fatihtasoz' Alıntı:Hocam buranın linkini kağıda yaz gönder
serkanozen1' Alıntı:iyiki senin komşun değilim..g.cetin.66' Alıntı:Aksam gelir gelmez telefonumu kapadım Ailemede dedim hanımdan ulaşın diye Kapımada gelen olmadı çok şükür araba bugün kapının önünde kaldı
Yapmışsın bir iyilik iyilik sayılırsa tabi..
Gönülsüz yapılan iyilik iyilikten sayılmaz..
şimdi komşun burada yazdıklarını görse ne der sana?
Buraya yazacağına komşuna git ve söyle...
Söyleyemiyorsanda burada deşifre etme ayıp..
hocam gerek yok adam aksam gelip istememiş kesin burayı okumustur yoksa o yüzsüzlükle gelmemezlik edermiydifatihtasoz' Alıntı:Hocam buranın linkini kağıda yaz gönder
uysalhalil33' Alıntı:hocam gerek yok adam aksam gelip istememiş kesin burayı okumustur yoksa o yüzsüzlükle gelmemezlik edermiydifatihtasoz' Alıntı:Hocam buranın linkini kağıda yaz gönder
g.cetin.66' Alıntı:Aksam gelir gelmez telefonumu kapadım Ailemede dedim hanımdan ulaşın diye Kapımada gelen olmadı çok şükür araba bugün kapının önünde kaldı
mustafacobanx' Alıntı:Hocam bence arabayı da anahtarını da daimi olarak komşuya ver. lazım olunca ister alırsın Biraz da o çeksin araba vermenin sıkıntısını Bi de vermiyormuş arabayı
serkanozen1' Alıntı:iyiki senin komşun değilim..g.cetin.66' Alıntı:Aksam gelir gelmez telefonumu kapadım Ailemede dedim hanımdan ulaşın diye Kapımada gelen olmadı çok şükür araba bugün kapının önünde kaldı
Yapmışsın bir iyilik iyilik sayılırsa tabi..
Gönülsüz yapılan iyilik iyilikten sayılmaz..
şimdi komşun burada yazdıklarını görse ne der sana?
Buraya yazacağına komşuna git ve söyle...
Söyleyemiyorsanda burada deşifre etme ayıp..
uhaha: uhaha: uhaha:sibilim_ogretmeni' Alıntı:Bu arada nevigasyon başlığında mesajını gördüm hocam. Bir de nevigasyon mu alacan bu bu durumda. Komşudan kurtul sonra al
mustafacobanx' Alıntı:Hocam bence arabayı da anahtarını da daimi olarak komşuya ver. lazım olunca ister alırsın Biraz da o çeksin araba vermenin sıkıntısını Bi de vermiyormuş arabayı
mustafacobanx' Alıntı:Hocam bence arabayı da anahtarını da daimi olarak komşuya ver. lazım olunca ister alırsın Biraz da o çeksin araba vermenin sıkıntısını. Bi de vermiyormuş arabayı
sibilim_ogretmeni' Alıntı:Bu arada nevigasyon başlığında mesajını gördüm hocam. Bir de nevigasyon mu alacan bu bu durumda. Komşudan kurtul sonra al
tayinci42' Alıntı:mustafacobanx' Alıntı:Hocam bence arabayı da anahtarını da daimi olarak komşuya ver. lazım olunca ister alırsın Biraz da o çeksin araba vermenin sıkıntısını Bi de vermiyormuş arabayı
AKADEMİA' Alıntı:mustafacobanx' Alıntı:Hocam bence arabayı da anahtarını da daimi olarak komşuya ver. lazım olunca ister alırsın Biraz da o çeksin araba vermenin sıkıntısını. Bi de vermiyormuş arabayı
sibilim_ogretmeni' Alıntı:Bu arada nevigasyon başlığında mesajını gördüm hocam. Bir de nevigasyon mu alacan bu bu durumda. Komşudan kurtul sonra al
Hocam g.çetin hocam ne yazik ki yumuşak yüzünün kurbanı olmuş. Sanırım arabayı verecek, adam aradığı yolları rahat bulsun diye de navigasyon takıp öyle verecek :mrgreen:
Şaka bir yana, hocam kesinlikle arabayı vermeyin. Bu kadar konuşmadan sonra ister mazeret uydurun ister beyaz söyleyin ister direk reddetin ama arabayı vermeyin.
Memleket meselesine döndü bu olay. Hocam bak arabayı verirseniz BBNET olarak toplanıp sokaklarda eyleme çıkıcaz, elimizde pankartlar felan: "KULLANILMAK İSTEMİYORUZ, SÖMÜRÜLMEK İSTEMİYORUZ, HAKKIMIZI İSTİYORUZ, ARABANIN ANAHTARINI VERMİYORUZ..." :mrgreen:
Hatta, "UTANMAZ KOMŞU GETİR ARTIK ANAHTARI, BİR DAHA N.... ALIRSIN O ANAHTARI" uhaha: