sefatetik' Alıntı:Arkadaşlar kınama yazısını sendikamızın sitesine koydum .. http://www.egitimsozsen.org
BTFormator' Alıntı:Yandaş sendikanın haber sitesi işte....
Bizde birazcık birlik olsa burayı "Asıl sizin gibi haberci geçinenlere ihtiyaç yok" diye mail yağmuruna tutar o haberi kaldırtırız.... ama nerde bizde o....
Eğitim Bir Sen kaynaklı 3 tane sitede de var haber...
1- http://www.kamudanhaber.com/egitim/bt-o ... 85763.html
2- http://www.mebpersoneli.com.tr/guncel/b ... 86092.html
3- http://www.kamuajans.com/egitimpersonel ... 15809.html
Meb Personeli
Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni
İbrahim BÖLÜKBAŞOĞLU
+90 532 603 45 95
Haber Sorumlusu
Emel ÇAVUŞ
haberiletisimyolu@gmail.com
Editör
Soner TOPRAK
Sevil ULU
Kamudan Haber
Site İmtiyaz Sahibi
Birlik Reklam Ajansı ve Limited Şirketi
Oktay YILMAZ
İletişim Telefon : 0 507 527 45 60
kamudanhaber@gmail.com
info@kamudanhaber.com
Genel Yayın Yönetmeni
Oktay YILMAZ
EDİTÖR LİSTESİ
Oktay YILMAZ
kamudanhaber@gmail.com
Mustafa YILMAZ
kamudanhaber@hotmail.com
Ayhan KOÇ
info@kamudanhaber.com
Melih DURMAZ
melihdurmaz80@gmail.com
Recep AK
akdemirrecep@hotmail.com
Kamu Ajans
kamuajans@gmail.com
ozcankurucu' Alıntı:ya sayın yazar kusura bakma ama sen daha önce mülakat olmalı dediğin için bu yazını da kaale almıyorum. o zaman türkçe dersi gereksiz öğrencilerimiz zaten türkçe biliyor. resim-müzik-beden eğitimi dersleri gereksiz. benim 4 yaşındaki kızım resim yapıyor. şarkı söylüyor. ee topta oynuyor. okuldaki öğrencilerimiz maşallah hepsi messi gibi topta oynuyor. ee zaten diğer derlser de bence gereksiz. üniversite sınavında 900 bin kişi fizikten sıfır ve eksi net yapmış. 9. sınıftaki fizik dersleri de gereksiz. matematik zaten içler acısı. bu derslere de gerek yok zaten öğretmenlerine de gerek yok o zaman. eee bu yorumu yaptığınz göre kusura bakmayın ama böyle yorum yapabildiğinize gere size de gerek yok. ve buhaberi yayınlayan sitelere de bir şey demiyorum artık. kaale alınmayıp bu yazıyı kayda değer bulup buralara koyduğunuza gere sizlere de gerek yok. ne diyelim.
kamudanhaber diretiyor hala :verymad:asacan' Alıntı:bu ***** mustafa dönmez kesin bir okulda idareci. Bence bu adamın kim olduğunu tespit etmemiz gerek.
vedat' Alıntı:kamudanhaber diretiyor hala :verymad:asacan' Alıntı:bu ***** mustafa dönmez kesin bir okulda idareci. Bence bu adamın kim olduğunu tespit etmemiz gerek.
Aklı selim güzel şey.eya' Alıntı:Arkadaşlar hakaret etmek bize yakışan bir davranış değil. Tamam adam kötü niyetli bile olsa, bizi düşman bellemiş bile olsa, onun seviyesine inmek bize yakışmadı. Toplu ve yüksek sesli tepki vermek güzel oldu sonuç getirdi ama hakaret etmeyelim. Karşı tarafa koz vermeyin :shock:
wswswq' Alıntı:Adama kızmamak lazım meslek lisesi haricinde çalışan öğretmenlerin durumunu özetlemiş bize, siz hala sizi bu duruma düşürenleri destekleyin, insana en büyük kötülüğü kendisi yaparmış zaten.
zeybekd' Alıntı:wswswq' Alıntı:Adama kızmamak lazım meslek lisesi haricinde çalışan öğretmenlerin durumunu özetlemiş bize, siz hala sizi bu duruma düşürenleri destekleyin, insana en büyük kötülüğü kendisi yaparmış zaten.
Ne özetlemesinden bahsediyorsun hocam sen yazıyı okumadın herhalde adam bildiğin bilişim teknolojileri öğretmenleri hakkında ipsiz sapsız genellemeler yapmış yazıyı okumadıysan sende ileri geri yorumlar yapma!!!!
örnek bir kaç cümle o kişiden :
Sabahtan akşama kadar formatör olarak görevlendirdikleri okullarda memurluk görevi yapıyorlar. Memurluk derken sakın yanlış anlamayın idari işler falan değil. Zaten okul yöneticileri böyle bir teklif getirse biz öğretmeniz idari işler yaptıramazsınız diye isyan ediyorlar.
Sayın DİNÇER, bir TV programında “çocuklarımız zaten bilgisayarı bilerek okula geliyorlar, bilişimcilere gerek yok” bu sözleri söylediğinde kıyamet kopmuştu. Gerçek öyle değil Mi?
İstihdam için formatörlük adı altında bir görev çıkarmışlar ama okullara katkısı nerdeyse yok. Külfet, nimet ilişkisini düşünürseniz, külfet kısmının fazla olduğunu söyleyebiliriz.
bunlar yazısının başından bunlara doğru diyorsan kendinde sorun ara sayın hocam!!!