eya' Alıntı:Allah oraya gidip hakkımızı arayan tüm meslektaşlarımızdan razı olsun. Gidemedim. Keşke gelip bir klavye de ben atabilseydim... :alkis: :alkis:
ijklmno' Alıntı:egunay' Alıntı:http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=euros
Zaman kaydırma çubuğundan saati 19:24 yaparsanız tekrar izleyebilirsiniz.
Canlı yayını yakalayamadım. Buradan izledim teşekkürler.
Bu arada eylem umarım amacına ulaşır. Eyleme katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...
:+1: :+1: :+1:Cemal TANER' Alıntı:Allah kabul etsin deyip klavyeyi fırlatan kim ya baya hoş olmuş
Hocam ben de 3 yaşındaki kizimla gittim eyleme 12:35 de arkadaslar yeni dağılıyordu, çok üzüldüm Yetisemedigime ama Sefa hocam ve diğer arkadaşlarla konuştuk, bomba gibi bir eylem olduğunu söylediler konuştuğum bütün arkadaslar Ankara disından gelmişlerdi, Ankara dan katılım olmaması üzücü bir durum hele de Bote ogrencileri, özellikle arayıp haber verdigim haldebilalca' Alıntı:evet 12:32'de tam oradaydım ama polisten başka kimsecikler yoktu. Şimdi gösteriye de katılmayınca benim için tam bir hayal kırıklığı oldu bende .5 -6 bayan arkadaş gördüm onlarda benim gibi bulamamışlar.crescent_86' Alıntı:kızılaydaki meb'in önüne gediniz değil mi hocam,güven parkın oradaki?
Bundan sonra böte öğrencileri nasıl atanacak ne olacak halleri diye kimse düşünmesin arkadaş, bana destek vermeyeni ben hiç tınlamam. İsterse baraş 99 olsun hiç kimse atanmasın. Sallarım gitsin böte öğrencisini artık...kelebeketkisi' Alıntı:Hocam ben de 3 yaşındaki kizimla gittim eyleme 12:35 de arkadaslar yeni dağılıyordu, çok üzüldüm Yetisemedigime ama Sefa hocam ve diğer arkadaşlarla konuştuk, bomba gibi bir eylem olduğunu söylediler konuştuğum bütün arkadaslar Ankara disından gelmişlerdi, Ankara dan katılım olmaması üzücü bir durum hele de Bote ogrencileri, özellikle arayıp haber verdigim haldebilalca' Alıntı:evet 12:32'de tam oradaydım ama polisten başka kimsecikler yoktu. Şimdi gösteriye de katılmayınca benim için tam bir hayal kırıklığı oldu bende .5 -6 bayan arkadaş gördüm onlarda benim gibi bulamamışlar.crescent_86' Alıntı:kızılaydaki meb'in önüne gediniz değil mi hocam,güven parkın oradaki?
light' Alıntı:Bundan sonra böte öğrencileri nasıl atanacak ne olacak halleri diye kimse düşünmesin arkadaş, bana destek vermeyeni ben hiç tınlamam. İsterse baraş 99 olsun hiç kimse atanmasın. Sallarım gitsin böte öğrencisini artık...kelebeketkisi' Alıntı:Hocam ben de 3 yaşındaki kizimla gittim eyleme 12:35 de arkadaslar yeni dağılıyordu, çok üzüldüm Yetisemedigime ama Sefa hocam ve diğer arkadaşlarla konuştuk, bomba gibi bir eylem olduğunu söylediler konuştuğum bütün arkadaslar Ankara disından gelmişlerdi, Ankara dan katılım olmaması üzücü bir durum hele de Bote ogrencileri, özellikle arayıp haber verdigim haldebilalca' Alıntı:evet 12:32'de tam oradaydım ama polisten başka kimsecikler yoktu. Şimdi gösteriye de katılmayınca benim için tam bir hayal kırıklığı oldu bende .5 -6 bayan arkadaş gördüm onlarda benim gibi bulamamışlar.crescent_86' Alıntı:kızılaydaki meb'in önüne gediniz değil mi hocam,güven parkın oradaki?
Ankara'daki böte öğrencilerini bilemem ama Burdur'dan epey bir katılım oldu. Bence haksızlık etmeyelim.light' Alıntı:Bundan sonra böte öğrencileri nasıl atanacak ne olacak halleri diye kimse düşünmesin arkadaş, bana destek vermeyeni ben hiç tınlamam. İsterse baraş 99 olsun hiç kimse atanmasın. Sallarım gitsin böte öğrencisini artık...kelebmeyelim.eketkisi' Alıntı:Hocam ben de 3 yaşındaki kizimla gittim eyleme 12:35 de arkadaslar yeni dağılıyordu, çok üzüldüm Yetisemedigime ama Sefa hocam ve diğer arkadaşlarla konuştuk, bomba gibi bir eylem olduğunu söylediler konuştuğum bütün arkadaslar Ankara disından gelmişlerdi, Ankara dan katılım olmaması üzücü bir durum hele de Bote ogrencileri, özellikle arayıp haber verdigim haldebilalca' Alıntı:evet 12:32'de tam oradaydım ama polisten başka kimsecikler yoktu. Şimdi gösteriye de katılmayınca benim için tam bir hayal kırıklığı oldu bende .5 -6 bayan arkadaş gördüm onlarda benim gibi bulamamışlar.crescent_86' Alıntı:kızılaydaki meb'in önüne gediniz değil mi hocam,güven parkın oradaki?
o tren kaçtı. hatta bu yazdınızdan anladığım kadarıyla siz ankara trenini de kaçırdınız. bu anlayışla daha çok trenler kaçırırsınız.redoknot' Alıntı:aynı eylemin istanbuldada yapılması gerekli
mfk' Alıntı:o tren kaçtı. hatta bu yazdınızdan anladığım kadarıyla siz ankara trenini de kaçırdınız. bu anlayışla daha çok trenler kaçırırsınız.redoknot' Alıntı:aynı eylemin istanbuldada yapılması gerekli