anketteki sayıdan daha çok katılım olur hocam sıkmayın canınızısarı_sarı' Alıntı:sabah Aşti'deyim inşallah..
Sayımız çok az ama ankette
anketteki sayıdan daha çok katılım olur hocam sıkmayın canınızısarı_sarı' Alıntı:sabah Aşti'deyim inşallah..
Sayımız çok az ama ankette
sefatetik' Alıntı:ANAKARA DA TOPLANMA SAATİMİZ 11:30 MEB BAHÇESİ GÜVENPARK TAKİ HEYKELİN ÖNÜ HAVUZUN OLDUĞU YERDİR YÜRÜYÜŞ ORDAN BAŞLAYACAKTIR...
ANAKARA DA TOPLANMA SAATİMİZ 11:30 MEB BAHÇESİ GÜVENPARK TAKİ HEYKELİN ÖNÜ HAVUZUN OLDUĞU YERDİR YÜRÜYÜŞ ORDAN BAŞLAYACAKTIR...
ANAKARA DA TOPLANMA SAATİMİZ 11:30 MEB BAHÇESİ GÜVENPARK TAKİ HEYKELİN ÖNÜ HAVUZUN OLDUĞU YERDİR YÜRÜYÜŞ ORDAN BAŞLAYACAKTIR...
eemree' Alıntı:sabah erken ankarda olacak hocalarım ankaray(metro) ile beşevler de inip başkent öğretmen evinde dinlenebilirsiniz açık büfe kahvaltı 7:30-1000 arası 10tl sonra lobide dinlenebilirsiniz. ben istanbul-gebze grubunu oraya indirmeye düşünüyorum sabah
mfk' Alıntı:facebook da kırıkkale ve burdurdan 20 şer kişi geliyoruz diye haber vermiş arkadaşlar. Katılımın çok olacağını düşünüyorum ben de. Böte öğrencileri de gelirse tamamdır zaten.
olmayanlara hocamzokkay10' Alıntı:eemree' Alıntı:sabah erken ankarda olacak hocalarım ankaray(metro) ile beşevler de inip başkent öğretmen evinde dinlenebilirsiniz açık büfe kahvaltı 7:30-1000 arası 10tl sonra lobide dinlenebilirsiniz. ben istanbul-gebze grubunu oraya indirmeye düşünüyorum sabah
Öğretmenevi kartı olalara mı 10 tl?
:+1:maverick07' Alıntı:mfk' Alıntı:facebook da kırıkkale ve burdurdan 20 şer kişi geliyoruz diye haber vermiş arkadaşlar. Katılımın çok olacağını düşünüyorum ben de. Böte öğrencileri de gelirse tamamdır zaten.
Burdurdan 20 ye yakın Böte öğrencisi bu gece yola çıkacak. Bizzat stajyer öğrencilerimden aldım haberi otobüs ayarlamışlar.
sefatetik' Alıntı:ARKADAŞLAR PANKART İŞİ TAMAM AMA SLOGANLARDA HALA SIKINTI YAŞIYORUZ
ÇOK AZ SLOGAN VAR
HERKES DÜŞÜNSÜN SLOGAN BULSUN
MEB ŞAŞIRDIN,DERSİMİZİ KALDIRDIN - MEGAFON SÖYLEDİKTEN SONRA HERKES 3 KERE TEKRARLAYACAK SLOGANLAR MEGAFONCUDA OLACAK
BİRDE CENAZE MARŞI MÜZİĞİ YÜRÜYÜŞE GEÇTİĞİMİZDE TELEFONDAN MEGAFONA VERİRİZ BULAN OLURSA TELEFONUNA KAYIT ETSİN
ELİNDE İYİ MEGA PİKSELİ YÜKSEK OLAN KAMERASI OLAN VARSA MUHAKKAK GETİRSİN ÇEKİMLERİ İSTANBULDAKİ MEDYA YADA DAĞITACAĞIM
BENİMKİSİ 4 MEGAPİKSEL GÖRÜNTÜSÜ O KADAR İYİ DEĞİL ELİNDE İYİ KAMERA OLAN VARSA MUHAKKAK GETİRSİN LARKADAŞLAR
raid10000' Alıntı:gelişimci; sana dedik ilk senem sıkıntı olur mu dedin. bende benimde ilk senem sendikaya üyeyim ve sıkıntı olmaz dedim. müdürün mevzuatttan yönetmelikten bir haber.
mfk: hocam ben kendim bütün kanallara faxladım bugun. sefa tetik hocam da bütün kanallara,haber ajanslarına gazetelere faxladı ve o kadar yazdım ben buraya sefa hocam da, fax ve telleri verdi elinizden geleni yapın ki basın fazla ilgi göstersin dedi. yani elimizden geleni yaptık diye umuyorum
birazdan esenler otogara doğru yola çıkacam. slogan olayını da ayarlacaz sefa hocamla. eğer aklına güzel slogan gelen olursa yada şu eksik bu eksik diyen olursa, ben yada sefa hocamı arayabilir.eksikler muhakkak olacaktır ama ben türbün tecrübemle o açığı kapatırım
0507-775-59-86 saygılarımla cihan kalın.
gelmeyenlere selam olsun...
harebell' Alıntı:Arkadaşlar fatih projesi için başbakan çıkıp açıklama yapmıştı.
bence eylemde fatih projesi üzerinden yüklenerek daha fazla dikkat çekebiliriz.
çünkü bu hem başbakanın hemde mualefetin dikkatini çekebilir.