BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
Az önce Star tv de haberimiz çıktı, inşallah bu sefer sesimizi duyurduk, emegi gecen tüm arkadaslara özellikle Sefa Tetik hocama binlerce kez teşekkürler

bende az önce starda izledim arkadaşlar çok güzel bir eylem olmuş herkese çok ama çok teşekkürler... şimdi diğer kanalları geziyorum...

egunay' Alıntı:
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=euros
Zaman kaydırma çubuğundan saati 19:24 yaparsanız tekrar izleyebilirsiniz.

Canlı yayını yakalayamadım. Buradan izledim teşekkürler.
Bu arada eylem umarım amacına ulaşır. Eyleme katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...

başta sefa hocama, emeği geçen herkese teşekkürler, stardan izleyebildim henüz sadece, haber güzel olmuş, hemen hemen her şeye değinilmiş haberde...

Allah oraya gidip hakkımızı arayan tüm meslektaşlarımızdan razı olsun. Umarım her şey kalbiniz kadar güzel olur....

Rabbim ebeden razı olsn sizlerden. keşke nasip olsaydı gitmek ama erzurumdan gidemedik. inşallah ama inşallah ses getirir. bizi duyarlar. sıkıntılarımız son bulur.

star show kanald de izledim haberi eminimki diğer kanallarda yayınlanmıştır.

Eyleme katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Görüntüleri izlediğim zaman bende orda olmalıydım dedim içim gitti resmen. Kendi adıma sizlerden özür diliyorum keşke bence katılsaydım... Ama bundan sonra böyle bir şey olursa kesinlikle katılrım. Böte bölümünde böyle duyarlı insanların olduğunu bilmek güzel. Teşekürler

arkadaşlar eyleme katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...
gitmediğim(gidemediğim) için herkesten özür dilerim...

tekrar bir eylem gerekirse elimden geleni yaparım.
teşekkürler...

inşallah bundan sonra bir eylem gerekmeyecek arkadaşlar,ben bu günkü görübtüden ve basının ilgisinden tatmin oldum,bundan sonrası meb'e kaldı inşallah isteklerimize kulak verirler:)

crescent_86' Alıntı:
inşallah bundan sonra bir eylem gerekmeyecek arkadaşlar,ben bu günkü görübtüden ve basının ilgisinden tatmin oldum,bundan sonrası meb'e kaldı inşallah isteklerimize kulak verirler:)

Hocam bundan sonra eylemler daha gelmelidir. Seçimden önce kesin çözümü bulmalıyız. MEB zaten istemiyor bilişim dersini. Kamu oyu baskısı oluşturmalıyız.

Arkadaşlar sırf bunun için Ankara'ya geldim. Ama nedense sizlerle buluşamadık. MEB'in önüne defalarca gittim ama bir türlü kimseyi göremedim. Az önce görüntüleri izledim benimde olmadığıma üzüldüm. Sırf bu amaçla gelmiştim. Kendimce acaba katılım azmı oldu diye hayıflanıyordum. Görüntülerde sayının epeyce kalabalık olduğu gözüküyor. Nerde buluşuldu ve gidildi merak ediyorum. İlk sayfadaki yazıya göre MEB önü yazıyordu gittim kimsecikler yoktu!

bizde eşimle gittik ama ankara'da bizimkinin dışında iki büyük eylem vardı. ve yollar hep kapalıydı. bunu hesaba katmadığımız için vaktinde orada olamadık. gittiğimizde herkes dağılmıştı. orada olamadığımız için çok üzgünüm ama haberlerde üniversiteden arkadaşlarımızı görmek, bizi temsil ettiklerini bilmek iyi geldi. umarım yapılacak başka bir eylemde beraber olabiliriz.

crescent_86' Alıntı:
kızılaydaki meb'in önüne gediniz değil mi hocam,güven parkın oradaki?
evet 12:32'de tam oradaydım ama polisten başka kimsecikler yoktu. Şimdi gösteriye de katılmayınca benim için tam bir hayal kırıklığı oldu bende .5 -6 bayan arkadaş gördüm onlarda benim gibi bulamamışlar.

Eylemde sloganlar, materyaller ve konuşma yapan arkadaşlar ,eyleme katılan tüm öğretmenler hepsi muhteşem. tebrik ediyorum. Eşim işi nedeniyle Cumadan itibaren 3 gün yok. Çocuklarımı bırakabileceğim kimsem de yok burada. Katılamadım eyleme; ama sayısının fazlalığından değil, sözlerin etkili olması, haklı olmamız, eylemin ses getireceğini düşündürüyor. Hepinizden Allah razı olsun.

Allah oraya gidip hakkımızı arayan tüm meslektaşlarımızdan razı olsun. Gidemedim. Keşke gelip bir klavye de ben atabilseydim... :alkis: :alkis:

Geri