BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ DERNEĞİ (TÜBİTED)

Kodla Büyü

Kurucu üye olurum

• Evet Olurum

Oy: 237 68.7%
  • Hayır olmam

Oy: 44 12.8%
  • Sendika kuralım daha iyi

Oy: 64 18.6%

• Kullanılan toplam oy
    345
Re: Bilişim Derneğinde Kurucu üye olurum diyenler !

mert66' Alıntı:
Cefecan hocam evet okudum ve her ne hikmetse böyle bir düşünceye kapıldım.Yanılıyor da olabilirim.Sadece düşüncemi paylaştım hata etmişim paylaşmamam gerekiyormuş.Cvbn beni çok üzdü.Benim kurucu olmam veya olmamam konusuna gelince Allahıma hamd olsun ki kimseyi çekememezliğim yada kıskançlığım yok.Ben sade bir üye olarak da yer alırım yeter ki samimi olarak özlük haklarımız savunulsun.Birlik olalım evet ama bilgisayar ögretmenleri olarak biz birlik olalım bagımlı olmayalım hiçbir kişi ve kuruma
Hocam gayet güzel ifade etmişsin. MB bizi kuzu yerine koymasın diye önce Dernek kuralım. Birlik olduğumuzu ve ortak hareket ettiğimizi gösterelim diyoruz. Ki dikkat edersen Niyazi hocam ve diğer destek verenlerin tek vurguladığı şey, üye olarak sadece bilişim teknolojileri öğretmenleri olsun. Bu Derneğin sözcüsü içimizden ve sorunlarımızı bilen biri olsun demektedirler.

Bir arkadaşımız üniversite hocasını önerdi. Ki onun da öğretmen olmaması arkadaşların dikkatini çektiği için bu fikirden vazgeçildi.

Bize destek verecekler zaten mevcut. Bütün üni hocalarımız biz yapılandıktan sonra bize destek vereceklerdir. Ünilerin bilişim derenkleri de bize destek vereceklerine inanıyorum.

Burada yapmaya çalıştığımız bilişim geleceğinde eğitim konusunda söz sahibi olmak, bunu yönlendirecek bir Dernek olmaktır. Bu yüzden öncelikle inanmak ve bu çalışmayı aceleye getirmeden sabırla oluşturmak gerekmektedir.

Yoksa şu an Dernek kurmak için yeterli kurucu, üye herşeye sahibiz. Yani tamamen içi boş bir dernek açabiliriz. Eğer isterseniz :D

Son durum 36 üye. Kurucu olarak görev almak isteyen arkadaşlar, Derneğimizin tüzüğü, Hedefleri ve ilkeleri konusunda hafta sonu çalışırsak sevinirim. Hepimize Allah kolaylık versin :)

biltek2007' Alıntı:
Arkadaşlar son durumu açıklıyorum.
Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Derneği (BTÖDER) 7% 7% [ 10 ]
Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Derneği (BTÖD) 1% 1% [ 2 ]
Türkiye BT Öğretmenleri Derneği (TRBTÖD) 1% 1% [ 1 ]
Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Derneği (BÖDER) 22% 22% [ 33 ]
Türkiye BT Öğretmenleri Derneği (TÜBİTED) 69% 69% [ 103 ]

Yani karar:
TÜRKİYE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ DERNEĞİ (TÜBİTED)

biltek2007' Alıntı:
Bir arkadaşımız üniversite hocasını önerdi. Ki onun da öğretmen olmaması arkadaşların dikkatini çektiği için bu fikirden vazgeçildi.
hocam kusura bakmayın da kimsenin dikkatini bir şey çekmedi ve kimse bu fikirden vazgeçelim demedi. istrerseniz tekrar geri dönüp bir kontrol edin yazılanları, hatta birkaç kişi destek bçıktı.. ve ben tekrar öneriyorum, bir çok arkadaş habersiz bu konudan.. yazdıklarım aynen aşağıda:

