Re: hakkaride 26 vatan evladı şehit oldu.
inanmıyorum,elim ayağım titriyor şuan :cry:
inanmıyorum,elim ayağım titriyor şuan :cry:
gokmer29' Alıntı:Milletimizin başı sağolsun.
Devletimizin başı da sağ terörist bırakmasın.
jemba35' Alıntı:Ya arkadaş kafayı yememek elde değil, köpekler silahla roket atarla geliyor, senin ağır silah top helkopter bir ton teknolojin, nasıl bu baskınları yeriz arkadaşlar, bunu hiç konuşmuyoruz, mantıklımı sizce, bu kadar imkana rağmen bu kadar şehit verilmesi normal mi? yoksa olayın şokunda olduğum için ben mi saçmalıyorum.
ozlem22' Alıntı:@jemba35 sen hiçbişey yapmak istemiyosun, bense artık böyle bir ülkede nefes almak istemiyoruum!!!!
jemba35' Alıntı:theghost83' Alıntı:jemba35' Alıntı:fatal' Alıntı:hükümet istifa etmeli bence
arkadaş hükümetle ne alakası var ya, ne zaman Türkiye kafa tutmaya başladımı darbeler, terör olayları olmamış mı, menderesi, özalı hatırlayın. Ama artık hoşgörü bitti bakalım nereye kadar, bu köpeklerin en çok zarar verdiği kürt milletidir. ben kürt olupta bunları destekleyen çok az bir kesim olduğunu düşünüyorum. İşin sonuna gelindi artık, ya devlet başa ya kuzgun leşe
hükümet le şöyle bir lakası var... 2000 yıllardan beri eskisi gibi katı olarak mücadele ye devam edilseydi... kürt açılımı yapıp o şerefsizleri sınırda kral gibi karsılatmasaydı... şimdi bunlar bukadar azmazdı... adamlara 10 sene dogru durust mücadele etmeyeceksin..edenleri içeri atacaksın.... tabi adamlar tekrrar güclenirler... yandasları artar..tek sorumlusu tabiki hükümettir...
benmiyim sorumlusu...şehit olan askerlerimizmi....
bitme noktsaina gelen terörü yeniden hortlatan benmiyim...
geçmişten günümüze şehit sayılarına bakarsanız anlarsnız...
gerçi bizler anca konusuruz... ateş düştüğü yeri yakıyor...yakmaya devam edecek... NEDE OLSA ASKERLİK GELİP YATMA YERİ DEGİL dimi....
Allah c.c şehitlerimizin ailelerine sabır versin... BAŞIMIZ SAĞOLSUN....
Söylenecek çok söz varda şimdi yeri değil, 2000 de terör bitmişmiş, adamlar teslim etti elebaşını, assalardı ya, şimdide çıkıp ucuz vatanperver nutukları çekerler. 2000 de Türkiye diye bir ülkemi vardı terör olsun, 1 milyar dolar için kapı kapı it gibi gezdiriyorlardı hükümeti. resmen işgal edilmiştik, arkadaş şunu unutmayın, bu olaylar yeni anayasa çıkmasın diye yapılıyor, .......larını yırtsalar bu anayasa yapılacak ve ilk sivil anayasa olacak.
Bırakalım şimdi bunları, şehit ailelerinin durumunu tahmin edemiyorum, bunları yapanlar cehennemin dibinde cayır cayır yansınlar inş.
vbs' Alıntı:jemba35' Alıntı:Ya arkadaş kafayı yememek elde değil, köpekler silahla roket atarla geliyor, senin ağır silah top helkopter bir ton teknolojin, nasıl bu baskınları yeriz arkadaşlar, bunu hiç konuşmuyoruz, mantıklımı sizce, bu kadar imkana rağmen bu kadar şehit verilmesi normal mi? yoksa olayın şokunda olduğum için ben mi saçmalıyorum.
Bence bu adamlar nasıl böyle kolayca ölüyo. Yoksa komutan orda iştimaya dizip pkklara haber verip hadi öldürünmü diyo :verymad:
Ulan hiç mi nöbetçi yok körmüsünüz yazıklar olsun adamlar elini kollaya sallaya sallaya geliyo :verymad:
BAHADIRHAN' Alıntı:vbs' Alıntı:jemba35' Alıntı:Ya arkadaş kafayı yememek elde değil, köpekler silahla roket atarla geliyor, senin ağır silah top helkopter bir ton teknolojin, nasıl bu baskınları yeriz arkadaşlar, bunu hiç konuşmuyoruz, mantıklımı sizce, bu kadar imkana rağmen bu kadar şehit verilmesi normal mi? yoksa olayın şokunda olduğum için ben mi saçmalıyorum.
