BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
Türkiye58' Alıntı:
mfk' Alıntı:
Türkiye58' Alıntı:
Bu eylem dalga konusu olacak gibi geliyor bazılarımız ders bazılarımız çalışma saati falan formatörlük falan filan. Bir kısım sözleşmeliler kadroya diğer kısım formatörlük bt rehber öğretmenliği kadrosu falan.
"Mağdurum da mağdurum" yazıp pankart açmazsak hiç birşey olmaz.
Bütün dertlerimizi sıralayacağız işte. Umut kırıcı şeyler yazıp durmayın şuralara.

doğru dürüst cevap verin sayın hocam ben burda ümit kırıcı değil bir gerçeği paylaşıyorum ve bir gerçekte paylaşmak mantığı ama siz böyle asabiyetle yola devam ederseniz hiç bişey elde edemeyiz.Bizim amacımız burda en azından pankartlarda birlik olsun herkes kendi isteğini yazıp çıkarsa kameralar karşısında nasıl bir görünüm elde edilir sabah okula gittiğinizde anlarsınız.
Bir pankartta "dersimi istiyorum" diğer pankartta" formatörlük çalışma saatleri düzenlensin" yazsa kimseye rezil olmazsınız. Nasıl bir alaka kuruyorsunuz, kafanızda ne canlandırıyorsunuz hiç anlamadım. Beni asabi yapan sizin gibi fazlaca konuşup hiç bir şey yapmayan, yapana da kulp takan zümrelerim. Sakin sakin konuştum kimse anlamadı. Artık böyle cümleler yazanlarla böyle konuşuyorum.

Önceki eylemde "Tamirci değil öğretmeniz" sloganı atılmıştır. Basın açıklamasında da "formatörlük görevi isteğe bağlı olmalı ve ders geri gelmeli" denmiştir. Bu cümleler yüzünden değil, gelen sayısının 25 olmasından dolayı rezil olduk biz.

eyleminizde basarilar sayin mfk ogretmenim anliyoruzki bizim gibi dudunenlere ihtiyaciniz yok bu asabiyetle 25 kisi yine iyi gelmis

Türkiye58' Alıntı:
eyleminizde basarilar sayin mfk ogretmenim anliyoruzki bizim gibi dudunenlere ihtiyaciniz yok bu asabiyetle 25 kisi yine iyi gelmis
evet hocam belli ki bu benim eylemim senin değil.

Arkadaşlar lütfen başkalarının bizi düşürdüğü bu durumdan dolayı birbirimizle tartışmayalım. Birlik olalım.

pendik kartal maltepe gelmek isteuen varsa kartal dan kalkacak serviste yer var bana haber verin lütfen

Eyleme gelmeyecek olanlar bu başlığa cevap yazmasınlar. Gölge etmeyin başka ihsan istemez.

