BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
kelebeketkisi' Alıntı:
Var hocam Ankaray var hem de icinden geciliyor Asti nin.

Ayrıca sunu belirtmek istiyorum arkadaslar: Bizler eyleme hakkımızı aramaya gidiyoruz, bizi hakliyken haksız duruma düşürecek, siyasi sloganlar atacak kisiler zahmet edip gelmesinler. Eylemimize gölge düşmesi, verilen bütün emeklerin boşa gitmesine sebep olur. En büyük zararı da yine bize dokunur.

Arkadaşa katılıyorum eylem için tek endişem bu olur zaten. Ortak bir dedimiz var ve onun için toplanıyoruz. Lütfen katılan arkadaşlarım sağduyulu olsun ve hakkımızı ararken haksız duruma düşmeyelim.
Ankara'da görüşmek üzere...

İstanbul Küçükçekmece
2006 DEU BÖTE

raid10000' Alıntı:
7 adet pankart hazırladım. forumdan arkadaşların yazdıklarından 5 tanesini,kendimde 2 tane hazırladım. psd ve jpg dosyalarını buraya ekledim. isteyen çıkartıp gelebilir eylem günü. isteyene ben çıkartayım ama küçük de olsa maliyeti var :P A2 FORMATINDA DIR.GÜN İÇERİSİNDE ÇIKARTACAM BUNLARI.

0507 775 59 86 aramak isteyen olursa diye :P
saygılarımla

bunlar süpermiş hangisini seçiim bilemedim.?pankartları kendimiz mi hazırlaıp getiricez?daha önce hiç eylem yapmamıştım da.... :D

raid 10000 çok güzelmiş bu sloganlar... bence bunların çıktısını herkes almalı

"bilişim teknolojileri öğretmenlerine el-f@tih'a......" :+1:
Mebden çok kullanılmış BEDAVAYA bilgisayar öğretmeni.. kelepir...
HEPİMİZ NORM FAZLASIYIZ..
HEPİMİZ HİÇİZ...
TAMİRCİ DEĞİL ÖĞRETMENİZ..

bu da benden..
-BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ AMCA
-EFENDİM
-NOTUN VAR MI?
-YOK
-DERSİN VAR MI ?
-YOK
-NORMUN VAR MI?
-YOK
-EE NE DURUYORSUN
-NE YAPAYIM?
-YAPACAK BİŞEY YOK... el- f@tihaaaa!!!! (yada buraya başka bişey olabilir)

aslında arkadaşların yazdıkları yazılar bunlar :) ben sadece A2 FORMATINDA yazdım o kadar. umarım bir faydası olur. HERKES BEĞENDİĞİ BİR SLOGANIN ÇIKTISINI ALMALI ARKADAŞLAR. 2-3 MİLYON BİR ŞEY TUTAR. LÜTFEN HERKES ALSIN GELSİN.
saygılarımla

bütün basını aradım,eylemin gündeme alınması için ama genelde söyledikleri ortak nokta şu; fax çekin.Arkadaşlar sefa tetik hocam fax numaralarını vermiş yukarıdaki mesajında lütfen herkes fax çeksin ki basın yüksen oranda ilgi göstersin. çok zor değil 1 sayfalık yazıyı 5 kanala göndermek.
bu arada şu anda özalitçideyim pankartları çıkartıyorum hayde hayırlısı.
saygılarımla

Eyleme katılamıyorum. DSD (Devrimci Sendikal Dayanışma - http://www.dsd.gen.tr)'nin mail grubuna aşağıda eklediğim maili attım.
Umarım faydası dokunur.
Burada yazılan bazı kırıcı mesajları da sürecin gerginliğine bağlayarak unutuyorum.
Hepinize kolay gelsin...

