fantasio' Alıntı:tornavidanın bilmediğimiz bir özelliği var mı arkadaşlar?
isikayhan' Alıntı:fantasio' Alıntı:tornavidanın bilmediğimiz bir özelliği var mı arkadaşlar?
sanmıyorum
fantasio' Alıntı:isikayhan' Alıntı:fantasio' Alıntı:tornavidanın bilmediğimiz bir özelliği var mı arkadaşlar?
sanmıyorum
ortadaki siyah kalın ve ağır kısmın bir özelliği var mı hocam?
bildiğimiz tornavida mı sadece?
fantasio' Alıntı:isikayhan' Alıntı:fantasio' Alıntı:tornavidanın bilmediğimiz bir özelliği var mı arkadaşlar?
sanmıyorum
Tornavidayı gören bana versene diyor. Ben de facebook etkinlği vs 1 kaç tane gelmişti arkadaşlara veriyorum, hepsine veremeyince darılıyorlar Niyazi hocam bilginizeNiyazi SARAL' Alıntı:fantasio' Alıntı:isikayhan' Alıntı:fantasio' Alıntı:tornavidanın bilmediğimiz bir özelliği var mı arkadaşlar?
sanmıyorum
Hayır o bildiğiniz tornavida değil. Sihirli... Onu kullanan mesleğini daha çok seviyormuş, böyle bir söylenti var
Niyazi SARAL' Alıntı:fantasio' Alıntı:isikayhan' Alıntı:fantasio' Alıntı:tornavidanın bilmediğimiz bir özelliği var mı arkadaşlar?
sanmıyorum
Hayır o bildiğiniz tornavida değil. Sihirli... Onu kullanan mesleğini daha çok seviyormuş, böyle bir söylenti var
Niyazi SARAL' Alıntı:Hayır o bildiğiniz tornavida değil. Sihirli... Onu kullanan mesleğini daha çok seviyormuş, böyle bir söylenti var
erdcan' Alıntı:Niyazi bey'e ve hasari hocama be bbnet te ki emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler. dün geldi paket,
tornavida takımının bu kadar kaliteli olacağını düşünmemiştim açıkcası. postere diyecek yok zaten , hemen bölümde herkesin göreceği biyer ayarladık. diğer
arkadaşlarda hem memnun kaldılar hem çok beğendiler ki ilk sordukları fiyatı oldu
mystreous' Alıntı:Tornavida seti, virüs programı ve eğitim setini aldım. Ama poster gelmedi.
Niyazi Bey ve ekibine çok teşekkür ederim.