craxx' Alıntı:
İlk mesajı 1 martta yazmış hocam şuana kadar ne oldu?
Bir gelişme varmı?
hocam değişen birşey yok. geçen gün konuşmaya başladık. sonra suçlam suçlama suçlama. beni suçladığı herşeyi çürüttüm. en sonunda yüce allahım şahit olsun dedim. son derece temizim dedim yine aynı suçlamalar. en sonunda bana savunma hakkı vermeden önümden çekildi.
bu arad ben suçsusuz demiyorum. her insan hata yapar. önemli olan o hatalardan ders alıp bir daha yapmamak. ama ben hepsinden ders aldım. kendimi yuvama verdim. hatalarımda evlenmeden önce olan. evlendikten sonra (ki Hala bu hataları söyler bana) yapmadım.
suçalamarlda okul gzisi vardı. 4 öğretmen ve 60 öğrenci. 2 bayan 2 erkek öğretmen. malum formatör olduğumuz için fotoğrafçı bendim. gittiğimiz yerleri fotolarını çektim. yok efendim bu bayan öğretmenlerin fotolarını neden çekmişim.
2. si hiç alakası olmadığı halde mailime gelen saçma sapan mailler. yok üyee olmuşum, okumaktan zevk alıyormuşumda. sizinde başınıza gelmiştir spam mailler. ya ben çok afedersiiniz ş.siz dediğim adamlarla neden aynı kalıba gireyim yaaa. amacım güel kadı görmek olsa tv izlerim. yada dünya kadar site var. ve kadlıki gözünün önünde o sitelrden bir tanesine üye olmaya çalıştım ve üye olmmama izin vermedi site. üye olamayacağımı kanıtladım.
3. neymiş aileme karşı duramnıyormuşum. babaın yanında korkumdan sigara içemiyormuşum. ya ben aileden öle gördüm. dedim. 60 yaşındaki amcam 80 yaşındaki dedemin yanında bile sigara içemez. bunun korkuyla alakası yok dedim. bu arada geçen seneydi ev almaya karar verdik. babam belli bir miktar para verdi. az bir fark kadlı. bana baban vermezse altınları bozdururz dedi. sonra ne oldu anlamadım neymiş babam neden altınları istedi.
bunun gibi şeyler.
ama ondan rahatsoız oldum konuları tatlı bir dille uygunca anlattım ama hala değişmyiro hala değişmiyor. ben sevdiğimnden gene birşye demiyorum. ama artık gururum incindi. en son olayda yine sana güvenmiyorum dedi ve benim için artık savaşmanında bir anlmaı kalmadı.
ya anlamıyorum . 14 şubatta çok güzel süpriz yapıyor çok değil 1 hafta sonra sana güvenmiyorum diyor. madem güvenmiyorsun o süprizi neden yapıyorsun diyorum. değer veriyorum diyor. ne değeri ya. değer varsa güvende vardır. güven yoksa ne sevgi vardı ne saygı nede değer.