baybayrak' Alıntı:Hortum konusunda Nihat DOĞAN dan henüz bir açıklama gelmemesi ise toplumda tediriğinliğe sebep oldu.
Vatandaş bu sessizliğin hayra alamet olmadığını en kısa zamanda bir açıklama beklediklerini ifade etti.
uhaha:
baybayrak' Alıntı:Hortum konusunda Nihat DOĞAN dan henüz bir açıklama gelmemesi ise toplumda tediriğinliğe sebep oldu.
Vatandaş bu sessizliğin hayra alamet olmadığını en kısa zamanda bir açıklama beklediklerini ifade etti.
8)habibocak' Alıntı:Hortumun sonu bir türlü gelmedi ama haftasonu reytingi bayağı düştü.
İşlevi daha önemli diyorlar hocam. Haydar dümen hocanın yalancısıyız biz.polwert' Alıntı:önemli olan hortumun bo....neyse anlayan anlar... uhaha:
Metehan' Alıntı:yadigartbaykal' Alıntı:bugüne kadar yazmamayı düşünüyordum bu konuya ama 16 sayfa olmuş. bir keramet var bu işte. benim de mesajım bulunsun. ne olur ne olmaz sonra neden mesaj atmadın demesinler
Hocam sen benden çok yaşayacaksın ) benim yazacağımı elimden almışın diğer 15 sayfayı bilmem başka böyle yazan varmı
uhaha: uhaha:oyungezer' Alıntı:Bence burada yazdıklarımızı rapor haline getirip öyle gidelim YEĞİTEK'in kapısına. Görsünler acımızı :lol:
Google seni fişlemişcelikumit' Alıntı:konu google ne almede diye arma yapmıştım aramaz olaydım
bu konu sayesinde ekranımda hortum reklamları çıkmaya başladı,
google her yerde hortum reklamı karşıma getiriyor.
her-telden-f29/bilisimcilerin-dertlesme-basligi-tek-baslik-t55677.html (30 sayfa)sibilim_ogretmeni' Alıntı:Hortum iyice uzamış 30 sayfa olmuş. Forum ailesinin hortuma olan ilgisini ve zafiyetini çözmeye çalışıyorum şu anda
polwert' Alıntı:http://www.uzayanhortum.net/
Bu siteyi hanginiz yapti çabuk söyleyin uhaha:
Uzayan Hortum Nedir ?
Uzayan Hortum; Musluk açıldığında su basınç’ı ile uzayabilen, musluk kapatıldığında ise eski boyutuna tekrar dönebilen mükemmel yapıya sahip hortum’dur. Bükülmez, kıvrılmaz, karışmaz, sağlam, dayanıklı, pratik ve yer kaplamayacak tasarımda yapılmıştır.