61 sayfalık bir başlık oluşmuş. Tüm mesajları okumalı mıyız? Şu an sıradan bir formatörlük gününün gecesinde bunu yapacak gücü bulamıyorum kendimde. Ama zihnimdeki soru işaretlerini sizlerle paylaşmak istiyorum.
Öncelikle durumumu kısaca özetleyeyim. Ben formatörüm. Haftada 9 saat derse giriyorum. Kendi okulum dışında bana oldukça uzak iki okulun daha bt sorumlusuyum. Okuluma bu yaz tayin isteyerek geldim ama norm fazlasıyım. vs.vs.
Bu eylemle ilgili yapılan yorumlardaki en büyük yanılsama rehber öğretmenlerin ve beden eğitimi öğretmenlerinin eylemlerinin örnek gösterilmesi. Üzgünüm ama onlarla alakamız yok... Her ikisinde de topyekün bir eylem çağrısı ile hareket edilmiş ve her sendikadan büyük katılımlar sağlanmıştı. Hatta beden eğitimi öğretmenlerinin son eylemi o dönem içinde bulunan durum nedeniyle herkesin katıldığı toplu bir eyleme dönüşmüştü. Bizim durumumuz neden mi farklı. O dönemde halinden memnun tek bir rehber öğretmen ya da beden eğitimi öğretmeni bulamazdınız. Sizce bilişimcilerin tamamı ya da çoğunluğu öylemi...? cevabı biliyorsunuz.
O dönemde rehber öğretmenlerin ve beden eğitimi öğretmenlerinin hak kayıplarının varlığını branşı ne olursa olsun hemen hemen tüm öğretmenler kabul ediyordu. Bu onlar için çok önemli bir destek güçtü. Sizce bizim için durum öylemi.
Çok uzattım farkındayım. aslında yanlış anlaşılmamak için iyice ayrıntılamak isterdim ama kısacası benim yazdığınız maddelere itirazım var.
1- Bilişim dersinin zorunlu ders olmasının ve hatta iki saate çıkarılmasının faydalı olacağını düşünmüyorum. İlköğretimdeki 5 yıla yayılan iki saatlik zorunlu dersle hedeflediğimiz akademik kazanımlar İngilizce derslerinde olduğu gibi ( ki ders saati 4-5 ler de 3 ikinci kademede ise 4 saat iken) uçup gidecektir. Bu yazdıklarımdan sonra öğretmenlik becerime hakaret edecekler hiç yeltenmesinler, sadece oturup düşünsünler. İlköğretimde temel kullanım becerilerinin kazanılması açısından 1 saatlik, not ile değerlendirmeden (seçmeli değil) muaf bt dersi ile lisede 4 döneme yayılan zorunlu, not ile değerlendirilen ve içeriği bizler tarafından hazırlanacak bt dersinin çok daha olumlu sonuçlar doğuracağı kanaatindeyim. 4 yıl boyunca lisede görev yaptığımı da belirtmek isterim. Kim bilir belki bunun sonucunda YGS-LYS’ de sayısal alanlar için bt soruları da sorulur, ne dersiniz?
2- 5 senedir yenilenmeyen bt sınıfları yenilensin mi. Bence hayır. Ne yapıyoruz ki o sınıflar işimize yetmiyor. Mantıklı olmak gerekmez mi sizce de. Bu yıl kurulan bir bt sınıfı ile 2006 kurulmuş bir sınıfta işlenen dersler arasında ne fark var? En çok win 7 – xp farkı. Bunun yerine formatörlük uygulamalarında da kullanılmak üzere formatör öğretmene tahsis edilecek orta üstü bir ana bilgisayar ile bt sınıflarının donatımında kullanılacak bir ödenek talep etmek daha doğru olmaz mı?
3- Sözleşmeli öğretmenler kadroya geçirilsin mi. Tabiî ki geçirilmesin.  . muhalefet te bir yere kadar bu maddeye itirazım yok… gerçi bu gidişe hepimiz kadrosuz olacaz o da ayrı mesele.
4- Formatörlüğün bir esas ve usule bağlanmasını talep etmek önemli ama çizgileri çok iyi belirlemek lazım. Bilmem kaç sayılı yönetmelikle bizleri memur statüsüne aldıklarında da esas- usul vs. bağlanmış olacaktır. İşte burada ‘rehber öğretmenlerde olduğu gibi’ ibaresi kesinlikle belirtilmelidir.
5- Şimdiki müfredatı da uzman! kişiler hazırlamış, kitaplar da uzmanlarca! yazılmış. Ne yalan söyleyim bu sorun nasıl çözülür bende bilmiyorum. İlköğretimde bir içerik havuzu oluşturulup kitap olmaksızın öğretmenin buradan belli bir oranda konu seçmesi sağlanabilir. Megep te olduğu gibi.
Şimdi bu yazdıklarım tamamen benim görüşümdür. Kızmak yok, formatörlüğü seviyorum. Ama bir şeyler yanlış gidiyor. Eyleme katılmaya çalışıcam. İlk iki şıkkı işaretleyip ankete katıldım. Şu an eyleme katılırım diyenler 152 kişi. İstanbul’ da olduğu gibi 25 kişi gibi komik bir katılım olmaz ama iki yüzleri de göre bileceğimizi sanmıyorum…
Sayfalar arasında kaybolmaması adına ayrı bir başlıkta da aynı görüşlerimi paylaşıyorum .
Sabırla okuduğunuz için teşekkürler….

