sefatetik' Alıntı:
murtace ARKADAŞIM Kime sordun da haber veriyorsun böyle yerlere biz siyasi amaç taşıyan hiç bir sendikaya davet göndermedik göndermeyeceğiz de
sen bizim sendikamızın başkanımısın yönetim kurulu üyesimisin gelmeyeceksen gelme ama sabote de etme gözünü seveyim ...
GELEN TÜM ARKADAŞLAR RAHAT OLSUNLAR SİYASİ AMAÇLI YAZILAN PANKART VEYA SÖYLEVLERE KESİNLİKLE İZİN VERİLMEYECEK
HATTA PROVAKATÖR DİYE EMNİYET BİRİMLERİNE EYLEM BAŞLAMADAN BİLDİRİLECEK ...
Tutturmuşsun bir sabote etme diye. Anlamadım ki bu yazdığım mailde ne var. Maili gönderdiğim DSD hakkında bir bilgin yoksa önce bir araştır. DSD Türkiye'nin en iyi örgütlenmiş, emekçiler için her türlü girişimini KESK yapısı altında yasal olarak sürdüren bir yapıdır. Maili alan kişiler DSD yürütmesini oluşturan il sorumlularıdır. Bu maili alan kişiler illerinde bu işe yıllarını vermiş, senin anlayamayacağın sendikal ve siyasi bilgi birikime sahip kişilerdir. Dakikalar içinde konudan haberi olmayan yüzlerce kişiyi bilgilendirmemin neresi kötü. O zaman bu eyleme senin sendikana üye olmayan kimse katılmasın. Senin yazdıklarından bunu anlıyorum.
Sana artık hiç bir şey demiyorum. Burayı okuyanların takdirine bırakıyorum... Herkesten özür dilerim.