BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
peki eylem için haber yapacak olan bir tv kanalı varmı eylemden haberi olursa gelip cekim yapıp haberlerde sesimizi duyuracaktır...bence bu konuda ntv bizi daha haklı görecek tir ...

mesela ben abbas güçlünün mail adresine mail attım eylemin günü ve sorunlarla ilgili

bence yapılabilecek her türlü düşüneler uygulanmalı ...kesinlikle cok katılım olmlalı ankarada ikamet eden arkadaslarımız bu konuda daha cok kişi getirmeli ...

eger tv kanallarından bu konuuyu haber yapabilecegini düşünüdügümüz kanal veya program varsa bunlara bir an önce eyelemin günü ve saati hakkında bilgi verilmeli...

evet yanımızda klavye getirmek ve eylem yerinde bir monitör veya laptop kırmak daha ilgi cekici olacaktır ....

ankaradaki öğretmen arkadaslar öğrencilerden getirebilirse cok daha iyi olacaktır...

çünkü bu son cıroınısımız olacak bu kezde sesimizi duyurp bişleri değişemessek kim se bir daha gelip toplanmayacak bence o yüzden elimizden ne geliyosa hepsini düşünüp yapamalıyız

arkadaşlar küçük bir bebeğim var ve ne yazık ki çok hastayım..yinede gelmek için umudum var bilet arıyorum. hastalığım nedeniyle bir haftadır raporluydum ve eylemden bu sabah haberim oldu.umarım istediğimizi alırız. ola ki gelemesem bile tüm arkadaşlarıma haber vereceğim. dua ediyorum gelebileyim.

siyasi amaçla yazılan pankartlar ve bizim dışımızdan aramıza sızmak isteyenler en büyük çekincemiz inşallah öyle olmaz.

muharrem ince yi aramayı düşünüyorum eyleme katılım amaçlı telini bilen varmı yoksa sizce sakıncalı olurmu?

mfk' Alıntı:
masterkartall' Alıntı:
"Bilişimden korkma meb imamlarla iş yürümez . . ."
Ben böyle bir pankartın yanında yürümem. Örnek gösterecekseniz rehber öğretmenleri gösterin. Gerisini karıştırıp ortalığı da karıştırmanın alemi yok.

Çok haklısınız. Eğer böyle pankartlar açılıcaksa gelsemde orayı terk ederim. Taktınız imamlara. Yeter adtık insanların yaptığı hataları imamlık mesleğine mal edip durmayın.

arkadaşlar toplanıp gelcez ama anket hiç iç açıcı değil :( seçim öncesi son şansımız seçimden sonra hiç bişey yapılmaz... bi kişi olsa ne olmasa ne diye düşünmeyelim lütfen bir kişide olsa katılalım...yoksa bilgisayar öğretmenlerine ne yapsalar haktır kimse halinden şikayet etmesin...

ankete çok takılmayın. Bu 2. anket. bir çok insan 2. ankete bir daha oy vermedi. artı böte öğrencileri de katılacaklar. çok küçük bir kalabalık olmayacak emin olun.

arkadaşlar bötede okuyan arkadaşları da toplayıp gelelim kuzen yeğen kim varsa toplanalım ki kalabalık olsun gücümüz yetsin :) 8) :wink:

Arkadaşlar anketi neden kimse ciddiye almıyor.
koskoca sitede 230 kişi oy kullanmış.
bunların 3 te 1 i de gelmezse en fazla 100 kişi olacak demektir.

Ya arkadaşlar "şu kadar kişi mi gelcez rezil mi olacağız" ı bırakın arık. Gelecek işte insanlar kapatın şu muhabbeti. Aldık biletleri geliyoruz işte yeter.

250 den fazla olacağız emin olun. Oy kullanmayan bir sürü arkadaş var gelecek. Hele birde üniversiteler destek olursa çok şenlikli olacak.

ARKADAŞLAR AZ ÖNCE BEN TÜM KANALARA TELEFON AÇIP HABER VERDİM FAX ÇEKTİM
SİZDE VEREYİM HERKES TELEFON AÇSIN Kİ TALEP ARTSIN
RESMİ DİLEKÇE Yİ TÜM KANALLARA FAXLADIM SIRA SİZDE HADİ HAYIRLISI

ATV ANAKARA : 0312-583 50 50
CNNTÜRK ANKARA: 0312 207 03 33
HABERTÜRK ANKARA: 0312-218 50 00
KANAL A ANKARA: 0312-318 69 70
KANALD ANKARA: 0312 207 01 11
KANAL 7 ANKARA: 0312 284 04 00
NTV ANKARA :0312 436 55 55

