faskerhat' Alıntı:vay be konuya bak 25 sayfa cevap yazılmış
bir yandan ilginç ve garip bir yandan da sonuçta bu forumda herşeyi paylaşıyoruz her türlü yardım alabiliyoruz. Bu da güzel olanı
:+1: :+1: :+1:safran' Alıntı:Partili: kendilerine bağladılar hortumu kendilerine bağladılaaaaaaaaaar.
Bahçeli: Ne hortumu kanalizasyon borularını bağladılar
ne adamsan yaaa çok iyibaybayrak' Alıntı:nily' Alıntı:bu bir sosyal sorumluluk projesidir.hergün görüp varlığına aldırmadan geçtiğimiz hortumların dramını sosyal medyaya taşıyalım.
HORTUM HAYATTIR HAYATIN TADIDIR
.
.
DAYANIŞMADIR
.
.
AŞKTIR
.
.
FARKLI OLMAKTIR
.
.
KEYİFTİR
.
.
ÇOCUK OLMAKTIR
.
.
ÇOCUK KALMAKTIR
.
.
COŞKUDUR
.
.
ONSUZ OLAMAKTIR
.
.
TADINA DOYAMAMAKTIR
.
.
.
.
.
ÇILGINLIKTIR
.
.
O OLMAKTIR
.
.
ONDAN OLMAKTIR
.
.
vedat' Alıntı:baybayrak' Alıntı:nily' Alıntı:bu bir sosyal sorumluluk projesidir.hergün görüp varlığına aldırmadan geçtiğimiz hortumların dramını sosyal medyaya taşıyalım.
.
O OLMAKTIR
.
.
ne adamsan yaaa çok iyi
mutlucan' Alıntı:adam hortumu takmışşş..
:++:yesimk06' Alıntı:@habibocak hocamın video arşivine hortumu musluğa nasıl takarım videosu eklemesini bekliyoruz.
yildizbote' Alıntı:mutlucan' Alıntı:adam hortumu takmışşş..
uhaha: uhaha: uhaha:
Sayın Hocalarım,yesimk06' Alıntı:@habibocak hocamın video arşivine hortumu musluğa nasıl takarım videosu eklemesini bekliyoruz.
habibocak' Alıntı:Sayın Hocalarım,yesimk06' Alıntı:@habibocak hocamın video arşivine hortumu musluğa nasıl takarım videosu eklemesini bekliyoruz.
50 derslik bir çalışma planladım. Ders Kategorilerini de ayarladım. Ayrıca çeşit çeşit hortum ve musluklarda ayarlandı. Kamera da hazır. Şimdi sıra videoları çekmeye geldi. En kısa sürede videolara başlıyorum.
Umarım faydalı olur.
Hepinize iyi çalışmalar.