ARKADAŞLAR BELİKİ EYLEME GELMEYECEK GELME CESARETİ DAHİ OLMAYAN BAZI HOCALARIMIZ BURDA
SERBERST ATIP TUTURMAYA ÇALIŞIP MİLLETİN KAFASINI BULANDIRMAYA ÇALIŞIYOR FORM DAN TAKİP EDİP ÇIKARDIKLARIMI YAZAYIM
BAKIN SİZDE ANLAYACAKSINIZ .

1 . EYLEME KAÇ KİŞİ GELECEK ---CEVABIM -- SEN GELMESEN 1 KİŞİ EKSİK OLACAK
2. EYLEM İÇİN YASAL İZİN ALINDIMI .... CEVABIM .... ALINMASAYDI SENDİKAMIZIN RESMİ SİTESİNDE YAYINLAMAZDIK ....www.egitimsozsen.org ziyaret et
3. EYLMDE ŞUNU DİYECEĞİM,BUNU DİYECEĞİM , SÖYLE YAPACAĞIM ....CEVABIM EYLEM BİREYSEL DEĞİLDİR. HERKES ORTAK HAREKET EDECEKKTİR.
UYMAYANLAR KABAK GİBİ ORTADA KALIR ...

A) EN ÖNDE DAVULCU VE TELAL DUYURU YAPACAK -- ESKİ OSMANLI USULU
B) ARKASINDA 15 KİŞİ EKRAN MAKETLERİNİ TAŞIYACAK
C) ARKASINDA PANKART YAZILARI OLACAK PANKARTLAR SİYAH SEMİN ÜZRESİNDE BEYAZ YAZI İLE YAZILMIŞ SÖZLER OLACAK
D) BASIN SÖZCÜSÜ MEGAFONDAN EYLEME KATILAN ÖĞRETMENLERİ YÖNLENDİRECEK
E) MEB ÖNÜNE VARDIĞIMIZDA BASIN SÖZCÜMÜZ BASIN METNİNİ "2 SAYFA " OKUYUP FOTOKOPİLERİNİ BASINA DAĞITACAK
G) BASIN SÖZCÜMÜZ MEGAFONDAN SLOGANLARI SÖYLEYECEK DİĞER ARKADAŞLAR TEKRARLAYACAK
ÖRENEĞİN: DERSİMİZİ GERİ İSTİYORUZ DİYECEK HERKES 3 KERE TEKRARLAYACAK

4.ŞUAN İÇİN GELECEK KİŞİ SAYISI FAZLA GİBİ 4 ÜNİV. KATILACAKLAR VAR , ÖĞRETMENLER GELEMSE ASIL AYIP ONLARIN OLACAKTIR.

5. EYLEMDE KONULAR BELLİDİR. 5 KONU DİLE GETİRİLECEKTİR. ÖZEL İSTEKLERİNİZİ MEB BAKANINA MAİL İLE YOLLARSNIZ ÖRNEĞİN BT SINIFIMIN MOUSE YOK NE YAPACAM GİBİ :)

6. EYLEME KATILACAK ARKADAŞLAR 1 TANE KLAVYE GETİRSİNLER HERKES KLAVYESİNİ BOYNUNA ASACAK BİZİM KALEMİMİZ KLAVYEMİZ

7. BASINA HABER VERİLDİ Mİ YARIN BEN ANKARADAKİ BASININ MAİL VE TELEFONLARINI BBNET YAZACAĞIM SENDİKA ADINA FAX ÇEKİP TELEFON EDECEĞİM
SİZDE BİR MAİL VEYA TELEFON AÇARSANIZ BASININ İLGİSİ KESİN BİZDE OLACAKTIR. VE BASIN DAHA DA ÖNEMSEYECEKTİR 2000 MAİL VE TELEFON
MAZARETİ OLUP GELMEYENLER EN AZINDAN BASINA HABER VERMEK İÇİN BİR TELEFON AÇABİLİRLER VERECEĞİM TELEFON MUMARALARINA

