mrtcmhr_13' Alıntı:Fatih Sultan Mehmet de ne papadan ne bizansdan neden başka bir devletten korkardı hocam İstanbul'u kuşatmaya hazırlanırken.
Asıl korkusu kendi devletinin adamları idi.Bizde görünüşde müslüman olup da,kendi menfaaleri için insan satacak adam çoktur.
Bak iki mesaj yazdım kendi özlük haklarınızı düzeltmek için serbest kıyafetle gelir miydiniz diye,cevap veren olmadı.
O kadar öğretmen dövüldü,öldürüldü bir eylem bile yapamadık,Baş hekim kendi doktoruna artistlik yapılınca koca hastahaneyi kapatma cesaretini gösteriyor ama bizler işte böyle boş işlerle uğraşıyoruz...
Yazdıklarınıza dayanamadım daha fazla.Kendinizi haklılıktan cevap yazılmamış zannetmiyesiniz diye yazıyorum. Yoksa ciddiye alınmayacak kadar önyargılısınız. Bencillik ve kendini beğenmişlik örneğinin en harikasını sergiliyorsunuz.
Cevap veren olmadı demişsiniz. Yazdıklarınız o kadar önyargılı ki insanlar zaman ayırıp size cevap verme zahmetinde bulunmamıştır. yoksa cevap veremediklerinden değil. Zaten kıyaslama yapmaya çalıştığınız(!) konular da seviyenizi ortaya çıkarmaktadır.
En başından beri önyargılı yazmışsınız.
Öncelikle bu eylem 18 Mart ile sınırlı değil. 15 Mart-15 Nisan tarihleri arasında. Bunu bile anlamadan şehitlere saygısızlıktan bahsediyorsunuz.
Yapılan eylemi küçümsemeniz de ayrı bir sinir bozucu durum. Öğretmenlerin dövülmesi ya da maaş durumları tabiki sendikal eylemle karşılık bulmalıdır. Ama unutmayın ki inandığını yaşayamamak da bu noktalar kadar önemlidir.
Dayanamadım yazdım dedim ya...Sonuna geldim vazgeçecektim değmez diye. Ayırdığım dakikanın hatırı için gönderiyorum...