BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ DERNEĞİ (TÜBİTED)

Kodla Büyü

Kurucu üye olurum

• Evet Olurum

Oy: 237 68.7%
  • Hayır olmam

Oy: 44 12.8%
  • Sendika kuralım daha iyi

Oy: 64 18.6%

• Kullanılan toplam oy
    345
Re: TÜRKİYE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ DERNEĞİ (TÜBİTED)

manhem' Alıntı:
arkadaşlar ile temasa geçeceğim ama liste biltek hocamda olduğundan onunda benimle temasa geçmediğinden dolayı kurucu olmak isteyen arkadaşlar ile görüşemedim ki fikir alalım hani genel anlamda zaten burdan sordum biltek hocamdan yorum bekliyorum ama :arrow: msn den bi grup yapalım fikir alışverişi falan ne bilim ben burada bi kaç kişi ile görüşeceğim ama ortada bişey olmayınca lafta kalsın istemiyorum ayrıca biltek2007 üyellik formunu topladı diye herşeyi o yapacak diye bi olayda yok paylaşalım ortaya birşey çıksın bu başlık altında birşey yapmayacaksam yorum bile yapmazdım o şekilde kararlıyım ama :sleep:

cafecan hocam iletişim için msn adresimi gönderiyorum bu şekilde daha kolay iletişime geçebiliriz hem de bu başlık altında sohbet derecesinde mesajlar olmaz

Tüzük çalışmalarını incelemekteyim. Arkadaşlar sağolsun çabalıyorlar. Hepbirlikte bu işin başarıya ulaşacağına inanıyorum. Fakat acele etmemek kanısındayım.

Durum şekillenmekte, fikirlerin hepsi değerlendirilmekte. En basitinden Derneğimizin adı için hala yeni ve dikkate değer öneriler gelmekte :)

Hepimiz için başarılar diliyorum.

biltek2007' Alıntı:
manhem' Alıntı:
arkadaşlar ile temasa geçeceğim ama liste biltek hocamda olduğundan onunda benimle temasa geçmediğinden dolayı kurucu olmak isteyen arkadaşlar ile görüşemedim ki fikir alalım hani genel anlamda zaten burdan sordum biltek hocamdan yorum bekliyorum ama :arrow: msn den bi grup yapalım fikir alışverişi falan ne bilim ben burada bi kaç kişi ile görüşeceğim ama ortada bişey olmayınca lafta kalsın istemiyorum ayrıca biltek2007 üyellik formunu topladı diye herşeyi o yapacak diye bi olayda yok paylaşalım ortaya birşey çıksın bu başlık altında birşey yapmayacaksam yorum bile yapmazdım o şekilde kararlıyım ama :sleep:

cafecan hocam iletişim için msn adresimi gönderiyorum bu şekilde daha kolay iletişime geçebiliriz hem de bu başlık altında sohbet derecesinde mesajlar olmaz

Tüzük çalışmalarını incelemekteyim. Arkadaşlar sağolsun çabalıyorlar. Hepbirlikte bu işin başarıya ulaşacağına inanıyorum. Fakat acele etmemek kanısındayım.

Durum şekillenmekte, fikirlerin hepsi değerlendirilmekte. En basitinden Derneğimizin adı için hala yeni ve dikkate değer öneriler gelmekte :)

Hepimiz için başarılar diliyorum.

BİLTEK2007 Hocam bir önceki sayfada tüzük ile ilgili TETAcıların tüzüğünden yararlanarak birşeyler hazırladım yazımın ekinede word dosyası şeklinde ekledim. İsterseniz bir inceleyin eğer siz ve diğer arkadaşlar uygun görürlerse o tüzük üzerinde değişikliğe gidilerek kendi tüzüğümüz hazırlayalım. Hatta yazıda tam olarak gözükmüyor ama word dosyasında kalınlaştırdığım ve bazı yorumlar getirdiğim yerler var. word dosyasından incelerseniz daha yararlı olur.

niyazi hocam uyarmış birde ben uyarıyım eskiden olsa tamamda şimdi türkiye ismiyle başlayan derneği zor kurarsınız ismini değiştirin

cesur_yürek' Alıntı:
niyazi hocam uyarmış birde ben uyarıyım eskiden olsa tamamda şimdi türkiye ismiyle başlayan derneği zor kurarsınız ismini değiştirin

Hocam çıkardım dernek adından, Fakat hala TÜBİTED oylaması çoğunlukta. Kısaltmada kalması daha iyi. BİLİŞİMDER de sayı halen az. Böyle kalsa daha iyi gibi geliyor. Göreceğiz zamanla durumu.