ARKADAŞLAR FORMATÖRLÜK İÇİN ISRAR EDEN ARKADAŞLARA KÖTÜ BİR HABERİM VAR EN SON ÇIKAN YASA İLE
GEÇİCİ GÖREVLENDİRME İLE BAŞKA KURUMLARDA ÇALIŞTIRILABİLİRSİNİZ 6 AY SÜREYLE SAKINA FORMATÖRLÜKTE ISRARCI OLMAYALIM
BU BENİM GÖRÜŞÜM DEĞİLDİR. MEB TE YAPTIĞIM GÖRÜŞMELERDEN BİR UZMANIN GÖRÜŞÜDÜR. ONUDA SÖYLEYELİM BİZİ OKULA BAĞLAYACAK
TAYİN HAKKIMIZIN OLMASINI SAĞLAYACAK TEK ÇARE DERSLERİN GERİ VERİLMESİDİR . BT ÖĞRETMENLERİ DIŞINDA HALKIN ÇOĞU FORMATÖRLÜĞÜN NE OLDUĞUNU
DAHİ BİLMİYOR. FORMATÖRLÜK KONUSU MUALAK KISACASI YİNEDE EĞER MEB BU ŞEKİLDE BİR ÇALIŞMA YAPMAYI HEDEF OLARAK ALIRSA BAZI İSTEKLERİ DİLE GETİRECEĞİZ AMA ÖĞRETMENLİK VASFIMIZI KAYBETMEMEK ŞARTI İLE ÖBÜR TÜRLÜ OKULUNDA ÇAKILI KADRO HALİNE GELECEĞİN KESİN HADİ MÜDÜRÜNLE ARAN BOZULDU NE YAPACAKSIN NASIL TAYİN İSTEYECEKSİN NORM YOK BİRŞEY YOK HER TARAFA ÇAKILI FORMATÖR OLACAK KISACASI FORMATÖRLÜK =? BELLİ EDĞİL ISARARCI OLMAYALIM ADAMLAR KENDİSİ SÖYLEDİLER BEYLER

PARA KAZANMAKSA AMACIN BAŞKA İŞLER UAPABİLİRİSİN AMA ÖĞRETMENLİK ONURUNU KURTARMAN İÇİN DERSİNİ GERİ AL .............CTRL+Z

LÜTFEN KAFASINDA SORUNOLANLAR BURDA YAZIP ÇİZİP EYLEMİ SABOTE ETMEYE ÇALIŞMASIN
0505 883 50 29 ARAYIP SORSUN YADA ÇENESİNE VE ELİNE SAHİP ÇIKSIN BU FORM A OLUMSUZ ŞEYLER YAZMASIN ....

Bilişim Teknoloji,ilmin,hizmet aracı,

Zamandan kazanır,her kullanıcı;

Doğru kullananın,başının tacı

Hedefe varmanın,teknik ilacı

AKLINIZI BÖYLE ŞEYLER İÇİN ÇALIŞTIRIN VE DİĞER ARKADAŞLAR GİBİ BANA YOLLAYIN
SLOGANLARIMIZA EKELEYELİM ...

Bilişim Teknoloji,ilmin,hizmet aracı,

Zamandan kazanır,her kullanıcı;

Doğru kullananın,başının tacı

Hedefe varmanın,teknik ilacı

AKLINIZI BÖYLE ŞEYLER İÇİN ÇALIŞTIRIN VE DİĞER ARKADAŞLAR GİBİ BANA YOLLAYIN
SLOGANLARIMIZA EKELEYELİM ...

Ekli dosyalar

• A.jpg
    A.jpg
    62.6 KB · Görüntüleme: 513
Eylem sabote etmek!!! Aklımı çalıştırmamı söylediğin şeylerle sen sabote ediyorsun da haberin yok. Hatay'dan katılmayı düşünenler sefatetik'in aklınızı çalıştırmanız için söylediği şeyleri düşünmekten zaman bulursanız benimle özelden mesajlaşın...
Saygılar.

murtace Hocam eylemi beyenmiyorsan gelkmeyebilirisin Kimseye ilada gel demiyoruz zorunluluk yok , bu eylemi düzenleyen yasal iznini alan benim çoğu öğretmenimizin ortak düşüncesi sonucunda 5 konu belirlenmiştir. Beni arayan arkadaşların ortak fikridir .Kimseye zorla gel demiyoruz zaten ortak noktada birleşenlerin gelmesi yeterli bizim için .özel isteklerinizi aşağıdaki silsileyi takip ederek MEB Ulaştırabilirsiniz.