BİRDE ARKADAŞLAR İSTANBUL DAN AVRUPA YAKASINDAN GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR
HAREKET SAATİMİZ 24:00 ,
ANKARAYA VARIŞ 06:00 DIR
444 01 64 ANADOLU TURİZİM

www.anadolu.com.tr

ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDEN BENİ ARAYAN TÜM ARKADAŞLAR YARIN TEKRAR BİR GÖRÜŞME YAPABİLİRMİYİZ
GENEL BİR DURUM DEĞERLENDİRMESİ İÇİN YARIN HERKES BANA BİR ÇAĞRI BIRAKSIN BEN ONU ARARIM
HAZIRLADIĞIM BASIN METNİNİ BENİ ARAYAN ARKADAŞLARA OKUYACAĞIM DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKEN YERLER VARSA
DEĞİŞTİRELİM

Kartal dan kalkan serviş tam dolu geliyor inş. 27 kişi...... :++: :tr: :tr: :++:
Kimse canını sıkmasın inleticez MEB in önünü

MEDYA İLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE OLUMLU TEPKİ ALDIM YANLIZ HERKES BİR TELEFON AÇSIN
9 NİSAN DA SAAT 12:30 DA EYLEM İÇİN SİZİDE BEKLİYORUZ DESİNLER

sefatetik' Alıntı:
MEDYA İLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE OLUMLU TEPKİ ALDIM YANLIZ HERKES BİR TELEFON AÇSIN
9 NİSAN DA SAAT 12:30 DA EYLEM İÇİN SİZİDE BEKLİYORUZ DESİNLER

şimdi aradım sefa hocam. sabah tekrar arayacam ama özellikle ntvve atv ilgi gösterdi belirtmek isterim..
diğerlerinde ulaşım sıkıntısı oldu.. sabah 9 dan sonra arayacam hepsini :)
yarın tekrar arayacam sefa hocam ben seni büyük pankart için haberin olsun.
saygılarımla cihan

agkarakoc' Alıntı:
Durun ya gar da metro varmıydı ki :shock: Bir zamanlar Ankara yı su yoluna çevirmiş olan ben şimdi gidiş yolunu bile hatırlamıyorum :(
Diğer arkadaşlar yardımcı olsalar daha iyi bence :) Gerçi kime sorsanız yol tarif eder ve Ankarada ulaşım çok kolay, problem etmeyin yani.
Var hocam Ankaray var hem de icinden geciliyor Asti nin.

Ayrıca sunu belirtmek istiyorum arkadaslar: Bizler eyleme hakkımızı aramaya gidiyoruz, bizi hakliyken haksız duruma düşürecek, siyasi sloganlar atacak kisiler zahmet edip gelmesinler. Eylemimize gölge düşmesi, verilen bütün emeklerin boşa gitmesine sebep olur. En büyük zararı da yine bize dokunur.

şöyle bir şey yapsak nasıl olur acaba?

doktor ayşe.. burda
avukat kemal.. burda
mühendis ali.. burda
tekniker elamanlar... hep birlikte burda desek.

nasıl olur acaba, yada benzer daha uygun olabilecek bir şey ne bileyim işte anlamışsınızdır arkadaşlar.

9 Nisan da kaç kişi olacağız merak ediyorum....
Çevremdeki BT Öğretmeni arkadaşlarıma soruyorum Ankara'ya gidiyor musun diye
Biri birşey söyleyemem diyor :?
Biri Pazar günü önemli bir işim var diyor :?
Biri forumda bir bütünlük yokki kimse gitmez, boşver diyor :?

Ben anlamadım bu arkadaşları, herkes böyle derse tabi hiçbir hakkı alamayız....

andariel' Alıntı:
9 Nisan da kaç kişi olacağız merak ediyorum....
Çevremdeki BT Öğretmeni arkadaşlarıma soruyorum Ankara'ya gidiyor musun diye
Biri birşey söyleyemem diyor :?
Biri Pazar günü önemli bir işim var diyor :?
Biri forumda bir bütünlük yokki kimse gitmez, boşver diyor :?

Ben anlamadım bu arkadaşları, herkes böyle derse tabi hiçbir hakkı alamayız....

sıkıntık yok, biletler alındı orada olacaz.NE İSTEDİĞİNİ BİLMEYEN BOŞ BT ÖĞRETMENLERİ GELİP SAYIMIZ ÇOK OLACAĞINA, NİTELİKLİ AZ OLMASI DAHA İYİDİR.. ki ben sayının az olacağına inanmıyorum ki öyle olsa bile ben orada olacam . YETMEZ Mİ...

