BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
güzel içerik tamam sayılır, orada birlikte de bağırdık mı işlem tamamdır. sefa hocam birazdan basına fax çekmek adına içeriği koyacak. onu herkes faxlasın biz zahmet bt öğretmenlerim :) basın bizim için önemli.
hakkımızda hayırlısı olsun.
saygılarımla

MEB le başbakanlık arası çok yakın diğer bakanlıklar falan keza yakın tüm bakanlıkları inletelim.

BASIN METNİ VE TELEFONLAR VE FAXLARI
KANALLLAR TEL FAX
ATV 0312-583 50 50 0312-473 98 98
CNNTÜRK 0312-207 03 33 0312-207 03 99
HABERTÜRK 0312- 218 50 00 0312- 218 50 51
KANAL A 0312 - 318 69 70 0312-318 17 52
KANAL D 0312-207 01 11 0312-207 01 99
KANAL 7 0312-284 04 00 0312-285 85 34
NTV 0312 436 55 55 0312 467 29 74
STAR 0312 467 73 65
TV8 0312- 424 01 21

Ekli dosyalar

• basın.jpg
    basın.jpg
    160.6 KB · Görüntüleme: 431
eemree' Alıntı:
MEB le başbakanlık arası çok yakın diğer bakanlıklar falan keza yakın tüm bakanlıkları inletelim.

türbün çocuğu belli oluyor :P yoksa yanılıyor muyum. ahanda sefa hocam koymuş ama eklememiş yazıyı, sabah 9 da faxlıyorum sefa hocam kanalllara. bu arada organize eylemimiz olacak herhalde. ufak tefek aksaklıklar olabilir bunlar normal şeyler. 2.-3.-..... eylemlerde düzeltiriz :P

Ankara'da bulunan Bilgisayar bölümü öğrencilerinin katılımı sağlandı mı arkadaşlar?

ARKADAŞLAR PANKART İŞİ TAMAM AMA SLOGANLARDA HALA SIKINTI YAŞIYORUZ
ÇOK AZ SLOGAN VAR
HERKES DÜŞÜNSÜN SLOGAN BULSUN
MEB ŞAŞIRDIN,DERSİMİZİ KALDIRDIN - MEGAFON SÖYLEDİKTEN SONRA HERKES 3 KERE TEKRARLAYACAK SLOGANLAR MEGAFONCUDA OLACAK
BİRDE CENAZE MARŞI MÜZİĞİ YÜRÜYÜŞE GEÇTİĞİMİZDE TELEFONDAN MEGAFONA VERİRİZ BULAN OLURSA TELEFONUNA KAYIT ETSİN
ELİNDE İYİ MEGA PİKSELİ YÜKSEK OLAN KAMERASI OLAN VARSA MUHAKKAK GETİRSİN ÇEKİMLERİ İSTANBULDAKİ MEDYA YADA DAĞITACAĞIM
BENİMKİSİ 4 MEGAPİKSEL GÖRÜNTÜSÜ O KADAR İYİ DEĞİL ELİNDE İYİ KAMERA OLAN VARSA MUHAKKAK GETİRSİN LARKADAŞLAR

İlköğretimlerdeki -------> İlköğretim okullarının
sınıflardaki -------------->sınıflarında
bilgisayar dersleri ------> Bilişim Teknolojileri(Bilgisayar) dersleri
öğretmenlerimizden ---> Öğretmenlerinden
adeta baş başa... ------> karşı karşıya kalmışlardır
Meb----------------------> MEB
bilgisayar dersi ---------> Bilişim Teknolojileri dersi
öğrenme hakkı ---------> alma hakkını
çoğunuda ---------------> çoğunu da
protestu -----------------> protesto

Düzeltmek istedim, diğer noktalama işaretleri ve büyük-küçük harf yanlışlıkları da henüz kimseye gönderilmeden düzeltilmelidir...
Selamlar...

