Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
Aklından Bir Sayı Tut - John VERDON

Yazarın ilk kitabı. Buna rağmen çok iyi bir iş çıkarmış. Kitap gayet güzel. Kurgusu, anlatımı, mantığı, çevirisi gayet iyi. Tavsiye ederim.

tarihin hafıza defteri-Prof. dr mehmet çelik
yakın tarihimize ışık tutan bir kitap. yazarın konferanslarından derlenmiş. tavsiye ederim.

Kadavra - Mary Roach (Çok komik ve ölümü eğlenceli gösteren bir kitap. Mary'i zaten severim, başka yazılarından.)
Yaşarken öğretmen olup insanlığa faydam dokunAmayacak, bari ölünce kadavramı bağışlayayım da işe yarayayım. :idea:

Bu Diyar Baştanbaşa 3 ( Peribacaları) - Yaşar KEMAL

Yaşar KEMAL'in gazetecilik yaptğı 1951-1963 dönemindeki yurt gezilerini kitaplaştırdığı bir eser. 1960 yılların Türkiye'sine gitmek isteyenlere tavsiye ederim. Kitabı okurken o dönemi yaşamış gibi oluyorsunuz...

Gangster, Lorenzo Carcaterra
"İNANILMAZ" macera severlerin kesinlikle okuması gereken bir kitap.Şiddetle tavsiye ediyorum.Çok akıcı

İşgal ve Direniş / 1919 ve Bugün
Hulki Cevizoğlu

Hulki Cevizoğlu geçmişle bugünü karşılaştırarak güzel bir kitap yazmış. Özellikle gençlerimizin okuması gerektiğini düşünüyorum bu vatan nasıl kurtarıldı bilmeleri gerek.

Yaşayan Yazılar - Mustafa İSLAMOĞLU

Mustafa İSLAMOĞLU sevenlere tavsiye ederim. Sakin bir ortamda sakin bir kafayla okunacak bir kitap...

Vefa Apartmanı - Sadık Yalsızuçanlar

Tevfik İleri'nin hayatını anlatıyor. Böyle bi insanı daha önce nasıl olup da tanımadığıma hayıflandım.

BBNET
Geri