OKUL MÜDÜRÜ - İL VE İLÇE MÜDÜRÜ- BAKANLIK

YERİM YURDUM ÜNVANIM BELLİ
7 AYDIR BU İŞİN DÜZELMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUM BİRİLERİNİNDE SABOTE ETMESİNİN MİLETİN KAFASINI BULANDIRMASINI İSTEMİYORUZ O KADAR ....

Yeni kuşaklara,tez öğretelim,

'BİLGİ ÇAĞI'ndayız,bunu bilelim;

Aziz yurdumuzu,hep yüceltelim

Çağdaş uygarlığa,tez erişelim

AŞAĞIDAKİ İSTEKLERİMİZİ DETAYLI OLARAK DİLE GETİRECEĞİZ

1. Bilişim Teknolojileri Dersinin 4,5,6,7,8 sınıflarda zorunlu olarak okutulması ders saat sayının 2 saat olarak belirlenmesi not ile değerlendirilmesini , liselerde ders saatlerinin düzeltilmesini istiyoruz.
2. Büyük emekler ve paralar harcanarak tüm okullarımızda bulunan ve yaklaşık 5 senedir yenilenmeyen Bilişim Teknolojileri Sınıflarının yenilenmesini istiyoruz.
3. Öğretmenlik mesleğinde birlikteliğin sağlanması ve çalışma barışının bozulmaması için Sözleşmeli Öğretmenlerimizin kadroya geçirilmesini verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz.
4. Okullarda Formatörlük Uygulaması yapılacaksa bunun bir esas ve usule bağlanmasını isteğe bağlı olmasını çalışma esaslarının bakanlık tarafından yapılmasını istiyoruz.
5. Okullarda uygulanana Bilişim Teknolojileri ders müfredatının yeniden belirlenmesi bu konuda uzman kişilere danışılarak yapılmasını yeni bir plan ve programlara gidilmesini istiyoruz
Tüm Öğretmen arkadaşlarımızı yapacağımız eyleme davet ediyoruz.
İL: ANKARA
YER: Milli Eğitim Bakanlığı Önü
SAAT: 12:30
DETAYLI BİLGİ İÇİN :
M. Sefa TETİKOĞLU
Basın Yayın. Sorum.
Başkan. Yrd.

Eylem var. Gerisi teferruat. Ben katılmazsam geceleri uyuyamam. aklıma hakaret sayıyorum 8 aydır bütün bu olan biteni. Ben ne Öğretmenlik için deliriyorum ne formatörlük için. İçimde en ufak bir çalışma ve hizmet arzusu kalmadı. Bundan sonrasında önümü görebilmek için eyleme katılıyorum. Evleneceğim. Nasipse çoluk çocuğa karışacağım. Ne olduğumu, haftada ne kadar çalışacağımı, ne kadar tatil yapabileceğimi, sorumluluklarımın ne olduğunu, neyin hesabını vermek zorunda olduğumu, ne kadar para kazanacağımı bilmek istiyorum. En baştan beri bunun için MEB çatısındayım. Herşey normale dönsün istiyorum. "Siz şusunuz bundan fazlası değilsiniz" desinler diye eyleme katılıyorum. "Yarın ne olacak?" dememek için, bana ihtiyaç olduğu halde zorla çalıştığım yerden gönderilmemek için katılıyorum.

Malesef gelemiyorum. :( Eşimin durumundan dolayı o tarihte yanında olmam gerekiyor. Sorun sadece sağlık problemi değil, bir çok arkadaşım biliyor zaten. Daha fazla konuşup kalabalık etmek de istemiyorum. En başından beri eyleme gelmek için uğraştım ama olmadı mı olmuyor.

Sefa hocama ve eyleme katılacak tüm arkadaşlara şimdiden başarılar, tebrikler :alkis:

murtace hocam o yılan gelip senide sokacak emin ol.
o zamanda başkaları öyle yorum yapar uzaktan.

düşünmek için akıl gerekir,yaşamak için şeref!!!!