“Arkadaşlar merhaba.
Eğitim öğretim yılı başında İlköğretimde Bilişim Teknolojisi derslerinin 1 saate düşürülmesi ve 1. kademe derslerinin sınıf öğretmenlerine verilmesi ile
bilişim teknolojisi öğretmenlerinin büyük kısmı okullarında norm kadro fazlası duruma düşmüştü. Ayrıca birçoğumuz sınırları tam olarak belirlenmemiş bir yönetmelikle
formatör öğretmen olarak çalışmaya zorlanarak, idarenin emrinde tam anlamıyla bir teknik hademeye dönüştürüldük. Burada sorunları teker teker dile getirmek istemiyorum,her bt öğretmeni size sorunları anlatabilecek durumdadır.
Açıkçası sorunlarımızı sendikamızda (eğitim sen) dile getirdiğimizde de çok olumlu sonuçlar alamadık. Bakanlık düzeyinde bazı girişimlerin yapıldığını biliyoruz ama sorunlarla yüzleşmek zorunda kalan öğretmen arkadaşlarımız için bu yeterli görünmüyor.
Adını ilk kez duyduğum Eğitim Söz Sen 9 Nisan'da Ankara'da (12:30'da MEB önünde) sorunları dile getirmek için bir miting düzenlemiş ve sosyal ağlar üzerinden Bt öğretmenlerine sesini duyurmaya çalışıyor.
Sendikamızın konu hakkındaki sessizliği nedeniyle bir çok arkadaşımız bu mitinge katılma kararı almış durumda.
Ankara ve çevre illerde bulunan bt öğretmenlerine ve böte' lerde okuyan öğrencilerimize konu hakkında bilgi verebilirsek faydası dokunabilir.
Belki ileride sendikamızın da bu konu hakkında adım atmasını sağlayacak bir başlangıç olabilir. Zaten bu maili atmamın ve sorunu sizlerle paylaşmamın amacı da bu.
Saygılarımla.
XXXXXXXx
Hatay

Konunun tartışıldığı forum sayfası
duyurularimiz-f3/bilisim-tekno-eylemi-9-nisan-cumartesi-ankara-t59908-990.html

Bir de öneri. Mitinge hizmetli önlükleriyle katılmak ilgi çekici olabilirdi ama şu andan sonra organize etmek zor olabilir.

ben 4-5 pankart hazırlayacağım.
- Sözleşmeli BT Öğretmeni maaş karşılığı nasıl dolduracak?
- Facebook'a girebilmek, Bilgisayar kullanabilmek değildir.
- Bugün dersi kaldırırsan, yarın Halk eğitimde kurs açarsın.
- Eğitek, Ttkb, Pgm el ele, BT Öğretmeni nereye?
- Fatih Projesi başlıyor. BT Öğretmenleri bitiriliyor.
- 8 ayda kaç BT Öğretmenini küstürdüğünüzün farkında mısınız?
daha aklıma geldikça yazarım.

Arkadaşlar LÜTFEN HEPİMİZDE KATILALIM EYLEME ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ DİYE BEKLEMEYELİM
hangi şehirde olsakta gelebiliriz bu eyleme ankara ortak nokta.
birde arkadaşlar az önce bi arkadaş türk eğitimsenle görüştü bugün onlar eylem 16 nisanda biz yapıyoruz bu eylemi falan demişler karışıklık olmasın lütfen hepimizde 9 NİSAN CMRTSİ ORDA OLALIM
formatör olunca 3 kuruş fazla alıyorum diye müdürlere kendimizi ezdirmeyelim lütfen vazgeçin başkaları yapsın bananecilikten eşlerinizi de getirirseniz sayımız daha da fazla olur

ARKADAŞLAR İSTANBUL DAN AVRUBA YAKASINDAN GELECEK TÜM ARKADAŞLAR
CUMA HAREKET SAATİMİZ 23:59 ANADOLU TURZİM ŞİREKTİ
GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR 29-30-31-32 NOLU KOLTUKLAR REZERVE EDİLMİŞTİR
İNTERNETEN VEYA DİREK ARAYARAK KREDİ KARTINIZLA BİLETİNİZİ ALABİLİRSİNİZ
TEL:444 01 64
http://www.anadolu.com.tr/

murtace ARKADAŞIM Kime sordun da haber veriyorsun böyle yerlere biz siyasi amaç taşıyan hiç bir sendikaya davet göndermedik göndermeyeceğiz de
sen bizim sendikamızın başkanımısın yönetim kurulu üyesimisin gelmeyeceksen gelme ama sabote de etme gözünü seveyim ...
GELEN TÜM ARKADAŞLAR RAHAT OLSUNLAR SİYASİ AMAÇLI YAZILAN PANKART VEYA SÖYLEVLERE KESİNLİKLE İZİN VERİLMEYECEK
HATTA PROVAKATÖR DİYE EMNİYET BİRİMLERİNE EYLEM BAŞLAMADAN BİLDİRİLECEK ...