"Aslında somut olarak böyle bir çalışma daha önceden yapılmış: Önceden dernek kurma girişiminde bulunmuşlar, tüzük taslağı hazırlamışlar, hatta bir bina bile ayarlamaya çalışmışlar, fakat sonradan askıya alınmış. ve bu işin başında ODTÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Yaşar ÖZDEN vardı (eski ODTÜ BÖTE Bölüm Başkanı). Zaten sürekli bizim sorunlarla ilgileniyor hatta ankaradaki eylemi de destekliyor. blog: http://myozden.blogspot.com/ resmi site: http://guide.ceit.metu.edu.tr/ e-posta: myozden@metu.edu.tr sitede teli dahil tüm bilgileri mevcut. Ankara'da aradığımız kişi bence M. Yaşar Özden, dernek bu sayede çok daha hızlı gelişecek, popülerleşecek ve bir çok üniversite, kurum ve insandan da destek alacaktır. Niyazi hocam da M. Yaşar hocayla iletişime geçerse çok iyi olur. Kesinlikle gözardı edilmemeli. Hepimize kolay gelsin.."
"Hocam şöyle diyeyim bu adam tüm türkiyedeki BÖTElerin kurucu başkanlığını yaptı. BÖTEleri bu kişi kurdu yani:)"

ve tekrar ediyorum: bölüm başkanlığından fakülte dekanlığına geçmesine rağmen hala bizim için çalışıyor, bakana rapor sunacaklar yakın zamanda, ve eylemimizi de destekliyor.. emeğe saygı..

Re: TÜRKİYE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ DERNEĞİ (TÜBİTED)

ÖZGEÇMİŞ

1. GENEL

ÜNVANI ADI SOYADI : Prof. Dr. M. Yaşar Özden

YAZIŞMA ADRESİ : Bilgisayar ve Öğretim teknolojileri Eğitimi Bölümü, ODTÜ

DOĞUM TARİHİ ve YERİ : 24.06.1955, Ankara

TEL : 312-2104061
GSM: 05322925201

E-POSTA : myozden@metu.edu.tr
FAKS: 0-3122107986

2. EĞİTİM (Son aldığınız dereceden / diplomadan başlayarak yazınız)

ÖĞRENİM DÖNEMİ
DERECE (*)
ÜNİVERSİTE
ÖĞRENİM ALANI

1990
Doktora
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
(Biyoloji Bölümü)

1985
Yüksek Lisans
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
(Biyoloji Bölümü)

1978
Lisans
Hacettepe Üniversitesi
(Biyoloji Bölümü)

Prof.Dr. HAFİZE KESER
Prof.Dr. HAFİZE KESER
Telefon : +90 312 3633350/3216
Email : hafizekeser@yahoo.com.tr

ÖZGEÇMİŞ
Eğitim

Doktora, Eğitim Teknolojisi, Ankara Üniversitesi, 1989

Yüksek lisans, Eğitim Programları ve Öğretim, Ankara Üniversitesi, 1982

Lisans, Eğitim Programları ve Öğretim, Ankara Üniversitesi, 1974

Türkiyede BÖTE nin kurucuları. İletişim ve eğitim bilgileri yukarıda. Özgür Hocamın dediği gibi destekleri alınabilir.

Cemal TANER' Alıntı:
Türkiyede BÖTE nin kurucuları. İletişim ve eğitim bilgileri yukarıda. Özgür Hocamın dediği gibi destekleri alınabilir.
alınabilirden çok alınmalı, çünkü yapılması gerekenler konusunda çok daha iyi yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Arkadaşlar bizim en büyük sıkıntımız iletişim kopukluğu tamer hocam daha önce dile getirmişti bu konuyu.Biraz önce faceden 3 arkadşaımla görüştüm 3 üde böte onara dernek den bahsettim 3 ününde haberi yoktu.Onlarla konuştum durumu anlattım.Gerçi durumu biliyorlar bu durum karşısında yapmaya çalıştıklarımızı anlattım.Her neyse uzatayacağım 3 ü de sağılsun beni kırmadılar siteye girip başlığı okuyorlar ve üyelik için elinden gelen çalışmayı yapacaklarnı söylüyorlar.
Bizim sıkıntımız bu bence biz dernek kurma işini sadece burada dile getiriyoruz.Bbnete takılmayan yada seyrek takılan çok öğretmen var.
Not:Bende 1 ay öncesine kadar çok seyrek takılıyordum ki arkadaşları eleştirmiyorum.Şimdi bence illerideki gönüllü arkadşların okulları gezip bt ci arkadşlarla görüşüp dernek olayından haberdar etmelilier.Yoksa buraya kalırsak sayı konusunda sıkıntılar yaşayacağız.Ben önümzdeki hafta içi bütün bt ci arkaşlara ilçeler de dahil nasıl olcak bilimyorum ama bir şekilde ulaşacam.Maile adresi tel neyse artık bunun dışında ünv sınıf arkadşlarımın hepsini arayıp durumdan haberdar edeceğim.Amacım haftaya en az 70 80 böteciyi dernekden haberdar etmek.Bunu hepimizin yapması gerek.Bunun dışında ünv gidip böte öğrencileri ile görüşülmesi gerek bence.Örgütlenme işini önemsemmemiş lazım.

