güzel bir temenni olmuş, hort çekimleri de fevkaladeserhatbs' Alıntı:hortum,hortsun,hortlar.. umarım bu mesajımdan sonra mesaj yazılmaz
faskerhat' Alıntı:vay be konuya bak 25 sayfa cevap yazılmış
bir yandan ilginç ve garip bir yandan da sonuçta bu forumda herşeyi paylaşıyoruz her türlü yardım alabiliyoruz. Bu da güzel olanı
safran' Alıntı:Partili: kendilerine bağladılar hortumu kendilerine bağladılaaaaaaaaaar.
Bahçeli: Ne hortumu kanalizasyon borularını bağladılar
Süpersin Sayın Hocam.baybayrak' Alıntı:.
************ SPORDAN DA FLAŞ BİR HABER ***************
.
.
.. .. .. Bilim dünyasından sonra Olimpiyat komitesinden de süpriz bir açıklama geldi.
Biz de BBnet i takip etmekteyiz, dünya gündemine oturan bitmeyen hortum konusu bize de yol gösterdi.
Olimpiyaların izlenirliği düştüğü için kara kara düşünürken, komitede bu bereketli hortumun olimpiyatlara da
renk ve bereket katacağı fikri atıldı ve biz de oyunlara hortumla yüksek atlama branşını ekleme kararı aldık.
.
.......Bu açıklamadan kısa süre sonra sırıkla atlamanın efsane ismi Sergei Hortka dan da bir açıklama geldi;
-Şerefsizim benim aklıma gelmişti. Hortum varsa ben de varım arkadaş.
diyerek geri dönüş sinyali verdi.
Ne diyelim hortumunun tazyiki bol olsun ....
.
.
alpaygunes' Alıntı:Yazmamak için günlerdir kendimi tutuyorum ama artık dayanamıyorum.
Nedense bu başlığı gördüğümde
"Bahça duvarından aştım
Sarmaşık güle dolaştım"
türküsünü söylüyorum. Tutamıyorum kendimi.
.bote67' Alıntı:http://www.zaytung.com/
Yukarıdaki web sitesindeki sayfaların en altında "Saygılarımızla" ifadesi ile biten bir uyarı mesajı var. :!:
Nihat DOĞAN la yapılan repörtajda AJDAR ın "hortum hortum ben onu soydum" sarkısının piyasaya çıkmasından sonra açıklamalarda bulunacağını söyledi.baybayrak' Alıntı:Hortum konusunda Nihat DOĞAN dan henüz bir açıklama gelmemesi ise toplumda tediriğinliğe sebep oldu.
Vatandaş bu sessizliğin hayra alamet olmadığını en kısa zamanda bir açıklama beklediklerini ifade etti.