Re: Bilişim Derneğinde Kurucu üye olurum diyenler !
Bir arkadaşımız üniversite hocasını önerdi. Ki onun da öğretmen olmaması arkadaşların dikkatini çektiği için bu fikirden vazgeçildi.
Bize destek verecekler zaten mevcut. Bütün üni hocalarımız biz yapılandıktan sonra bize destek vereceklerdir. Ünilerin bilişim derenkleri de bize destek vereceklerine inanıyorum.
Burada yapmaya çalıştığımız bilişim geleceğinde eğitim konusunda söz sahibi olmak, bunu yönlendirecek bir Dernek olmaktır. Bu yüzden öncelikle inanmak ve bu çalışmayı aceleye getirmeden sabırla oluşturmak gerekmektedir.
Yoksa şu an Dernek kurmak için yeterli kurucu, üye herşeye sahibiz. Yani tamamen içi boş bir dernek açabiliriz. Eğer isterseniz
Hocam gayet güzel ifade etmişsin. MB bizi kuzu yerine koymasın diye önce Dernek kuralım. Birlik olduğumuzu ve ortak hareket ettiğimizi gösterelim diyoruz. Ki dikkat edersen Niyazi hocam ve diğer destek verenlerin tek vurguladığı şey, üye olarak sadece bilişim teknolojileri öğretmenleri olsun. Bu Derneğin sözcüsü içimizden ve sorunlarımızı bilen biri olsun demektedirler.mert66' Alıntı:Cefecan hocam evet okudum ve her ne hikmetse böyle bir düşünceye kapıldım.Yanılıyor da olabilirim.Sadece düşüncemi paylaştım hata etmişim paylaşmamam gerekiyormuş.Cvbn beni çok üzdü.Benim kurucu olmam veya olmamam konusuna gelince Allahıma hamd olsun ki kimseyi çekememezliğim yada kıskançlığım yok.Ben sade bir üye olarak da yer alırım yeter ki samimi olarak özlük haklarımız savunulsun.Birlik olalım evet ama bilgisayar ögretmenleri olarak biz birlik olalım bagımlı olmayalım hiçbir kişi ve kuruma
Bir arkadaşımız üniversite hocasını önerdi. Ki onun da öğretmen olmaması arkadaşların dikkatini çektiği için bu fikirden vazgeçildi.
Bize destek verecekler zaten mevcut. Bütün üni hocalarımız biz yapılandıktan sonra bize destek vereceklerdir. Ünilerin bilişim derenkleri de bize destek vereceklerine inanıyorum.
Burada yapmaya çalıştığımız bilişim geleceğinde eğitim konusunda söz sahibi olmak, bunu yönlendirecek bir Dernek olmaktır. Bu yüzden öncelikle inanmak ve bu çalışmayı aceleye getirmeden sabırla oluşturmak gerekmektedir.
Yoksa şu an Dernek kurmak için yeterli kurucu, üye herşeye sahibiz. Yani tamamen içi boş bir dernek açabiliriz. Eğer isterseniz