hocam şuan bilgisayar harddiski görmüyor. disk yok diyor.hasan' Alıntı:Arkadaşlar, dosyayı indirdim, kurdum, hatta sorunsuz bir şekilde bittiğine dair bir yazı geldi...
Ama
bu ekran geliyor. B
sorunun çözümünü bilen.. yada nerede hata yapıyorum..
hasan' Alıntı:Arkadaşlar, dosyayı indirdim, kurdum, hatta sorunsuz bir şekilde bittiğine dair bir yazı geldi...
Ama
bu ekran geliyor. B
Harddiski görüyor , biostan kontrol ettim..., Sorunu çözemeyince fatih-etkilesimli-tahta-f279/edit-mersin-fatih-projesi-eki-2-faz-e-t-sis-yed-hazir-t137541.html deki Faz2 yedeğini kurdum, sıkıntı kalmadı ama güncelleme yapayım derken dumura uğradım..develix' Alıntı:hasan' Alıntı:Arkadaşlar, dosyayı indirdim, kurdum, hatta sorunsuz bir şekilde bittiğine dair bir yazı geldi...
Ama
bu ekran geliyor. B
Biosta boot sorunu var. Uefi ayarıyla oynamayınız. Hdd sorunu değil. Biosta boot ayarıyla ilgili
tahtaların birine tüm programları yükleyip acronis benzeri programla kendi yedeğini oluşturabilirsinelitbote' Alıntı:Benim de bir sorum olacak
Ebadan indirdiğimiz kalıp dosyasının içine kendimiz dosya ekleyip yeni bi kalıp dosyası oluşturabilirmiyiz? 44 tane tahtam var ve herbirine ayrı bir program yüklemek çok zor
acronis veya clonezilla kullanabilirsin. Bu konuda en iyi çalışan clonezilla.elitbote' Alıntı:Benim de bir sorum olacak
Ebadan indirdiğimiz kalıp dosyasının içine kendimiz dosya ekleyip yeni bi kalıp dosyası oluşturabilirmiyiz? 44 tane tahtam var ve herbirine ayrı bir program yüklemek çok zor
aynen dediğiniz gibi yapın hocam lisans problem olmuyor. 2faz tahtalar bios dan okuyor şifreyi ve aktifleşiyor. faz1 de toplu lisans var zaten. w10da da 1 kez etkinleştimi istediğiniz gibi format atın imaj atın otomatik aktifleşiyor.elitbote' Alıntı:Cevaplar için teşekkürler,
lisanslı antivirüs programı aldık.50 kullanıcılık. lisanslı antivirüs dahil istediğim programları yükleyip acronis vb programla yedek alırsam her tahta için ayrı ayrı lisanslama yapmam gerekir mi ? 44 tahtaya tek tek lisans şifresi yazmak da yeni program eklemek de büyük sıkıntı . Bir kez bi yedek oluşturup iso yapıp onu da usb bellek le tahtalara kurmayı düşünüyorum.
hasan' Alıntı:Arkadaşlar, dosyayı indirdim, kurdum, hatta sorunsuz bir şekilde bittiğine dair bir yazı geldi...
Ama
bu ekran geliyor. B
biosa girip varsayılan ayarları yüklemeyi deneyebilirsiniz.mkaratayy' Alıntı:hasan' Alıntı:Arkadaşlar, dosyayı indirdim, kurdum, hatta sorunsuz bir şekilde bittiğine dair bir yazı geldi...
Ama
bu ekran geliyor. B
Bu problemi çözen varsa Allah Rızası işin yardım etsin![]()
ademola' Alıntı:Iso yu usb ana dizinine cikarttiniz değilmi boot efi sources gibi klasörler usb ana dizininde olmalıshamuran' Alıntı:Menü geliyor hocam 1.seçeneği seçtiğimde önyükleme geçersiz iletisi geliyor. Biçimlendirerek de denedim olmuyor.
Ayarlarla bayağı uğraştım ama ya ben olduramadım yada bir sakatlaık var...denizlerb' Alıntı:biosa girip varsayılan ayarları yüklemeyi deneyebilirsiniz.mkaratayy' Alıntı:hasan' Alıntı:Arkadaşlar, dosyayı indirdim, kurdum, hatta sorunsuz bir şekilde bittiğine dair bir yazı geldi...
Ama
bu ekran geliyor. B
Bu problemi çözen varsa Allah Rızası işin yardım etsin![]()
ister 1.faz a yukleyin ister 2.faz agzegen' Alıntı:fz1 e yuklenebilirmi
Teşekkürler ademola hocam. Windows 10 konusunda çok değerli paylaşımlarda bulundunuz.ademola' Alıntı:ister 1.faz a yukleyin ister 2.faz agzegen' Alıntı:fz1 e yuklenebilirmisamil hocamın çalışmasını w10 a yükselttim
fatih-etkilesimli-tahta-f279/e-t-win10-faz1-ve-faz2-icin-ortak-imaj-hazir-t145615-45.html
orbit yada benzeri download menager kullanın hocamfulbt' Alıntı:arkadaşlar merhaba... eba daki faz2 imajını indirmek istiyorum. fakat 2gb indiriyor tamamlanmış gibi dosya görünüyor.. 19 gb nasıl 2 gb iner? linkten indirenler olmuş...yaşadığım sorun ne?? bu arada sınırsız internet kullanıyorum..
samil' Alıntı:Teşekkürler ademola hocam. Windows 10 konusunda çok değerli paylaşımlarda bulundunuz.ademola' Alıntı:ister 1.faz a yukleyin ister 2.faz agzegen' Alıntı:fz1 e yuklenebilirmisamil hocamın çalışmasını w10 a yükselttim
fatih-etkilesimli-tahta-f279/e-t-win10-faz1-ve-faz2-icin-ortak-imaj-hazir-t145615-45.html
Eba'dan paylaştığım imajı bizzat Manisa'ya giderek vestel'e hazırlattık. Mersin'dekileri ben hazırlamıştım.
32gb usb de denedim bende de aynı hatayı verdi notebook daneredennereye' Alıntı:Kurulumu yaparken recovery.cmd hatası veriyor. Ne yapmam lazım ?