yukarıda adı geçen bölüm başkanı hocalarımızn çok faydası olacağına inainıyorum.Sakarya ünv mezunuyum arkaşlarım orada öğrt görevlisi bölüm başkımıza ulaşabilirsem onuda haberdar edecem.

Hadi Arkadaşlar biraz daha gayret edelim.

Bu arada biltek hocam arakdaşlardan aldığım tepkilerden bir tanesi üyelik için gerekli bilgierl insanlar tc ve diğeri bilgilerini vermekde tereddüt ediyorlar ki hak veriyorum ilk başta bende teredüt yaşadım.
Bu konu ile ilgili bişeyler yapmamız gerekir vence neden ankette 86 kişi kurucu üye olurum demişte 35 tane forum gelmiş.Bence bunda istenilen bilgilerinde önemi var bence.
Gerekirse derneğin kurulma haftasına kadar bazı bilgiler olmadan üye forumu alsak.Kuracağımuz hafta kurucu olacak arkadşlar veya üye olacak arkadşlarla iletişime gçilir bilglier isteniz.Yada daha başka bir çözüm bilmiyorum işte.

arkadaslar antalyadan bende katılabilirim. 16 sayfalık forumu okumadım acıkcası. ne yapılcak ve ne yapılması gerekiyor. evrak boyutunda bilgilendireblirseniz sevinirim. ben 2 arkadas daha ekletebilirim dernege. ev arkadslarım sonucta :)

Ben de kendi kendime yazıp söylüyorum diye endişe etmiştim. Demek takip edenlerimiz var. Yazdıklarımın okunması da ayrıca bir güzel.

Yazdıklarımı okursak eğer; Bütün bilişime gönül vermiş insanların desteklerini alacağımızı her fırsatta vurgulamaktayım zaten. :)

cefecan' Alıntı:
Bu arada biltek hocam arakdaşlardan aldığım tepkilerden bir tanesi üyelik için gerekli bilgierl insanlar tc ve diğeri bilgilerini vermekde tereddüt ediyorlar ki hak veriyorum ilk başta bende teredüt yaşadım.
Bu konu ile ilgili bişeyler yapmamız gerekir vence neden ankette 86 kişi kurucu üye olurum demişte 35 tane forum gelmiş.Bence bunda istenilen bilgilerinde önemi var bence.
Gerekirse derneğin kurulma haftasına kadar bazı bilgiler olmadan üye forumu alsak.Kuracağımuz hafta kurucu olacak arkadşlar veya üye olacak arkadşlarla iletişime gçilir bilglier isteniz.Yada daha başka bir çözüm bilmiyorum işte.

Cefecan hocam; kusura bakma ama ben o bilgileri alıp turşusunu kurmayacağım. Herşey hazır olunca bütün arkadaşlardan kimlik fotokopilerini ve başvuru dilekçelerini imzalı olarak isteyeceğim. O zaman şu an başvuru dilekçesini tereddütsüz gönderenler ilk gönderen olacak ve biz Dernek kurulumunu bu arkadaşlarla yapacağız.

Diğer 80 küsurluk miktar ise, hala beklemede. Tek sebebi de bu hareketlenme de sonuç alınmadan son bulursa endişesi taşımaları. Bu yüzden üyelik bilgilerini tam olarak göndermemiş olan arkadaşların ileri de de daima şüphe içinde olacaklarını ifade etmek isterim.

Bizim şu an önceliğimiz, Derneğin içini doldurmak. Hepimize kolay gelsin.

