rahmiulusoy
Üye
kamera hiç aklımıza gelmemişti gene sefa hoca kurtardı bizi yanında getirdiği el kamerasını kullanmak zorunda kaldık. önemli olan medyanın kamerası değil mi? :roll:
rahmiulusoy' Alıntı:kamera hiç aklımıza gelmemişti gene sefa hoca kurtardı bizi yanında getirdiği el kamerasını kullanmak zorunda kaldık. önemli olan medyanın kamerası değil mi? :roll:
mesutkaraca' Alıntı:Konuşmaya gelince mangalda kül bırakmayan ama iş eyleme gelince nutukları tutulan arkadaşları kınıyorum...
200 Kişi ile ulusal kanallara çıkacak kadar duyurduk sesimizi, 2000 kişi olsaydık neler olurdu siz düşünün gerisini...
elrond' Alıntı:formatörler toplantısında açık açık eyleme gidiyorum, gelin diye bas bas bağırmama rağmen 4-5 kişiyle Ankara'ya gitmek insanın zoruna gidiyor...değil 9 saatlik yol 19 saatlik yol olsa ne çıkacak...mühim olan dava arkadaşlar...buradan eşiyle beraber kmaraştan gelen mesut hocama ve eşine teşekkürler...
esenordelarthe' Alıntı:orada ekran getiren bir arkadaşımız vardı taşıdı taşıdı ama en sonunda bir ağacın altına bıraktı. sanırım kırmayı planlamıştı ama sıkıntı olmasın dedi.
bu arada ben de 5,5 aylık kızımı arabada babasıyla bıraktım katıldım ama ankaradan tanıdığım öğretmenlerin birçoğu orada değildi.
Kesinlikle haklısın.Teachnologist' Alıntı:Her eylem sonuç getirmeyebilir. Fakat eylemler sosyal demokratik devlet anlayışının bir parçasıdır. En azından herşeyi kafanıza göre yapamazsınız biz buradayız demektir. Farkındalık uyandırmaktır. Duruma farklı bakış açıları oluşturmaya çalışmaktır. Katılımın az olması çok öenmşi olsa da çalışamalr olumlu yönde olduğunu göstermektedir.
1. CEBİT (Akedemik bir çalışma sesimizi bilimsel olarak duyurma çalışmasıydı. Ve belki de MEB Personelleri içerisinde ilkdi CEBİT gibi büyük bir organizasyonda yer almak)
2. Pendik de sendika desteğiyle BT Öğretmenlerinin sorunları toplantıları.
3. İstanbul İl MEM eylemi
4. Basın çalışmaları
5. Ankara MEB eylemi
devamı da gelecektir, gelmelidir. Her geçen gün daha fazla sesle ilerlenecek....
sefatetik' Alıntı:MERHABA ARKADAŞLAR ;
Eylem çok güzel di ama eksiğimiz vardı benim en büyük korkum basın gelirde BT öğretmenleri gelmesse ben bir daha ki sefere basın editörlerine nasıl telefon
açarım diye özülecektim Ama saolsun Bu sitede yapılan her türlü PROVAKAÖTRLÜK açıklamalarına ki orda herkes gördü son derece yasal ve anllamlı haklar çercevesinde
yapılan kimsenin incinmediği bir laf dahi işitmediği herhangi bir siyasi yöne kaymayan yasal bir basın açıklaması yaptık TÜM GELEN ARKADAŞLARI CANI GÖNÜLDEN TEŞEKÜR EDİYORUM umarım yöneticilerde bu konuda biraz rahatsız olurda birşeyler yaparlar yoksa yapacak yeni şeyler için fikirlerimi saklıyorum .
Bir çok arkadaşımız geç kaldı veya eylem erken başladığı için iletişim kuramadık onlarda ksr bakmasınlar . Ben herkese 11:45 te HEYKELİN önünde buluşalım demiştim
bir organizasyon eksikliği vardı. Çoğu arkadaşımız belkide ilk defa böyle bir eyleme katılmıştı. Olsun Biri sizin ekmeğinizi elinizden alıyor size hiç bir şey sormuyor yaptım,oldu bitti ye getirmeye çalışıyor. Ama yok öyle yağma UNİ. BİTTİRDİN. KPSS . GEÇTİN .. STAJER. BİT. ÖĞRETMENLİĞE BAŞLADIN ÇALIŞTIN DENEYİMLİ OLDUN
HOP KENDİNİ BİLMEZ BİRİ ÇAĞDIĞI KALMIŞ BİRİ KALKIP SENİN NİCE ZAHMETLERLE başardığın işe ÇOMAK SOKUYOR buna sesiz mi kalınırmı kalmayanlara TEŞEKÜRLER
PISSIRIKLARIDA KINIYORUM vur kafasına ekmeğini al kısacası ... NEYSE ARKADAŞLAR 2. ROUND GEÇİYORUZ ....
.....NEYSE ARKADAŞLAR 2. ROUND GEÇİYORUZ ....
Herkes medya kanalrına bir mail veya Telefon açarak bu durumdan rahatsız olduğunu bildirsin ki
herkes gündeme tekrar otursun en azından 16 nisana kadar normlar yenilenmeden bir açıklama yapsınlar
yoksa hepimiz gerçekten mağdur olacağız ...Bir programda yapabiliriz ....
TELEFON VE MAİİLERİ YAZIYORUM