Arkadaşlar tartışmaya gerek yok gelen gelir gelmeyen gelmez.
Gelmeyen arkadaşlar da yorum yapmazsa seviniriz.
Hiç yoktan şevkimizi kırmayın.

Benim anlamadığım nokta şu. Diğer branşlardaki arkadaşlarımız bizleri hiç uğraştırmadan eyleme geliyorlar.
Ama kendi zümrelerimiz sağolsunlar burda saçma sapan konular açıp eyleme gölge düşürmeye çalışıyorlar.
Yav gelmezsen gelme.Sanki benim için mi geliyosun.Herkes kendi için katılıyor.Herkes kendi geleceği için katılıyor.
Yok bu olmazsa gelmem şu olmazsa gelmem.GELMEEEE !!!

9 Nisanda bir penaltı atışı var.Ya topu dışarı atacağız.Ya da gol yapacağız.

mfk' Alıntı:
Eylem var. Gerisi teferruat. Ben katılmazsam geceleri uyuyamam. aklıma hakaret sayıyorum 8 aydır bütün bu olan biteni. Ben ne Öğretmenlik için deliriyorum ne formatörlük için. İçimde en ufak bir çalışma ve hizmet arzusu kalmadı. Bundan sonrasında önümü görebilmek için eyleme katılıyorum. Evleneceğim. Nasipse çoluk çocuğa karışacağım. Ne olduğumu, haftada ne kadar çalışacağımı, ne kadar tatil yapabileceğimi, sorumluluklarımın ne olduğunu, neyin hesabını vermek zorunda olduğumu, ne kadar para kazanacağımı bilmek istiyorum. En baştan beri bunun için MEB çatısındayım. Herşey normale dönsün istiyorum. "Siz şusunuz bundan fazlası değilsiniz" desinler diye eyleme katılıyorum. "Yarın ne olacak?" dememek için, bana ihtiyaç olduğu halde zorla çalıştığım yerden gönderilmemek için katılıyorum.

Ya arkadaşlar bu eylem hakkında birbirimizi germeye gerek yok. Tabiki bu eylemin organizasyonunu yapanlar haklı olarak belirli hatlar çizmek zorundalar. çünkü herkesi kendi haline bırakırsan orada her kafadan ayrı bir ses çıkarırsa biriside gelip belki de yazarkasa bile parçalamaya kalkabilir.
ama @mfk hocamın yukarıda bahsettiği gibi gerçekten yaşadığımız sıkıntıları ve tamamen insani olan taleplerimizi gelecek basın mensuplarına aktarabiliriz. gelecek basın sadece dinleyip geri mi gidecek?

bence bunu organize edenler, bu sıkıntıları yaşayanlarıda programın bir parçası olarak dahil edip 5-6 kişiyi konuşturabilirler. hem maksat hasıl olur hem de yaşanan insani sıkıntılarımız dile gelmiş olur. biraz acitasyon gibi algılanabilir ama sonuçta bunlar gerçekler... toplum içinde bir yankı uyanması için insani gerçekleri öne sürmeliyiz.

bence organizasyonu yapanlar uygun gördükleri bazı başlıklara göre basına özelde konuşacak kişiler seçip onlara yaşadıkları sıkıntıları anlatmasını da organize etmeli. hiç değilse kendi belirledikleri başlıklarla ilgili sıkıntıları yaşayanlara anlattırmalı. hatta bunu öğretmenler yapmasa bile üniversite öğrencilerine yaptırabilir. basına "gelecekte bizi bu sıkıntılar bekliyormuş, buna itirazımız var. bu kadar puanla bunun için mi buraya geldik" diyebilirler.
bunları organizasyon sahipleri yapmazda insaların kendi yaklaşımlarına bırakırsanız, eylem çok farklı yere gidebilir...

diğer sıkıntılarda aşağıdakilere eklenip artırılabilir.
1. idarenin inisiyatifinde kalmaktan dolayı yaşanan sıkıntılar.
2. doğru düzgün bir çalışma prensiplerinin olmaması.
3. norm fazlası durumuna düşmemiz.
4. çalışma saatlerinin hiç bir öğretmende olmadığı bir şekilde olması.