Arkadaşlar Terkar ve Terkarar söylüyorum bu son şansımız bundan sonra şahsım adına ben bu işin peşini bırakacağım 7 aydır resmi olarak yapmadığım başvuru kalmadı
kısacası en sonunda ise Eylemle bitireceğim bundan sonrada Bilişim Teknolojileri adına herhangi bir girişimde bulunmayacağım bizi işten mi atarlar, SSK damı görevlendiriler düz memur mu yaparlar kısacası umrumda dahi olmaz çünkü 10 nisan günü ben sefa tetikoğlu olarak vicdanen kendimi rahat hissedeceğim birileri seni bu duruma düşürdüler sen ne yaptın dediklerinde kardeşim ben elimden geleni yaptım
1) Bakanlığa bu işin düzeltimesi için başvuru yaptım
2) Başbakanlığa taşıdım
3) Meclise taşıdım
4) En sonunda ise eylem yaptım ama olmadı
ne yapayım derim bana hayırlı olanı isterim
Eğer gelmek istemesem inanın sizden daha çok mazaretim var ama ben geleceğim için 1 günümü feda etmeye her zaman hazırım durum düzelirse hepimiz için iyi olacak düzelmeside isteğe bağlı olacağını bilmeniz gerektiğini eğer siz istemezseniz yetkililer demek ki herkes halinden memunun deyip geçiştirip giderler yukardakilerin siz üç okulamı gidiyorsunuz , Sözleşmeleriniz fesh mi edilecek , Okulda birilerinin kapıcısımı olmuşsunuz inanın umurlarında olmaz bu iş ne zaman medya üstüne giderse o zaman yukardakiler rahatsız olur birşeyler yaparlar yok medya ya yansımaz orda 3 beş kişi çıyak sesi çıkartırsa o zaman herkes kaderine zarı olsun Nimet albalnız size piyango biletini hazırlamıştır bile size de çıkabilir ... Haziranda görüşürüz Normlar yenilendiğinde

Bizde isatnbuldan biletlerimizi aldık Ardık gelmeyenler kendi vicdanları ve cüzdanları arasında sıkışıp kalsınlar işallah .....

Eyleme katılımın yüksek olacağı inancındayım. Hazırlıklar tamam nasipse 9 nisanda Ankarada olacağız. Bırakın gelmeyen gelmesin. Gelenler yeterince çok olacak inşallah. Eğer eylemden sonuç alamazsak sefa hocamın dediği gibi tayin dönemleri burada herkes bağıracak ama sesi duyulmayacak. Dersimizi geri aldık aldık. Alamazsak işimiz zor. Şimdiden herşeyin hayırlısı olsun.

ARKADAŞLAR BEĞENDİĞİNİZİ SEÇİP PANKART YAPABİLİRSİNİZ ....

Duvaksız gelin, CD-ROM sürücüsüzz PC olmaz, Bilgisayar dersi Öğretmensiz olmaz ...

Dağ dağa kavuşmaz, bilgisayar bilgisayara kavuşur

Bir virüsele sistem yakma ey MEB

MEB Bana işlemcini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

Sakınan diskte bad sektör çıkar

Yazılımsız donanım, donanımsız yazılım olmaz, Öğretmensiz bilgisayar olmaz

Güzelliğine güvenme sivilce alır gider, BT öğretmenliğine güvenme MEB virusÜ alır gider.

Akılsız algoritmanın cezasını BT öğretmenleri çeker.

Delinin biri Network'u bozmuş, 40 supervisor düzeltememiş

BEN ŞAHSEN KATILIMIN YÜKSEK OLACAĞINI BANA GELEN TEPKİLERDEN ANLIYORUM YANLIZ İL TEMSİLCİLERİMİZ
YARIN BENİ ARARLARSA ÇOK İYİ OLACAKTIR. TOPLU HAREKET ETMEK ADINA
BAZI İLERİ YAZAYIM MESELA

TOKAT ,ELAZIĞ,BİNGÖL,ŞIRNAK, MARDİN, ESKİŞEHİR, AFYON, KAHRAMANMARAŞ, ZONGULDAK, BOLU ,SAKARYA, KIRKLARELİ VE DİĞER İLERDE ORGANİZSASYONLARIN SON DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN YARIN ARKADAŞLAR BİR HABERLERŞSEK İYİ OLACAK MESSENGER ADRESİM ve TELEFONUM AŞAĞIDA
sefam24@hotmail.com
TEL:0505 883 50 29
Dikkatinizi çekeyim hani bazı arkadaşlar gelemem diyorlar ya bakın gelecek arkadaşlar en uzak yerlerden gelecekler artık ona göre düşünün lütfen son şansımızı da heba etmeyelim lütfen ....