sefatetik' Alıntı:
murtace ARKADAŞIM Kime sordun da haber veriyorsun böyle yerlere biz siyasi amaç taşıyan hiç bir sendikaya davet göndermedik göndermeyeceğiz de
sen bizim sendikamızın başkanımısın yönetim kurulu üyesimisin gelmeyeceksen gelme ama sabote de etme gözünü seveyim ...
GELEN TÜM ARKADAŞLAR RAHAT OLSUNLAR SİYASİ AMAÇLI YAZILAN PANKART VEYA SÖYLEVLERE KESİNLİKLE İZİN VERİLMEYECEK
HATTA PROVAKATÖR DİYE EMNİYET BİRİMLERİNE EYLEM BAŞLAMADAN BİLDİRİLECEK ...

Tutturmuşsun bir sabote etme diye. Anlamadım ki bu yazdığım mailde ne var. Maili gönderdiğim DSD hakkında bir bilgin yoksa önce bir araştır. DSD Türkiye'nin en iyi örgütlenmiş, emekçiler için her türlü girişimini KESK yapısı altında yasal olarak sürdüren bir yapıdır. Maili alan kişiler DSD yürütmesini oluşturan il sorumlularıdır. Bu maili alan kişiler illerinde bu işe yıllarını vermiş, senin anlayamayacağın sendikal ve siyasi bilgi birikime sahip kişilerdir. Dakikalar içinde konudan haberi olmayan yüzlerce kişiyi bilgilendirmemin neresi kötü. O zaman bu eyleme senin sendikana üye olmayan kimse katılmasın. Senin yazdıklarından bunu anlıyorum.
Sana artık hiç bir şey demiyorum. Burayı okuyanların takdirine bırakıyorum... Herkesten özür dilerim.

stajyer öğretmenlerin bu eyleme veya herhangi bir eyleme katılması sorun teşkil eder mi arkadaşlar? aman gözünüzü seveyim ters tepki vermeyin sadece soruyorum :?

gelişimci' Alıntı:
stajyer öğretmenlerin bu eyleme veya herhangi bir eyleme katılması sorun teşkil eder mi arkadaşlar? aman gözünüzü seveyim ters tepki vermeyin sadece soruyorum :?

çok pis ters tepki veresim var :D
yok hocam geçen sefer ben ilçede görevli olduğum gün h.içi izin istedim eyleme katıldım üstelik sözleşmeli öğretmenim.(hani bazıları sözleşmeli olduğu için çekiniyor ya!) stajyer olmanız bişey değiştirmez hafta sonu en tabi vatandaşlık hakkınız olan eylem hakkınızı kullanıyorsunuz.

uygun fiyata pankart verilir :P he he.
24 adet pankartım hazır sadece kartonlara yapıştırılacak. bu arada bende sözleşmeliyim ve ilk senem.
ARKADAŞLAR HEPİNİZİNDEN ŞUNU İSTİYORUM SEFA TETİK HOCAM BASIN İÇİN 1 SAYFALIK BİR YAZI HAZIRLAYACAK ONU 3-5 KANALA GÖNDERİN GÖZÜNÜZÜ SEVEM :) ÇÜNKÜ ARADIĞIMIZDA KONUNUN GÜNDEME ALINABİLİNMESİ İÇİN FAX ÇEKİN DİYORLAR. 3-5 MİLYON BİR ŞEY TUTAR. HAYDE BT ÖĞRETMENLERİM.KARINCA GİBİYİZ VALLA :p
saygılarımla

mfk' Alıntı:
gelişimci' Alıntı:

çok pis ters tepki veresim var :D
yok hocam geçen sefer ben ilçede görevli olduğum gün h.içi izin istedim eyleme katıldım üstelik sözleşmeli öğretmenim.(hani bazıları sözleşmeli olduğu için çekiniyor ya!) stajyer olmanız bişey değiştirmez hafta sonu en tabi vatandaşlık hakkınız olan eylem hakkınızı kullanıyorsunuz.

bende şöyle bir bilgi vereyim.eğer eylem hafta içi olsa idi ve siz o sendikaya bağlı olsaydınız bu eyleme katılma hakkınız var idi. bende yeni öğrendim sayılır.
saygılarımla

