manhem' Alıntı:arkadaşlar ile temasa geçeceğim ama liste biltek hocamda olduğundan onunda benimle temasa geçmediğinden dolayı kurucu olmak isteyen arkadaşlar ile görüşemedim ki fikir alalım hani genel anlamda zaten burdan sordum biltek hocamdan yorum bekliyorum ama :arrow: msn den bi grup yapalım fikir alışverişi falan ne bilim ben burada bi kaç kişi ile görüşeceğim ama ortada bişey olmayınca lafta kalsın istemiyorum ayrıca biltek2007 üyellik formunu topladı diye herşeyi o yapacak diye bi olayda yok paylaşalım ortaya birşey çıksın bu başlık altında birşey yapmayacaksam yorum bile yapmazdım o şekilde kararlıyım ama :sleep:
cafecan hocam iletişim için msn adresimi gönderiyorum bu şekilde daha kolay iletişime geçebiliriz hem de bu başlık altında sohbet derecesinde mesajlar olmaz
biltek2007' Alıntı:manhem' Alıntı:arkadaşlar ile temasa geçeceğim ama liste biltek hocamda olduğundan onunda benimle temasa geçmediğinden dolayı kurucu olmak isteyen arkadaşlar ile görüşemedim ki fikir alalım hani genel anlamda zaten burdan sordum biltek hocamdan yorum bekliyorum ama :arrow: msn den bi grup yapalım fikir alışverişi falan ne bilim ben burada bi kaç kişi ile görüşeceğim ama ortada bişey olmayınca lafta kalsın istemiyorum ayrıca biltek2007 üyellik formunu topladı diye herşeyi o yapacak diye bi olayda yok paylaşalım ortaya birşey çıksın bu başlık altında birşey yapmayacaksam yorum bile yapmazdım o şekilde kararlıyım ama :sleep:
cafecan hocam iletişim için msn adresimi gönderiyorum bu şekilde daha kolay iletişime geçebiliriz hem de bu başlık altında sohbet derecesinde mesajlar olmaz
Tüzük çalışmalarını incelemekteyim. Arkadaşlar sağolsun çabalıyorlar. Hepbirlikte bu işin başarıya ulaşacağına inanıyorum. Fakat acele etmemek kanısındayım.
Durum şekillenmekte, fikirlerin hepsi değerlendirilmekte. En basitinden Derneğimizin adı için hala yeni ve dikkate değer öneriler gelmekte
Hepimiz için başarılar diliyorum.
cesur_yürek' Alıntı:niyazi hocam uyarmış birde ben uyarıyım eskiden olsa tamamda şimdi türkiye ismiyle başlayan derneği zor kurarsınız ismini değiştirin
.cesur_yürek' Alıntı:niyazi hocam uyarmış birde ben uyarıyım eskiden olsa tamamda şimdi türkiye ismiyle başlayan derneği zor kurarsınız ismini değiştirin
manhem hocam tek bir taslaktan yola çıkarsak daha çabuk biter bu tüzük işi. Bence TETAcılardan aldığım ve birazda sizin hazırladığınız amaçlardan yararlandığım tüzüğü çatı olarak kullanıp onun üzerinde değişikliğe gidersek daha çabuk yol alırız.Hem böylelikle tüzükteki konuları atlamadan sonuca varmış oluruz.manhem' Alıntı:@slene1137 hocam o tüzükten bende yararlanmıştm ve bir kaç tüzükten de amaçlar ve çalışma konularında değişiklik yaptıktan sonra diğer kısımlar tecrübeli kişiler tarafından hazırlanacak türden hani maliyet muhasebe falan kısımlar(gelir-gider) :? amaçlar konusunda hemen hemen hem fikiriz sanırım hani çok farklı bi fikir gelmedi @eya hocamın dediği gibi eğitim ile ilgili maddeler eklersek uzun vadede amaçlarımızıda belirtmiş oluruz.
Hocam e-posta ile üyelik formunu gönderin, ayrıca kurucu üye olmak istiyorum diye belirtin yeterli.yabasan' Alıntı:antalyadan bende varım kurucu üye olarak
mutluaya' Alıntı:BEn henüz yeni gördüm kaç gündür internete bile giremiyorum. benim okulda açık okul projesi varda, oyüzden kafamı kaşıyamıyorum. çok güzel bir çalışma destekliyorum. bende varım.
hasemrah' Alıntı:Ankara'yım. Üyelik forumunu doldurup gönderiyorum. Umarım herkes için hayırlı olur.
ozgur917' Alıntı:hocam ben bildiğim kadarıyla dernek kurulurken verilen üye listesi zaten kurucu üye olarak geçmiyor mu. bence kim form gönderiyorsa hepsi kurucu üye olacaktır yani insanlar dernek kurulmadan üyelik formunu dolduruyorsa bu derneğin kurucularuı arasında yer alıyor demektir. ne kadar çok olursa ilk üyeler(kurucu üyeler) o kadar daha hızlı gelişir dernek. ha kurucu üye olur ama aktif çalışamaz o farklı. insanlar çok aktif olamayacaklarından dolayı kurucu üye olmayayım diyor, az ya da çok zaten şu an kim ben bu işte varım diyorsa tümü kurucu üye olarak yazalım bence) ve bu konu da itiraz da etmezler diye düşünüyorum.. bu arada ben zaten form göndermiştim tabi aktif olarak çaloışacam zaten, hele şu eylemi bi gerçekleştirelim..
manhem' Alıntı:hasemrah' Alıntı:Ankara'yım. Üyelik forumunu doldurup gönderiyorum. Umarım herkes için hayırlı olur.
Ankara dan ses var hocam ne zamandır bekliyoruz
Üyelik formunuzu bekliyorum hocam. İl Zümre başkanıyla iletişime geçip bir toplantı düzenleseniz aslında bu konuda çok iyi olur. Böylelikle Merkezi Ankara yapma imkanımız daha kolaylaşır.osiris' Alıntı:
Selam, bugün eylemdem sonra biz bazı bt öğretmenleri ve adayları arkadaşlar toplanıp sohbet ettik. Ankaradayım ben de destekçinizim...