Arkadaşlar dernek olayını da çözelim artık...Bu forumdaki arkadaşlar arasında hala katılmayanlar varsa yazık :-1: :-1: :-1:

@slene1137 hocam o tüzükten bende yararlanmıştm ve bir kaç tüzükten de ;) amaçlar ve çalışma konularında değişiklik yaptıktan sonra diğer kısımlar tecrübeli kişiler tarafından hazırlanacak türden hani maliyet muhasebe falan kısımlar(gelir-gider) :? amaçlar konusunda hemen hemen hem fikiriz sanırım hani çok farklı bi fikir gelmedi @eya hocamın dediği gibi eğitim ile ilgili maddeler eklersek uzun vadede amaçlarımızıda belirtmiş oluruz.

cesur_yürek' Alıntı:
.

Hocam iyi hoş diyorsunuz ama orada kurarsınız yaparsınız değilde kurarız yaparız gibi cümleler kursanız çok seviniriz.Yani hocam uzakta kalmayınız birllikteliğie ihtiyacımız var.Hepimizi etkileniyoruz bu durumdan.Sizi dernek çalışmalarında aramızda görmek isteriz.

manhem' Alıntı:
@slene1137 hocam o tüzükten bende yararlanmıştm ve bir kaç tüzükten de ;) amaçlar ve çalışma konularında değişiklik yaptıktan sonra diğer kısımlar tecrübeli kişiler tarafından hazırlanacak türden hani maliyet muhasebe falan kısımlar(gelir-gider) :? amaçlar konusunda hemen hemen hem fikiriz sanırım hani çok farklı bi fikir gelmedi @eya hocamın dediği gibi eğitim ile ilgili maddeler eklersek uzun vadede amaçlarımızıda belirtmiş oluruz.
manhem hocam tek bir taslaktan yola çıkarsak daha çabuk biter bu tüzük işi. Bence TETAcılardan aldığım ve birazda sizin hazırladığınız amaçlardan yararlandığım tüzüğü çatı olarak kullanıp onun üzerinde değişikliğe gidersek daha çabuk yol alırız.Hem böylelikle tüzükteki konuları atlamadan sonuca varmış oluruz.

Bir sendika üyesiyim ve eylemlerine de aktif olarak katılmaya çalışıyorum. Biz bilişimciler beden eğitimi öğretmenleri ya da psikolojik danışmanlar kadar olamadık şu güne kadar ve hep biz kaybettik...Sanal ortamda yakınıp durduk. Artık yanlış uygulamalara son verilmesi için bu çok gerekli adımın atılması için fazla geç kalınmamalı...Bu nedenle bu tür birlikteliklerin sonuna kadar arkasındayım ve destekliyorum. Birliktelikten güç doğar ve o güçle hareket edilirse herşey daha güzel olabilir... BBNET'in bizlerin biraraya gelmesini sağlayan bir platform olması bu dernek işinin öncüsü olarak bazı duyurular yapması gerektiğini düşünüyorum. Aksi takdirde dernek kurulması, dernek yöneticilerinin seçilmesi, toplantı yapılması, tüzük hazırlanması,üye ve aidat konuları aceleye getirilmemesi gereken ama aynı zamanda her bilişimcinin haberi olması gereken konulardır. Bu nedenle BBNET'teki yönetici arkadaşların tüm üyelere topu mesaj göndermesi ya da ilgili durumun erişilebilecek herkese duyurulması gerektiğini düşünüyorum. Umarım bu oluşum bizleri hangi görüşe sahip olursak olalım, biraraya getirir.

hocam ben bildiğim kadarıyla dernek kurulurken verilen üye listesi zaten kurucu üye olarak geçmiyor mu. bence kim form gönderiyorsa hepsi kurucu üye olacaktır yani insanlar dernek kurulmadan üyelik formunu dolduruyorsa bu derneğin kurucularuı arasında yer alıyor demektir. ne kadar çok olursa ilk üyeler(kurucu üyeler) o kadar daha hızlı gelişir dernek. ha kurucu üye olur ama aktif çalışamaz o farklı. insanlar çok aktif olamayacaklarından dolayı kurucu üye olmayayım diyor, az ya da çok zaten şu an kim ben bu işte varım diyorsa tümü kurucu üye olarak yazalım bence:)) ve bu konu da itiraz da etmezler diye düşünüyorum.. bu arada ben zaten form göndermiştim tabi aktif olarak çaloışacam zaten, hele şu eylemi bi gerçekleştirelim..

BEn henüz yeni gördüm kaç gündür internete bile giremiyorum. benim okulda açık okul projesi varda, oyüzden kafamı kaşıyamıyorum. çok güzel bir çalışma destekliyorum. bende varım.

mutluaya' Alıntı:
BEn henüz yeni gördüm kaç gündür internete bile giremiyorum. benim okulda açık okul projesi varda, oyüzden kafamı kaşıyamıyorum. çok güzel bir çalışma destekliyorum. bende varım.

kolay gelsin hocam üyelik formunu doldurup gönderin bir de arada kontrol etmeyi unutmayın ki durumdan haberdar olabilesiniz malum ihtiyaç olacak sizlere

Ankara'yım. Üyelik forumunu doldurup gönderiyorum. Umarım herkes için hayırlı olur.

bende diyarbakırda çalışıyorum... buranın kurucu üyesi olabilrim ve dernek faaliyetlerine etkin katılabilirim...

