türk dili ve edebiyatı okuyorum branş değişikliği için okudum ama gerek kalmadı elimde diploma olsun diye devam edecem benim amacım formatörlükten kurtulup maaş karşılığı çalışmaktı çok şükür o da oldu. siz ne okuyorsunuzdeniz1903' Alıntı:cemreerva' Alıntı:ağlamak istiyorum 3 yıldır branş değişikliği için uğraştım olmadı 2. üniv de okuyorum çok mutluyum kendi branşımda ve sadece 15 saat çalışabilecem
hocam hangi bölümde okuyorsunuz. ben de okuyorum 2. üni. bitirince branş değişikliği düşünüyo musnz
ben çok şükür burda okul çok büyük diye 2 kişi olmamıza rağmen 15 saat ders bulabildim ben de çok istiyodum çocuğumun en küçük olan zamana denk geldiği için de Allaha hamd ediyorumcemreerva' Alıntı:türk dili ve edebiyatı okuyorum branş değişikliği için okudum ama gerek kalmadı elimde diploma olsun diye devam edecem benim amacım formatörlükten kurtulup maaş karşılığı çalışmaktı çok şükür o da oldu. siz ne okuyorsunuzdeniz1903' Alıntı:cemreerva' Alıntı:ağlamak istiyorum 3 yıldır branş değişikliği için uğraştım olmadı 2. üniv de okuyorum çok mutluyum kendi branşımda ve sadece 15 saat çalışabilecem
hocam hangi bölümde okuyorsunuz. ben de okuyorum 2. üni. bitirince branş değişikliği düşünüyo musnz
hocam boşverin ya bu gelişme oldu ya müfredatı da görürüz seneyenamikc' Alıntı:Müfredat değişecek mi bir bilgisi olan var mı ?
kumsal540' Alıntı:hocam boşverin ya bu gelişme oldu ya müfredatı da görürüz seneyenamikc' Alıntı:Müfredat değişecek mi bir bilgisi olan var mı ?
cemreerva' Alıntı:türk dili ve edebiyatı okuyorum branş değişikliği için okudum ama gerek kalmadı elimde diploma olsun diye devam edecem benim amacım formatörlükten kurtulup maaş karşılığı çalışmaktı çok şükür o da oldu. siz ne okuyorsunuzdeniz1903' Alıntı:cemreerva' Alıntı:ağlamak istiyorum 3 yıldır branş değişikliği için uğraştım olmadı 2. üniv de okuyorum çok mutluyum kendi branşımda ve sadece 15 saat çalışabilecem
melissa' Alıntı:liselerde ne olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Liselerde zorunlu olursa kafama bi huni takip işlek bir caddede turlayacagim
hocam çok güldüm ya bakın ben de mi listeye alsam neonly61' Alıntı:Liselerde zorunlu olursa kafama bi huni takip işlek bir caddede turlayacagim
kumsal540' Alıntı:hocam çok güldüm ya bakın ben de mi listeye alsam neonly61' Alıntı:Liselerde zorunlu olursa kafama bi huni takip işlek bir caddede turlayacagim![]()
agd85' Alıntı:bize düşen 1 çalışıyosak 3 çalışıp bu dersin öneminin herkes tarafından iyice anlaşılmasını sağlamamız gerekiyo.
:+1:alpi' Alıntı:imam hatiplerde de zorunlu olmuş dersler
aynen öyle vallaaslise' Alıntı:agd85' Alıntı:bize düşen 1 çalışıyosak 3 çalışıp bu dersin öneminin herkes tarafından iyice anlaşılmasını sağlamamız gerekiyo.
Nasıl çalışacağız Hocam. Sınıfları kapattılar, bilgisayarları sağa sola dağıttılar, elimizde kalan 10-15 bilgisayar ile 36-40 kişilik sınıflara nasıl ders anlatacağız?
İlkokullarda şu anda Beden Eğitimi derslerine de sınıf öğretmeni giriyor. Serbest etkinlikler içerisinde sanırım sınıf öğretmeni BT etkinlikleri yaptırabilir.k.cokol' Alıntı:acaba ilkokullarda da bilgisayar dersi olacak mı?