Doğru söze ne denir... :+1: Huzur olmazsa hiçbirşeyin önemi olmuyo...Reyhanli' Alıntı:bir büyüğümün sözü vardı:
Huzur vermeyen hanım alacağına,
git huzur veren kadını gerekirse kerhaneden çıkar al diye...
Gerçekten doğru söz.
kamburumcikti' Alıntı:öğretmenlerim yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. moral verdiniz. yapmadığım şey kalmadı gibi birşey. eş konusunda sıf yüzünde ufakta olsa gülücük göreyim diye zor anlarımda bile yien zorlanacağımı bile bile süprizler yaptım. önceleri her ay ama sonrada son aylarda 2 ayda bir mutlaka maaş yatınca çiçek ayada ne bileyim onun hoşuna giden şeyleri alırdım. oda gücüm yettiği kadarıyla. ne aldattım, ne bir kötü söz söyledim, ne hırpaladım. iyi bir bab olmaya çalıştım. ev işlerinde yardımcı oldum. yeri geldi yemek bile yaptım. ama her defasında sen doğru adam değilsin lafı çok dokunuyo. şu güven dedikleri neymişki ben bunu kazanamdım. çok afedersiniz ş.siz dediğim insanlarla neden aynı kalıba gireyim. bunu anlatamadım. bir kyyunun içindeym ve bir el arıyorum. maaelsef yok. ne eşimde ne kendi ailemde ne onun ailesinde. hep diyorum yüce mevlam kimseye kaldıramayacğı yükü vermez. hep şükrediyorum içinde bulunduuğum deurumdan dolayı. ne kötü durumda olanlar var. ama ne bileyim artık kaldıramadğımı hissediyorum. güçlü bir insanım. ama artık gücüm kalmadı gibi birşey. bir insan kaç kulvarda mücadele verebilir. ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum. işi tek vbalşıma düzeltemem. aşı bir ihtimal. eş konusunda ise artık bilmiyorum. konuşamıyoruz bile. daha doğrusu beni konuşturmuyo. bana savunma hakkı vermeden yargısız infaz ediyo. artık burama kadar geldi. ooofffffffffffffffffffffff.
html5' Alıntı:Çocuk olmasa boşan diyecektim ama çocuk var.
Bihruze' Alıntı:hocam sıkıntılı olduğumda hep inşirah suresini hatırlarım ..bence sizede iyi gelecek
1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.
Bismillahirrahmanirrahim,
1. Elemneşrahleke sadrek 2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek 4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra 6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab 8. Ve ila rabbike ferğab
Hocam güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsün...mse' Alıntı:Anlıyorum seni, benim de eşim çalışmıyor, sevgili günü vs hepsi hikaye... memnun etmeye çalışmican.
bizimki de diye yok doğum günü yok vs. Ben de diyorum madem hediye, "alayım sana bir inek"
bridget' Alıntı:Sizin durumunuza üzülmekle birlikte yazdıklarınızı okurken şunu farkettim..Sürekli eşinizi eleştirmişsiniz..
-yok efendim yemek yapmıyor..
-Ailemle geçinemiyor..
-hediye alıyorum mutlu olmuyor..vs..
Bence evliliklerde hata oranı %50 'ye %50'dir..Belki sizin farkedemediğiniz bazı davranışlarınızdan ötürü eşiniz mutsuzdur..Yok değilse, eşinizin psikolojik bir problemi vardır(depresyonda olabilir mesela) bu durumun başka bir izahatı yok çünkü..
Sizinle evlenirken maddi durumunuzu biliyordu herhalde..Aynı şekilde nişanlılık döneminde ailenizle de tanıştı..Bi sorun varsa o dönemde ayrılabilirdi sizden..
Birde durum bu kadar vahimdi keşke çocuk için bu kadar acele etmeseydiniz..
Size önerim bir uzmandan yardım almanız..