Bence bu adamlar nasıl böyle kolayca ölüyo. Yoksa komutan orda iştimaya dizip pkklara haber verip hadi öldürünmü diyo :verymad:
Ulan hiç mi nöbetçi yok körmüsünüz yazıklar olsun adamlar elini kollaya sallaya sallaya geliyo :verymad:
Arkadaşlar bu kadar şehit verildiğine göre güvenlik açığı varmış, demek ki. diye yorumda bulunabilirim.
Nöbetciler uyuyor, komutanlar devriye atmıyorsa, gece görüş cihazlarını kullanmıyorlarsa, termal kamerayı kulmıyorlarsa; bu kadar zaiyat verilebilinir.
Allah ailelerine sabır versin.
jemba35' Alıntı:fatal' Alıntı:hükümet istifa etmeli bence
arkadaş hükümetle ne alakası var ya, ne zaman Türkiye kafa tutmaya başladımı darbeler, terör olayları olmamış mı, menderesi, özalı hatırlayın. Ama artık hoşgörü bitti bakalım nereye kadar, bu köpeklerin en çok zarar verdiği kürt milletidir. ben kürt olupta bunları destekleyen çok az bir kesim olduğunu düşünüyorum. İşin sonuna gelindi artık, ya devlet başa ya kuzgun leşe
isbb80' Alıntı:jemba35' Alıntı:fatal' Alıntı:hükümet istifa etmeli bence
10 sene önce terör var mıydı bu memlekette kardeş söyle bana
aykutgultekin' Alıntı:EŞBAŞKAN
Eskiden bıçak vardı, kemiğe dayanırdı,
Milletin adı vardı, herkes öyle tanırdı,
Kürdü, lazı, çerkezi, el ele yol alırdı,
Eşbaşkan, emir aldı, mozaik dedi bize,
Yandaşları, el attı, düşürdü bizi bize...
Din, dedi, utanmadan yalanına bakmadan,
Amerika emretti, Kardeşim Esad falan,
Dinlemedi Kaddafi, mısır, yemen ve lübnan,
Eşbaşkan müslümana laiklik gerek dedi,
Sonra döndü NATO ya kaç gemi verek dedi...
1 ayda 90 şehit, susuyor tüm yandaşlar,
Eğer gözü olsaydı ağlardı belki taşlar,
12 öğretmeni, okuldan aldı puştlar,
Eşbaşkan, canım acır, ciğerim yandı dedi,
Bu millet bu yalanı, yine sessizce yedi...
Yarın yine çıkacak, her bedele hazırız,
Hazmedecek bu millet, biz bunun için varız,
PKK görevini yapıyor, alkışlarız,
Eşbaşkan yine bize binbir yalan düzecek,
Geldiğimiz bu nokta yine bizi üzecek...
Uyan artık milletim azıcık aç gözünü,
Gör maske ardındaki o yalancı yüzünü,
PKK eş başkanın, bize barış çözümü,
VUR ARTIK, SURATINA YALANI DOLANINI,
İNCİTME, BU VATANI EMANET BIRAKANI...
Aykut Yakup Gültekin
EŞBAŞKAN -2-
Ne ciğer varmış meğer, kilosu kaç kuruşsa,
Sıfır terörle geldi, Şimdi bak işte “USTA”,
üçyüz şehit, üç ayda , bu millet artık yasta,
PKK başkan seçse, bundan kötü olmazdı,
Eşbaşkan, imralıdan daha da beter azdı.
İmralıdaki köpek! Bunu biz biliyoruz,
Düşmanım! diyor adam, beraber görüyoruz,
Eşbaşkan, ondan beter, yalandan ölüyoruz,
Yine adam görünüp, üç beş kelam edecek,
Bu millet yazık, bunu yine yiyecek.
Önce biten terörü hortlat, yatağından uyandır,
Sırtını kaşı biraz, müsteşarla onandır,
Terörle savaşanı, düşman göster ve kandır,
Eşbaşkan, yine çok sert tedbir diyecek,
Sonra geçip köşeye bize kıs kıs gülecek.
Bu kadar ruhsuz musun? Yoksa kör mü? cahil mi?
Görmüyor musun EŞBAŞKAN: müttefik mi? Hain mi?
Yirmidört şehit verdin, bunlar senin değil mi?
Sahip çık şehidine, Eşbaşkana inanma…
Çarp suratına artık, bu oyuna aldanma!!!
Aykut Yakup Gültekin