Z
zeykum
Misafir
Ben eğitim yönetiminde yüksek lisans yaparken müfettiş olurum belki ileride dedim sınavlara girerim diye düşünüyordum. Ama şu an ne yöneticilik ne müfettişlik hiçbirisini düşünmüyorum. Kendi gelişimime katkısı oldu öğrencileri yönlerdirmeme yardımcı oldu. Fakat puan gelir falan diye hiç düşünmedim. Şimdi bu yazıyı görünce sevindim. Ben de 13 yıl içinde 8 farklı kurumda çalıştım norm fazlası olup o okuldan diğer okula atandım. Şu an hizmet puanım da çok zaten. Ama öğretmenler arasındaki bu çekememezliğe bir anlam veremiyorum. Neden hep birbirimizin kuyusunu kazmakla uğraşıyoruz ki. Birşeyler yapılmış belki sizin istekleriniz de yapılır ilerleyen zamanlarda. İnanın Ömer Dinçer bakanlığı zamanında eş durumu atamam yapılmadı eşim zorunlu hizmete tabi asker olduğu için ilk dönem ücretsiz izin aldım ve ikinci dönem ilçemizden 4 saatlik uzaktaki ilçeye atandım eşimden ayrı dönemler geçirdim. Foruma bunları yazdığımda bir öğretmen bana cevap olarak “ o zaman sen de askerle evlenmeseydin” yazdı. Neden böyleyiz arkadaşlar neden? Neden çekemiyoruz bazı şeyleri?