Doğru
Sıkıntı talim terbiyenin bu paragrafı, kesinlikle değişmesi ve netleşmesi gerekir. Bu değişmeden rahat nefes alınamaz. İleri de ne olunacağı belli değil. Ama bugün için; mebbiste atama modülünü hazırlayanlar yani okulları açanlar
http://atama.meb.gov.tr/sonuclar/kaynak ... kullar.asp deki bilgilere bakacaktır.
(((( İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve BiliĢim Teknolojileri öğretmenleri aşağıda
gösterilen mezuniyet durumlarına göre;
a) İlköğretim din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği mezunları ilköğretim okullarını,
b) Matematik-bilgisayar bölümü, istatistik-bilgisayar bölümü, bilgisayar teknolojisi/bilgisayar
teknolojisi ve bilişim sistemleri bölümü, bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği mezunları;
-İlköğretim okullarını,
-Liseleri (mesleki ve teknik liseler hariç),
Tercih edeceklerdir.
Bilişim teknolojileri alanında; bilgisayar öğretmenliği, bilgisayar sistemleri öğretmenliği, bilgisayar
ve kontrol öğretmenliği, elektronik ve bilgisayar öğretmenliği, bilgisayar mühendisliği, bilgisayar bilimleri
mühendisliği, kontrol ve bilgisayar mühendisliği bölümü dışındaki mezunlar mesleki ve teknik ortaöğretim
kurumlarını tercih edemeyeceklerdir. )))