yenersonmez' Alıntı:1.ekteki sunuyu indirin. okurken 2.sıradaki dosyayı indirin.
2. http://cdn.generalmobile.com/Ar-Ge/etab ... retmen.exe
3. ogretmenikurun, çalıştırın
4. tableti kapatıp pc'ye bağlayın (kapanmıyorsa power+ses aç+ses kıs) o da olmadı bekleyin şarjı bitsin.
5. tablete bağlayıp ogretmen programında download'a basın. bekleyin yüklesin.
6. şarja takın, açın tableti
7. aktivasyon siteyecek. önce wifi şifresi girin,
8. power'a basılı tutun kapat çıkınca ekrana ona da basılı tutun, güvenli kipte kapatıp açayım mı desin. tamam seçin
9. açılınca bekleyin, aktive olacak
10. kapatıp açın.
11. olmadıysa tekrar deneyin bir yeri atlıyorsunuzdur; olduysa emeği geçen herkese bir teşekkür edin![]()
cubido' Alıntı:yaptım ama eba market durduruldu diyip duruyor.
ademola' Alıntı:albatros44' Alıntı:isonet' Alıntı:Şimdi yaptım oldu hocalaryalnız downloada hemen basmayın download only yazan yer var orayı firmware upgrade olarak tıklayıp değiştirin sonra downloada basın
1-slaytta böyle değil hocam , hangisi doğru yada hangisi seçeceğiz ? yapan arkadaşlar neyi seçtiler acaba ?
2-komple şarjı bitti bu işlem için biraz şarj gerekli mi yoksa tamamen boşken mi yaptınız ?
şarj biterek kapanırsa tableti hiç açmadan 15 20dk şarj edin sonra rom atın. download only olmalı ! ben hep öyle yapıyorum.
sizden başka herkes yapmış. insanlara yalancı mı diyorsunuz? belki cihazınız tamamen yanmış ?klmno' Alıntı:yapmadığınız işi neden yaptık oldu diyorsunuz. yarım saattir bekliyoruz. kurulum hala yok.
nese1982' Alıntı:mrb arkadaşlar. ben dünden beri defalarca denememe rağmen programı indiremiyorum. %21 gelince durduruldu diyor.
evet tableti takınca oldu.g.cetin.66' Alıntı:Hocalarim root atarkende ben soyle yapiyorum download hemen baslamazsa once download a basin s9nra tableti pc ye baglayin bicok kez baslamamasinin sebebi once baglamamdir
Ya ne kadar geç kaldınız :-1:metalci' Alıntı:Buldum. Power + ses aç ile
Hocam öğretmen. Exeyi kaldırın virüs programını kapatıp tekrar yükleyin bende de aynısı oldu virüs programı kurulumda bazı dosyaları silmiş, buşekilde çözdümTuna54^' Alıntı:aynı işlemleri yapmama rağmen bir türlü download kısmı ilerlemiyor. tableti takıyorum sarj ışığı yanıp sönemye başlıyor sarj durumuna geçiyor. açma kapamaya basıyorum birşey değişmiyor sıyırttı beni
hocam tablet kapalı iken bilgisayara bağladığınızda aygıt yöneticisinde " mtk preloader " gibi bir aygıt çıkar orataya. onda ünlem yoksa sorun yokTuna54^' Alıntı:hocam onuda denedim virüs programını kapattım tekrar download ettim. Olmuyor.
Aygıt yöneticisinde teredo tunneling pseudo-interface diye bir aygıtta ünlem var