EVET BANA İNANMAYANLAR HALA BENİM KEYFİM YERİNDE DİYENLERE ALIN SİZE NORM KADRO BELRİLEME ŞARTI ESKİDEN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİDE YER ALIRDI
GÖREN VARMI LÜTFEN
HADİ ŞİMDİ DE GELMEYİN MIRIN KIRN YAPANLAR NE YAPACAKSINIZ NORMLAR YENİLENDİĞİNDE ..............

madde 6 ; okuyun

6) İlköğretim okullarındaki 4 ve 5 inci sınıfların ders programında yer alan özel bilgi,beceri ve yetenek isteyen; beden eğitimi, müzik, görsel sanatlar/resim, din kültürü ve ahlâk bilgisi ve yabancı dil ders yüklerinin 6, 7 ve 8 inci sınıfların bu alanlardaki ders yüklerine dahil edilerek öğretmen norm kadrolarının belirlenmesi gerekmektedir

arkadaşlar ben basın metini örnek olarak koydum daha kismeye yollamadım zaten resim formatında düzeltme yapılacak
yerler olabilir düzeltip yollarsınız ...

ÖRNEK BASIN METNİDİR.

ben düzenler koyarım buraya sefa hocam uyuya kalmazsam gece :P olmadı sabah ayar çekerim sen git yat. slogan olayınada bakarım. maç olsa çok varda bu maç değil ki :)
şimdi baktımda bence yanlışlarla dolu olsada(ufak tefek) bunu göndermek daha mantıklı gibi. daha ciddi bir havası var o nedenle. mühür felan da var :)
saygılarımla

ANAKARA DA TOPLANMA SAATİMİZ 11:30 MEB BAHÇESİ GÜVENPARK TAKİ HEYKELİN ÖNÜ HAVUZUN OLDUĞU YERDİR YÜRÜYÜŞ ORDAN BAŞLAYACAKTIR...

ANAKARA DA TOPLANMA SAATİMİZ 11:30 MEB BAHÇESİ GÜVENPARK TAKİ HEYKELİN ÖNÜ HAVUZUN OLDUĞU YERDİR YÜRÜYÜŞ ORDAN BAŞLAYACAKTIR...

EVET BANA İNANMAYANLAR HALA BENİM KEYFİM YERİNDE DİYENLERE ALIN SİZE NORM KADRO BELRİLEME ŞARTI ESKİDEN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİDE YER ALIRDI
GÖREN VARMI LÜTFEN
HADİ ŞİMDİ DE GELMEYİN MIRIN KIRN YAPANLAR NE YAPACAKSINIZ NORMLAR YENİLENDİĞİNDE ..............

madde 6 ; okuyun

6) İlköğretim okullarındaki 4 ve 5 inci sınıfların ders programında yer alan özel bilgi,beceri ve yetenek isteyen; beden eğitimi, müzik, görsel sanatlar/resim, din kültürü ve ahlâk bilgisi ve yabancı dil ders yüklerinin 6, 7 ve 8 inci sınıfların bu alanlardaki ders yüklerine dahil edilerek öğretmen norm kadrolarının belirlenmesi gerekmektedir

GÖREN VARMI LÜTFEN

madde 6 ; okuyun

sefatetik' Alıntı:
GÖREN VARMI LÜTFEN

madde 6 ; okuyun

Daha iyi günler bunlar. Biz yanındayız. Geliyoruz. Emeklerini boşa çıkarmayacağız.

arkadaşlar bir resmimi koyayım orda zorluk çekmeyin

Ekli dosyalar

• sefa.jpg
    sefa.jpg
    39.9 KB · Görüntüleme: 606
sefatetik' Alıntı:

11:30 da yürüyüş 12:30 da basın açıklaması mı olacak?
Eğer öyleyse ilk mesajınızda da düzeltme yapsaydınız iyi olurdu, zira 12:30'a ayarlayacak herkes kendini. Az sayıda kişi yürümesin.

Arkadaşlar 11:30 da toplanacağız maksat basın açıklaması yapmadan önce gelen tüm arkadaşları bilgilendirmek
12:30 da bakanlık önünde basın açıklaması yapacağız arkadaşlar yürüyüş yeri baya kısa bir mesefa zaten
demek istediğim şu basın açıklamsı yaptıksan sonra gelenler oluyor arkdaşlar lütfen geç kalmayalım yoksa 12:00 gelin bilmem anlatabildim mi ?