MÜDR BEYE SORDUM SORUN OLUR MU HOCAM DİYE; KATILMA HOCAM SIKINTI OLABİLİR BU SENİN İÇİN, SEN DAHA STAJYERSİN DEDİ ONDAN SORAYIM DEDİM..
NOT: MÜDÜRÜM İYİ NİYETLİDİR HİÇ BİR TERS HAREKETİNİ GÖRMEDİM ONA LAF YOK :D

gelişimci' Alıntı:
MÜDR BEYE SORDUM SORUN OLUR MU HOCAM DİYE; KATILMA HOCAM SIKINTI OLABİLİR BU SENİN İÇİN, SEN DAHA STAJYERSİN DEDİ ONDAN SORAYIM DEDİM..
NOT: MÜDÜRÜM İYİ NİYETLİDİR HİÇ BİR TERS HAREKETİNİ GÖRMEDİM ONA LAF YOK :D
gel hocam bişey olmaz stajyer öğretmen ceza almaz

hocam gel sıkıntı olmaz. iddaa ediyorum 7 aydır öğretmen olmama rağmen, bir çok idareciden,şube müdüründen,müfettişten daha fazla mevzuat biliyorumdur, bilmiyorsamda öğreniyorumdur.

neyse demin gittim 3.5 metreye 1m bir malzeme aldım üstüne genel bir yazı yazmama gerekiyor. önerileriniz nelerdir.. yürürken en önde olacak bu yazı. herkesin anlayabileceği bir dilde ve düzgün bir mesaj içermeli..

böyle devam ederse pankart işine girecem :P iyi para var haha
geyik: çarşı meb e karşı yazayım :P
saygılarımla..

Norm fazlası değilim. Ders sıkıntım yok. Okulumdan memnunum. Ama herşeye rağmen istikbalim için eyleme KATILACAĞIM... LÜTFEN kimse banane demesin. Bir gün bu işin ucu hepimize dokunur. Susmayalım! Sesimiz çıkmadıkça bize semer vuran çok olacak.

Tek dileğim eylemde siyasi bir gösteri yapılmasın... Amacımız Öğretmenlik Vasfımızı unutanlara bunu hatırlatmak. Lütfen buna dikkat edelim.

Bütün Bilişimcileri Eyleme Bekliyoruz. İşimize sahip çıkmazsak, yarın sahip çıkacak işmizde olmayabilir.

Arkadaşlar fatih projesi için başbakan çıkıp açıklama yapmıştı.
bence eylemde fatih projesi üzerinden yüklenerek daha fazla dikkat çekebiliriz.
çünkü bu hem başbakanın hemde mualefetin dikkatini çekebilir. :)

harebell' Alıntı:
'Fatih projesi fatihlerini kaybediyor' slagonunu çok beğenmiştim tekrar kullana biliriz.

bana kalırsa olabilir. sabaha kadar fikerlere açığım:) ama genel kapsayıcı bir şeyler olmasından yanayım
saygılarımla

ARKADAŞLAR DAHA YENİ MATBAA DAN GELDİM 30 ADET ÇOK GÜZEL PANKARTLAR BASTIDIM
ŞİMDİ BASIN METNİNİ KOYACAĞIM HERKES BUNU FAX'LASIN VEYA BİR TELEFON AÇSIN OK

ben de 50*75 pankartlar hazırlayacağım 7-8 tane. elim boş durmasın diyene veririm c.tesi ;)
Arkadaşlar kim eylem yapsa tv ler akşam haberlerinde veriyor. Bu fırsat kaçmaz.
Fatih Projesi ile ilgili pankartlar yapın mutlaka.

mfk' Alıntı:
ben de 50*75 pankartlar hazırlayacağım 7-8 tane. elim boş durmasın diyene veririm c.tesi ;)
Arkadaşlar kim eylem yapsa tv ler akşam haberlerinde veriyor. Bu fırsat kaçmaz.
Fatih Projesi ile ilgili pankartlar yapın mutlaka.

o zaman ben 3-5 a 1 metre bir metaryelimin üstüne fatih projesi ile alakalı bir şey yazıyorum. en önde onu taşıyalım :)
fatihin fedaileri madara oldu :P

Klavyeleri unutmayalım Bizde hazırlıyoruz pankart. Torvida çizip üstüne X altına tamirci değil öğretmeniz

Geri