilrsiniz. zira yıl sonuna doğru artış beklentisi çok yüksek. bu konuda tahminleri genelde çok başarılı olan atesan aybars ı takip edin derim... (geçen 96 lara düştüğünde sıçrama yapacağını ve alınması gerektiğini söylemişti)sevdiceğim' Alıntı:napam ben bu altını bilmiyom ki? atsam atılmaz satsam satılmaz altın bugün 99 küsur olmuş geçen gün 96 dayken almadım acaba yükselecek mi alalım sayın eya ve diğer bilgili hocalarım el cevap lutfen....