ARKADAŞLAR BUGÜN OKULLARA YAZI GELDİ NORM YENİLEME İŞLEMLERİ İÇİN
OTOMATİKMEN NORM FAZLASI GÖSTERİLDİM GELMEYEN ARKADAŞLARA BİLDİRİLİR

GELMEYEN ARKADAŞLAR EN GEÇ 16 NİSANA KADAR İLÇEDEN SİZE HOCAM GELİN SİZ OKULUNUZDA FAZLASINIZ DİYECEKLER HADİ HAYIRLISI

EYLEM SON ŞANSIMIZ İNANIN ŞUAN ANKARADA EYLEM İÇİN EMNİYETEN TARİH VE YER ALMAK OKADAR ZOR Kİ
BİZ TANDIKLAR SAYESİNDE RİCA VE MİNNET LE LADIK SON ŞANSIMIZ İYİ KULLANIN NOMRLAR 16 'SINA KADAR YENİLENECEK
YENİLENMEDEN MEBDEN BİR AÇIKLAMA KOPARTMAK ZORUNDAYIZ YOKSA HEPİMİZ TOMBALA ÇEKİLİŞİNE HAZIR OLALIM

murtace' Alıntı:
sefatetik' Alıntı:
murtace ARKADAŞIM Kime sordun da haber veriyorsun böyle yerlere biz siyasi amaç taşıyan hiç bir sendikaya davet göndermedik göndermeyeceğiz de
sen bizim sendikamızın başkanımısın yönetim kurulu üyesimisin gelmeyeceksen gelme ama sabote de etme gözünü seveyim ...
GELEN TÜM ARKADAŞLAR RAHAT OLSUNLAR SİYASİ AMAÇLI YAZILAN PANKART VEYA SÖYLEVLERE KESİNLİKLE İZİN VERİLMEYECEK
HATTA PROVAKATÖR DİYE EMNİYET BİRİMLERİNE EYLEM BAŞLAMADAN BİLDİRİLECEK ...

Tutturmuşsun bir sabote etme diye. Anlamadım ki bu yazdığım mailde ne var. Maili gönderdiğim DSD hakkında bir bilgin yoksa önce bir araştır. DSD Türkiye'nin en iyi örgütlenmiş, emekçiler için her türlü girişimini KESK yapısı altında yasal olarak sürdüren bir yapıdır. Maili alan kişiler DSD yürütmesini oluşturan il sorumlularıdır. Bu maili alan kişiler illerinde bu işe yıllarını vermiş, senin anlayamayacağın sendikal ve siyasi bilgi birikime sahip kişilerdir. Dakikalar içinde konudan haberi olmayan yüzlerce kişiyi bilgilendirmemin neresi kötü. O zaman bu eyleme senin sendikana üye olmayan kimse katılmasın. Senin yazdıklarından bunu anlıyorum.
Sana artık hiç bir şey demiyorum. Burayı okuyanların takdirine bırakıyorum... Herkesten özür dilerim.

murtace hocama katılıyorum, gönderdiği mailde hiç anormal bir durum yok aksine bizim sorunlarımızı ciddi mercilere de iletmişir. Ayrıca geniş katılımlı eylem ve etkinlikler her zaman daha fazla ses getirmiştir. Burda eylemin ses getirmesini daha çok önemsiyorum ben hangi sendikanın katıldığını veya desteklediğini değil ama anlıyorum ki siz kendi sendikanızı ön plana çıkarmaya çalışarak bişeyler yürütmye çalışıyorsunuz. Yani senin sendikandan olmayan bu eyleme katılmasın gibi bir anlayışta çıkıyor yazdıklarından sefa hocam...

Ankara, Ankara güzel Ankara,
Seni görmek ister her bahtı kara.
Senden yardım umar her düşen dara
Yetersin onlara güzel Ankara.

Burcuna göz diken dik başlar insin,
Türk gücü orada her zoru yensin,
Yoktan var edilmiş ilk şehir sensin,
Var olsun toprağın, taşın Ankara.

Okul tamam. :) şimdi yola çıkabilirim.

Ekli dosyalar

• smashing_computer_1.gif
    smashing_computer_1.gif