Re: Bilişimcilerin dertleşme başlığıt-tek başlık
Bağırmak çağırmak dersin önemi önemsizliği kimin haddine, hocam böyle adam tek bir seçenek bırakır insana, 3-5 gün kafa göz mor gezmesi gerekiyor...
fatmazehra' Alıntı:Sabah sabah moral bozukluğu yaşadım, aslında bu tip şeyleri buraya yazmak pek adetim değildi ama anlatacak kimse bulamadım... Sabah ders başlamadan Din Kül. öğretmeni gelip bi dini film izletmek için idareden izin aldığını bilg. sınıfını kullanacağını söyledi. Ben de dersim olduğunu, ve bilg. sınıfı haricinde o dersi işleyemeyeceğimi belirtince birlikte müdür yrd. odasına geçtik. Müdür yrd. orda bağırıp çağırmaya başladı, ben dersi boşverip o videoyu izletecekmişim kendi girdiğim sınıflara, nolrmuş 1 dersimi feda etseymişim, 4 haftadır sağlık sorunlarım nedeniyle raporlu olduğumu ve zaten yıllık planda geri olduğumu belirtince de sesini iyice yükseltti... Biz soruyo muyuz sana niye rapor alıyosun, niye gelmiyorsun(keyfi yapıyormuşum gibi davrandı), biz sana soruyor muyuz geri mi kaldın, dersine girip denetliyor muyuz madem öyle bundan sonra dersini kontrol edelim, sanki çok mu önemli dersin, notun yok bişeyin yok vs diye bağırmaya devam etti... Acaip derecede moralim bozuldu. Karşısında cevap verirken bağırarak sesimi bastırdığı için konuşamadım bile, ve her zamanki gibi ağlamaya başladım... 2 ders geçmesine rağmen üzerinden halen moralim çok bozuk, bu gün saat 14:002e randevu almıştım hastaneden, derslere gireyim de, kulüp saatinde gideyim diye şimdi nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum kara kara
Bağırmak çağırmak dersin önemi önemsizliği kimin haddine, hocam böyle adam tek bir seçenek bırakır insana, 3-5 gün kafa göz mor gezmesi gerekiyor...