Not: Bu başlığı açıp öncülük yapıyorum diye, Tüzük işlerini de ben yapacak değilim söyleyeyim. E-postamız üzerinden bu çalışmaları hepbirlikte gönderelim. Konuyu buraya tam şekillenince çıkaralım. :) Şu an destek vermekte olan arkadaşlara ayrıca teşekkürler :+1:

Cemal TANER' Alıntı:
evet hocam, hafize hocayla da görüşmüştük geçen hafta, o da çok ilgili bizimle, zaten eylemimize de destek çıkıyor. hatta önceki eyleme bile öğrenci yönlendirmişler..
tabi asıl konumuz olan dernekleşme olayına hafize hocanın yaklaşımını tam olarak bilmiyorum ama yaşar hoca kesinlikle dernek taraftarı..
facebook adresi: http://www.facebook.com/#!/m.yasar.ozden burdan da mesaj atabiliriz, bize nasıl yardımcı olur, düşüncesi nedir öğrenmek için. ve dediğim gibi, ankaradan birilerini arıyorduk, ve bence o karşımızda. ankaradaki örgütlenmeyi düşünmemize de gerek kalmaz.. niyazi hacam da biz de iletişime geçmeliyiz..

arkadaşlar tüzük yazmak için elleri kolları sıvadım bunu bu hafta içinde bitirmem lazım (15-23 ekim arası) kendime göre haftadan itibaren yoğun olacağım şunu da belirteyim daha önce hiç böyle birşey yazmadım ki bir çoğumuzda yapmamışızdır önden belirteyim :D

tüzük maddelerinden neler olmasını istiyorsunuz ya da şunlarda olmalı dediğiniz şeyleri yazarsanız madde haline getirmeye çalışayım bitirdikten sonra burada yayınlar ve üzerinde istediğiniz değişikliklerde yapılabilir

maddeler şu başlık altına yazılacak
DERNEĞİN AMAÇLARI ve HİZMET KONULARI:
.
.
.

biltek2007' Alıntı:
Ben de kendi kendime yazıp söylüyorum diye endişe etmiştim. Demek takip edenlerimiz var. Yazdıklarımın okunması da ayrıca bir güzel.

Yazdıklarımı okursak eğer; Bütün bilişime gönül vermiş insanların desteklerini alacağımızı her fırsatta vurgulamaktayım zaten. :)

cefecan' Alıntı:

Cefecan hocam; kusura bakma ama ben o bilgileri alıp turşusunu kurmayacağım. Herşey hazır olunca bütün arkadaşlardan kimlik fotokopilerini ve başvuru dilekçelerini imzalı olarak isteyeceğim. O zaman şu an başvuru dilekçesini tereddütsüz gönderenler ilk gönderen olacak ve biz Dernek kurulumunu bu arkadaşlarla yapacağız.

Diğer 80 küsurluk miktar ise, hala beklemede. Tek sebebi de bu hareketlenme de sonuç alınmadan son bulursa endişesi taşımaları. Bu yüzden üyelik bilgilerini tam olarak göndermemiş olan arkadaşların ileri de de daima şüphe içinde olacaklarını ifade etmek isterim.

Not: Bu başlığı açıp öncülük yapıyorum diye, Tüzük işlerini de ben yapacak değilim söyleyeyim. E-postamız üzerinden bu çalışmaları hepbirlikte gönderelim. Konuyu buraya tam şekillenince çıkaralım. :) Şu an destek vermekte olan arkadaşlara ayrıca teşekkürler :+1:

Hocam herhalde turşusunu kurmayacaksınız tabiki bunlar gerekli belgeler.Ama ben ne dedim ilk başta ben de tereddüt ettim dedim.Çünkü işin iç yüzünden çok uzakdım.Bu foruma çok takılmıyordum.Sizleri çok iyi tanımıyordum.(şimdide tanıyorum diyemem ama en azından ortak bir noktamız var ve sizinde çabalarınızı takdir etmemek mümkün değil.)Durum böyle olunca insanın endişeleri oluyor.Biz madem bu işe öncülük eden kişiler olacağız.Arkadaşlarımıza ulaşıp durumun ciddiyetini anlatmamız lazım bende şimdi bunu yapmaya çalışıyorum.Onlardan aldığıım tepkiyi söyledim size sadece farkettiyseniz ben tüm bilgilerimi doldurıpda gönderdim zaten.

