aykutgultekin
Aktif Üye
Re: yine şehit yine yürek yangını
Jemba az bi o yıkanmış kafanıda alıp bu forumdan uzaklaş... 10 yıl önce bugünkünden fakir ama DAHA BAĞIMISIZ BİR TÜRKİYE vardı...
Senin EŞBAŞKANIN SENİN GİBİLERİ KANDIRARAK BU ÜLKEYİ BU HALE GETİRDİ, BARİ BIRAK ÇEK GİT DE DAHA FAZLA CANIMIZI SIKMA...
Senin söyleyeceklerinin hepsini biliyoruz zaten, yıllardır yandaş medyan yazıp çizip duruyor merak etme... Okuyoruz... Ama GERÇEKLERİ GÖREBİLECEK KADARDA BASİRET SAHİBİYİZ....
jemba35' Alıntı:isbb80' Alıntı:jemba35' Alıntı:fatal' Alıntı:hükümet istifa etmeli bence
arkadaş hükümetle ne alakası var ya, ne zaman Türkiye kafa tutmaya başladımı darbeler, terör olayları olmamış mı, menderesi, özalı hatırlayın. Ama artık hoşgörü bitti bakalım nereye kadar, bu köpeklerin en çok zarar verdiği kürt milletidir. ben kürt olupta bunları destekleyen çok az bir kesim olduğunu düşünüyorum. İşin sonuna gelindi artık, ya devlet başa ya kuzgun leşe
10 sene önce terör var mıydı bu memlekette kardeş söyle bana
Şu anda bu konu hakkında sizinle tartışmak istemiyorum, 10 sene önce Türkiye mi vardı terör olsun.
Jemba az bi o yıkanmış kafanıda alıp bu forumdan uzaklaş... 10 yıl önce bugünkünden fakir ama DAHA BAĞIMISIZ BİR TÜRKİYE vardı...
Senin EŞBAŞKANIN SENİN GİBİLERİ KANDIRARAK BU ÜLKEYİ BU HALE GETİRDİ, BARİ BIRAK ÇEK GİT DE DAHA FAZLA CANIMIZI SIKMA...
Senin söyleyeceklerinin hepsini biliyoruz zaten, yıllardır yandaş medyan yazıp çizip duruyor merak etme... Okuyoruz... Ama GERÇEKLERİ GÖREBİLECEK KADARDA BASİRET SAHİBİYİZ....