hocam ALLAH aşkına ankara ve yakınladırnda olanlar lütfen katılın bu eyleme.
az önce bir olay yasadım cok moralım bozuldu derdimi tek anlayacak olan siz meslektaslarım olduğu için de size anlatmak istedim.
bu kadar da olmaz inanın.İl milli eğitim müdürü dersimi ziyaret etti ve dedi ki hala bu labaratuvarı dağıtmadınız mı dağıtın bunları.sizin branş neyde dedi bana ben de bilişim teknolojileri deyince acır gibi baktı 34 tane fazla bilisim teknolojileri öğretmeni var mardin de dedi. ne yapıcaz biz bunları dedi resmen kendimi fazlalık hissettim insan yüzümüze söylemez şu an ellerim titreyerek yazıyorm size.Bakanlık ne yapıcanı düşünüyor bilişim teknolojileri öğretmenlerini dedi.ben de kapının önüne koysunlar hocam çöp diye dedim.sinirlerim cok bozuk.Allah aşkına katılın şu eyleme.

unzip hocam siz niye gelmiyosunuz
birilerinin gelmesini isteyeceğinize
sizde gelin

unzip' Alıntı:
az önce bir olay yasadım cok moralım bozuldu derdimi tek anlayacak olan siz meslektaslarım olduğu için de size anlatmak istedim.
bu kadar da olmaz inanın.İl milli eğitim müdürü dersimi ziyaret etti ve dedi ki hala bu labaratuvarı dağıtmadınız mı dağıtın bunları.sizin branş neyde dedi bana ben de bilişim teknolojileri deyince acır gibi baktı 34 tane fazla bilisim teknolojileri öğretmeni var mardin de dedi. ne yapıcaz biz bunları dedi resmen kendimi fazlalık hissettim insan yüzümüze söylemez şu an ellerim titreyerek yazıyorm size.Bakanlık ne yapıcanı düşünüyor bilişim teknolojileri öğretmenlerini dedi.ben de kapının önüne koysunlar hocam çöp diye dedim.sinirlerim cok bozuk.Allah aşkına katılın şu eyleme.

Hocam sizi de bekliyoruz o zaman. Mardin Ankara arası çok büyütülecek bir mesafe değil. Bunun böyle olacağı belli. Daha iyi günler bunlar hocam. Hiç şaşırmıyorum böyle cümleler duyunca. Benim İlçe koordinatörüm de "başınızın çaresine bakın umrumda değilsiniz ben işime bakarım demeye getirdi" yüzüme karşı. Biz bunun için aylardır dil döküyoruz. Bugün size söylenen yarın çoğumuza söylenecek.

unzip' Alıntı:

unzip hocam mardinide siz harekete geçirin pegasus uçak biletlerinde %50 indirim var bugün

Arkadaşlar ben bi şiir yazdım. Hafta sonu yapacağımız eylemde kullanılabilir. Bir kısmı pankartlara da yazılabilir.
Sendikaya üye değilim. Böyle bir organizasyon için teşekkürler. Umarım ses getirir eylemimiz.

MEZUN OLDUM DA NE OLDU??

Öğretmen olarak mezun oldum,
Mezun oldum da ne oldum?
Bilgisayar tamircisi olacağımı nerden bilirdim
Ben bu işe girmeseydim.

Önce her sınıfta 2’şer saat dediler.
Sonra 1’e düşürdüler.
Sonra da sana gerek kalmadı
Artık tamirci olacaksın dediler.

Anlamadım 5 yılda ne oldu
Öğretmenlik bizim için yalan mı oldu?

İtirazım var bu işe,
Razı olamam bu gidişe.
Bir durup düşünmek gerek,
Ne olacak öğretmen ve öğrencilerin hali diye.

Öğrencilerimi internet kafeye gönderemem.
Şiddet içerikli oyunlara izin veremem.
Benim öğrettiklerimi nerden öğrenecek?
Videolarla, oyunlarla hayat mı geçecek?

Bilişim çağında BT dersi gereksiz,
Bilinçli bilgisayar kullanımı önemsiz oldu.
Eeeee bu kadar öğretmen niçin mezun oldu?
Yok mu cevap verecek
Mezun oldum da ne oldu????

Geri