üyelik formumu gönderdim....arkadaşlar bilişim öğretmenlerinin şu anki durumu birlik olamadığımızdandır... lütfen düşüncelerimize aykırı ve çok ters olan fikirlere dahi birlik olma adına karşı çıkmayalım.... herkesten destek bekliyoruz...

ozgur917' Alıntı:
hocam ben bildiğim kadarıyla dernek kurulurken verilen üye listesi zaten kurucu üye olarak geçmiyor mu. bence kim form gönderiyorsa hepsi kurucu üye olacaktır yani insanlar dernek kurulmadan üyelik formunu dolduruyorsa bu derneğin kurucularuı arasında yer alıyor demektir. ne kadar çok olursa ilk üyeler(kurucu üyeler) o kadar daha hızlı gelişir dernek. ha kurucu üye olur ama aktif çalışamaz o farklı. insanlar çok aktif olamayacaklarından dolayı kurucu üye olmayayım diyor, az ya da çok zaten şu an kim ben bu işte varım diyorsa tümü kurucu üye olarak yazalım bence:)) ve bu konu da itiraz da etmezler diye düşünüyorum.. bu arada ben zaten form göndermiştim tabi aktif olarak çaloışacam zaten, hele şu eylemi bi gerçekleştirelim..

Hocam, bütün liste dediğiniz gibi kurulurken üye listesi olarak eklenecek. Burada Kurulumda bu üyeler arasından geçici Yönetim kurulu seçeceğiz. Yani Aktif katılım sağlayabilecekleri seçmeye çalışıyoruz. Bu yüzden kurucu üye olurum diyenleri yönetim kuruluna alacağız. Ayrıca bunun içinden geçici başkan ve diğer kadroyu seçeceğiz :)

merhaba arkadaşlar. Ben de istanbuldayım. Bu projeye her türlü desteği vermeye hazırım. Kurucu üye de olurum. bilhassa dernek aşamasında mevzuat konusunda her türlü yardımı yapmaya hazırım. formu biltek2007 hocama gönderiyorum.

Kesin sayı belli olsun diye formu doldurup imzasız şekilde belirtilen e-posta adresine yolladım. Dernek kuruluş aşamasına geldiğinde imzalı halini yollarım.

Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Bütün arkadaşlara merhaba,

Ankarada görev yapıyorum. Bu dernek hakkında ve BT öğretmenlerinin sıkıntılarını konusmak için bu sitenin öncüleri ve bu işte olmak isteyen arkadaşlar Ankarada uygun bir yerde bulusup bu durumları yüzyüze görüşelim. Ben Ankara il zümre başkanı olarak zümrede BT dersinin sıkıntılarını ve formatör öğretmen durumlarını ilçe zümre başkanı arkadaşlarla görüştüm. Ama sadece görüşmek ve zümreye yazmakla herhangi bir sonuç alınamayacak gibi.

Arkadaşlar banada ulaşırsa sevinirim.
email: esaytekinn@hotmail.com

Evet arkadaşlar Derneğimizin Amacını aşğıya ekliyorum. Amaç Derneğin temelini oluşturduğu için önemli olmaktadır. Fikirlerinizi bekliyorum.
Derneğin amacı, Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin elde etmiş oldukları haklarını gözetmek, korumaktır. Bilişim teknolojileri öğretmenliği mesleğini topluma tanıtmak, meslektaşlar arasında iletişim ve dayanışmayı güçlendirmek, dünyadaki bilişim teknolojileri alanında gelişmeleri izlemek ve bu gelişmelerden dernek üyelerinin yararlanmasını sağlamak, metod ve öğretimde birlik sağlamaktır. Bilişim teknolojileri eğitiminin nitelikli bir düzeye taşınması amacıyla ilgili kurum/kuruluşlarla, üretici ve tüketici düzeyinde çalışmalar yapmak. Dernek üyelerine hizmet edecek dokümanları paylaşmaktır.

Selam, bugün eylemdem sonra biz bazı bt öğretmenleri ve adayları arkadaşlar toplanıp sohbet ettik. Ankaradayım ben de destekçinizim...

osiris' Alıntı:

Selam, bugün eylemdem sonra biz bazı bt öğretmenleri ve adayları arkadaşlar toplanıp sohbet ettik. Ankaradayım ben de destekçinizim...
Üyelik formunuzu bekliyorum hocam. İl Zümre başkanıyla iletişime geçip bir toplantı düzenleseniz aslında bu konuda çok iyi olur. Böylelikle Merkezi Ankara yapma imkanımız daha kolaylaşır. :)

Geri