Bebiş sahibi olan bilişimciler buyurun

Kodla Büyü
benimdi 9 aylık zeynep isminde bir kızım var. bizde pierre cardin çift yönlü bebek arabası aldık. çok memnunuz,

ben oğlum 23 aylık ömer faruk Allah herkesin bebeğini hayırlı evlat etsin hep güzel günlerini göstersin...

Arkadaşlar benim de 5 günlük bir kızım var. Size sormak istediğim bebek odasının hangi cihazla ısıtılması daha uygundur? Akdeniz(Antalya) de yaşadığımız için kaloriferli ev yok. Soba kurma şansımız da yok. Genelde klima ile geçiştiriliyor kış ayları. Yeni doğan bebek için klima zararlı ama kullanıyoruz mecburen. Bir de infrared ısıtıcı(Ufonun benzeri başka bir marka) mız var. Onu da çok az kullandım. Klima oda sıcaklığını istenen seviyeye getiriyor ama zararlı olabilir. AKdeniz ikliminde kışın ne yaptığınızı ve sonuçlarını öğrenmek istiyorum. Teşekkürler...

alpozturk2002' Alıntı:
Arkadaşlar benim de 5 günlük bir kızım var. Size sormak istediğim bebek odasının hangi cihazla ısıtılması daha uygundur? Akdeniz(Antalya) de yaşadığımız için kaloriferli ev yok. Soba kurma şansımız da yok. Genelde klima ile geçiştiriliyor kış ayları. Yeni doğan bebek için klima zararlı ama kullanıyoruz mecburen. Bir de infrared ısıtıcı(Ufonun benzeri başka bir marka) mız var. Onu da çok az kullandım. Klima oda sıcaklığını istenen seviyeye getiriyor ama zararlı olabilir. AKdeniz ikliminde kışın ne yaptığınızı ve sonuçlarını öğrenmek istiyorum. Teşekkürler...
klima konusunda bilgim yok ama ne ile ısınırsanız ısının mutlaka bir hava nemlendirme cihazı bulundurun bebeğinizin odasında derim. çünkü bütün ısıtıcılar odayı kurutuyor ve bebeklerde nefes almada sorun yapıyor ve öksürtüyor..

Allah bağışlasın zeynep düşündük ama sanki bana hüzünlü bir isim hissi veriyor. eylül sararmış yaprakları hatırlatıyor işimiz zor:))

Bizimde Bebişimiz 34 günlük Adı Zafer
Tekrar Bütün anne bababları tebrik ediyorum.

bizim bıcırığımızda 2 aralıkta 1 yaşına girdi..ama şimdi biraz hasta:( ismi eslem..

benim oğlum ömer faruk 2,5 yaşında oğlum var 5 aylık yolda bir kızım var inş. Allah hepimize çocuklarımızın güzel günlerini göstersin...

benim oğlum da bir hafta sonra 9 aylık olacak İnşallah. ismi Ahad Batur.
Allah hepsini analı-babalı büyütsün...

Oğlum Mehmet Yiğit 2 aylık.
1 ay kaldı inşallah şu gaz problemini atlatırsak bol bol seveceğiz inşallah :lol:
Allah bütün yavrularımızı analı-babalı büyütmeyi nasip eylesin.

Bizimkiler de 7 aylık oldular artık

fındık kızım Zeynep ve küçük paşam Kerem

Allah hepsini analı babalı büyütsün inşallah

Cümlenin evladını Allah anasına babasına bağışlasın. Acılarını göstermesin. Olmayıpta isteyenlerede Rabbim tez zamanda bu tadı tattırsın...

Benim ikiz kızlarım var, 27. ayın içerisindeler. İsimleri Dilruna Banu ve Berra İrem

Çok yaramazlar çoookkk :lol: :D :D :lol:

BBNET
Geri