Tüzük ile ilgili bende araştırma yapıp bişey ler göndereceğim.

cefecan' Alıntı:
Arkadaşlar bizim en büyük sıkıntımız iletişim kopukluğu tamer hocam daha önce dile getirmişti bu konuyu.Biraz önce faceden 3 arkadşaımla görüştüm 3 üde böte onara dernek den bahsettim 3 ününde haberi yoktu.Onlarla konuştum durumu anlattım.Gerçi durumu biliyorlar bu durum karşısında yapmaya çalıştıklarımızı anlattım.Her neyse uzatayacağım 3 ü de sağılsun beni kırmadılar siteye girip başlığı okuyorlar ve üyelik için elinden gelen çalışmayı yapacaklarnı söylüyorlar.
Bizim sıkıntımız bu bence biz dernek kurma işini sadece burada dile getiriyoruz.Bbnete takılmayan yada seyrek takılan çok öğretmen var.
Not:Bende 1 ay öncesine kadar çok seyrek takılıyordum ki arkadaşları eleştirmiyorum.Şimdi bence illerideki gönüllü arkadşların okulları gezip bt ci arkadşlarla görüşüp dernek olayından haberdar etmelilier.Yoksa buraya kalırsak sayı konusunda sıkıntılar yaşayacağız.Ben önümzdeki hafta içi bütün bt ci arkaşlara ilçeler de dahil nasıl olcak bilimyorum ama bir şekilde ulaşacam.Maile adresi tel neyse artık bunun dışında ünv sınıf arkadşlarımın hepsini arayıp durumdan haberdar edeceğim.Amacım haftaya en az 70 80 böteciyi dernekden haberdar etmek.Bunu hepimizin yapması gerek.Bunun dışında ünv gidip böte öğrencileri ile görüşülmesi gerek bence.Örgütlenme işini önemsemmemiş lazım.

yukarıda adı geçen bölüm başkanı hocalarımızn çok faydası olacağına inainıyorum.Sakarya ünv mezunuyum arkaşlarım orada öğrt görevlisi bölüm başkımıza ulaşabilirsem onuda haberdar edecem.

Hadi Arkadaşlar biraz daha gayret edelim.

hocam dernek kurulsun elde resmi bir şeyler olsun ondan sonra insanlar üye olmayı tercih edecektir. Olmayan bir şey için bir çok kişi üye formu göndermez. Kurulsun ondan sonra üyeler gelir. dernek bi kurulsun, web sitesi bir açılsın. o zaman çok çok üye bulunacağından eminim.

wire hocama katılıyorum...

3 gündür foruma giremiyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu:
1) Derneği Şubeli mi Kuracağız, Şubesiz mi??
Şubeli dernek kurulacaksa Dernek Merkezi oluyor Ankara, İstanbul da, diğer illerde de şubeler açılıyor. Başlangıçta karar vermek lazım. Şubesiz açtıktan sonra Şubeli ye dönmek için Tüzük değişikliği gerekiyor ve bunun için üye sayısının 3/2 sini toplamak gerekiyor.
2) Şubesiz açılacaksa her ilde ayrı ayrı dernekleşilebilir. 5 İl derneği bir araya gelip FEDERASYON, 3 Federasyon bir araya gelip KONFEDERASYON oluşturabilir. Federasyon ve Konfederasyonları ve faydalarını da araştırmak ta fayda var.
3) Tüzük yazılırken diğer öğretmen derneklerini inceleme de fayda var. Onların yazdığı konular büyük ihtimalle özlük hakları gibi konuları içerir. Özel konuları çıkarıp (Beden Eğitimi Öğretmeleri için Beden Eğitimi İle ilgili olanları) yerine bilişimle ilgili konular eklenirse Tüzük Konusu da uzamadan hallolmuş olur.

cefecan' Alıntı:
biltek2007' Alıntı:

cefecan' Alıntı:

Hocam herhalde turşusunu kurmayacaksınız tabiki bunlar gerekli belgeler.Ama ben ne dedim ilk başta ben de tereddüt ettim dedim.Çünkü işin iç yüzünden çok uzakdım.Bu foruma çok takılmıyordum.Sizleri çok iyi tanımıyordum.(şimdide tanıyorum diyemem ama en azından ortak bir noktamız var ve sizinde çabalarınızı takdir etmemek mümkün değil.)Durum böyle olunca insanın endişeleri oluyor.Biz madem bu işe öncülük eden kişiler olacağız.Arkadaşlarımıza ulaşıp durumun ciddiyetini anlatmamız lazım bende şimdi bunu yapmaya çalışıyorum.Onlardan aldığıım tepkiyi söyledim size sadece farkettiyseniz ben tüm bilgilerimi doldurıpda gönderdim zaten.