YARIN HERKES MEDYA YA YÜKLENSİN NEDE OLSA BEN RESMİ BAŞVURU FAX 'I YOLLADIM
ARTIK ONLARDA TEPKİLERE BAKACAKLAR YARIN MEDYA YA YÜKLENİN CUMARTESİ 12:30 BAKANLIĞIN ÖNÜNDE BAKLİYORUZ DİYE

ATV ANAKARA : 0312-583 50 50
CNNTÜRK ANKARA: 0312 207 03 33
HABERTÜRK ANKARA: 0312-218 50 00
KANAL A ANKARA: 0312-318 69 70
KANALD ANKARA: 0312 207 01 11
KANAL 7 ANKARA: 0312 284 04 00
NTV ANKARA :0312 436 55 55

HATTA DURUMUN MAHİYETİNİ ANLATACAK FAXLAR DA GÖNDEREBİLİRSİNİZ EĞER İMKANINIZ VARSA

Dersimizin Şu Anki Durumu: 4 v 5. sınıflarda Bilişim Teknolojileri dersi yoktur. Serbest etkinlik dersi içinde işlenebilinir denilmektedir. Serbest etkinliğe de sınıf öğretmenleri girmektedir. Yani ilk kademede dersimiz hiç bulunmamaktadır.

İkinci kademede seçmeli ve 1 saattir. Seçmeli dersler arasında Medya Okur Yazarlığı dersi bir kere seçilmesi zorunlu olduğundan bu ders 6, 7, 8 sınıflarından birinde zorunlu seçilmektedir. Yani sadece 6 ve 7. sınıflarda 1 er saat dersimiz seçilirse vardır denebilir. Peki ya seçilmese???

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümünden mezun olanlar Meslek liselerine atanamamaktadır. Yani Meslek liselerinde öğretmenlik yapma ihtimalimizde bulunmamaktadır.

Dersimiz olmadığına göre yegane görevimiz olan FORMATÖRLÜK neymiş? Formatörlük = Teknik servis elemanı , Birde bu konuya bakalım: Formatörlük bir kadro ya da branş değildir. Bir görevlendirmedir. Zorunlu görevlendirme yapılamazken, bizler zorunlu formatör olmaktayız. Formatörlük Bilişim Teknolojileri Öğretmenliğine denk ise yani;

Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği = Formatör ise;

Neden 180 saat kurs alan herkes formatör olmaktadır?

Olanlara gönüllü ise ve görevlendirme ise;

Neden bizler zorunlu Formatör olmaktayız?

Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinden başka hiçbir branş zorunlu olarak formatör yapılmamaktadır.

Bilişim Teknolojileri Dersinden başka hiçbir ders yoktur ki 1 saat bile zorunlu dersi bulunmasın.

Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinden başka hiçbir branşın dersi elinden alınmamıştır.

Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinden başka hiçbir branşın Türkiye’de bulunan bütün kadroları norm fazlası ve işsiz kalma tehlikesi altında değildir.

Buna benzer metinleri aşağıda yer alan fax numaralarına gönderebilirsiniz mesela
KANAL ADI FAX NO
ATV 0312-473 98 98
CNNTÜRK 0312- 207 03 99
HABERTÜRK 0312- 218 50 51
KANAL A 0312 -318 17 52
KANAL D 0312 - 207 01 99
KANAL 7 0312 - 285 85 34
NTV 0312 - 467 29 74
STAR TV 0312-467 73 65
TV 8 0312- 424 01 21

Nolu telefonlara durumunuzu anlatan bir metin atarsanız çok daha etkili olacaktır.

cumartesi günü 12:30 da ankarada olacağımızı tüm medya mensuplarını beklediğimizi yazın veya telefon açıp söyleyin

7 adet pankart hazırladım. forumdan arkadaşların yazdıklarından 5 tanesini,kendimde 2 tane hazırladım. psd ve jpg dosyalarını buraya ekledim. isteyen çıkartıp gelebilir eylem günü. isteyene ben çıkartayım ama küçük de olsa maliyeti var :P A2 FORMATINDA DIR.GÜN İÇERİSİNDE ÇIKARTACAM BUNLARI.

0507 775 59 86 aramak isteyen olursa diye :P
saygılarımla

Ekli dosyalar

Geri