Tüzük ile ilgili bende araştırma yapıp bişey ler göndereceğim.

Arkadaşlar dernek hepimizin menfaatine burda şu anda hemfikiriz,ancak tartışırken birbirimize karşı lütfen cümlelerimizde daha dikkatli sözcükler seçelim.Turşusunu kurmak falan gerek yok konuyu çok basite indirgemeyelim lütfen

mert66' Alıntı:
Arkadaşlar dernek hepimizin menfaatine burda şu anda hemfikiriz,ancak tartışırken birbirimize karşı lütfen cümlelerimizde daha dikkatli sözcükler seçelim.Turşusunu kurmak falan gerek yok konuyu çok basite indirgemeyelim lütfen

Yok hocam, gerginlik filan. Konuşuyoruz, muhabbet ediyoruz. Basite de indirmiyoruz. Azıcık damara basma taktiği o kadar :D

Cefecan hocama değildi lafım. Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla hesabı. Burada güzel bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Nihayete ereceğiz inşallah :)

üye olarak yapılması gerek maddi/manevi herşeye hazırım

biltek2007 hocam durum anlaşıldı :alkis: dernek konusunda biriz beraberiz

Arkadaşlar bende biltek hocama katılıyorum.Gerginlik falan yok zaten bu tür işlere başlarken öyle her lafta alınacaksak daha işin başında tökezleriz.Biz artık biriz diye düşünüyorum aslında bu şekilde olması daha iyi eleştirileri tartışmaları içizmizde çatır çatır yapalım ondan sonra hem fikir olalım daha sonrasında dışarıya daha güçlü görünürüz.Ben bu derenkden çok umutluyum.
İnşallah hayırlara vesile oluruz.
Bu arada benim gözlerim panelde bizi temsil eden hocamı arıyor özgür hoca idi galiba kendisinin bu konuda bir fikri veya katılımı yok mu acaba?

sakarya /hendek ilçesine bakabilirim

Tüzük fikirlerinizi bekliyorum. Şu durumda Derneğimiz Şubeli olacak. Ama her şube ne kadar olmalı. Yoksa her bölgede bir şube olması daha mı mantıklı? :)

biltek2007' Alıntı:
Tüzük fikirlerinizi bekliyorum. Şu durumda Derneğimiz Şubeli olacak. Ama her şube ne kadar olmalı. Yoksa her bölgede bir şube olması daha mı mantıklı? :)

hocam şubeli olmasına bence gerek yok. çünkü her şube için ayrı teferrruatlar vardır. bence bizim bu teferrruatlardan kurtulup bir an önce çalışmalara başlamamız lazım. Dernek İstanbul da kurulur ve üyeler ülkenin her yerinden katılır. yılda bir kere bile toplantıya katılım olsa, bu yeterde artar bile.

hayalcisuat' Alıntı:
hocam şubeli olmasına bence gerek yok. çünkü her şube için ayrı teferrruatlar vardır. bence bizim bu teferrruatlardan kurtulup bir an önce çalışmalara başlamamız lazım. Dernek İstanbul da kurulur ve üyeler ülkenin her yerinden katılır. yılda bir kere bile toplantıya katılım olsa, bu yeterde artar bile.

:+1: :+1:

PDR 'nin derneği var, ekte görüldüğü gibi internette dolaşan karikatürleri var. tek dertleri alan dışı atama.

biz bilişimcilerin yığınla derdimiz var ama ne internette dolaşan bi karikatür ne de bi dernek.

dernek en kısa zamanda kurulur, en kısa zamanda tüm sorunlarımız çözülür umarım. biraz bilişimcilerinde hakkını araması lazım artık. sesini duyurması lazım.

Ekli dosyalar

• pdr.jpg
    pdr.jpg
    63.3 KB · Görüntüleme: 482
Geri