Okula Sivil Kıyafetle Gelenler El Kaldırsın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enestar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
g.cetin.66' Alıntı:
bu sivilliğe inanan arkadaşları bilmem ama onlara saygım sonsuz o memuru ve 657 yi kullanan zihniyet bugün pöf oldu ya o da yeter eğitim bir sen denilen sendıkadan bugun ortada kımsecıkler yoktu.Başta kendılerı ınanmıyorlar kı mıllet ne yapsın

eğitimbirsenin eylem yapabilme becerisi yok..

serkanozen1' Alıntı:
Bu bizim inancımız için önemli konudur. Tiye alan arkadaşlar dalga geçenler seviyeyi yerle bir edenlerin bırakın öğretmenliğini insanlığından şüphe ederim..
Ortada bir sorun var...
Biz de samimi bir şekilde bu sorunun çözülmesi için çaba sarf ediyoruz..
Bu gün okuluna çalıştığı kuruma sivil kıyafetle giden tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun..
Farklı sendikalardan olup eyleme katılamayan ama bizleri Destekleyen arkadaşlarımızdan da Allah razı olsunn..
Bizim için Bazı şeylerin değeri parayla ölçülmez...

senin şüpheli olduğun konuda benimde şüphem var ama daha az, çok az, azıcık, minicik şüphem var.. sanki yok gibi bir şey!

realzed2001' Alıntı:
Parasız eğitim parasız sağlık için eylem yapan var mı? Ufak ufak elimizden alınan haklarımızı konuşan var mı?

o tip eylemleri eğitimsen yapar genelde.

Bu bizim inancımız için önemli konudur. Tiye alan arkadaşlar dalga geçenler seviyeyi yerle bir edenlerin bırakın öğretmenliğini insanlığından şüphe ederim..
Ortada bir sorun var...
Biz de samimi bir şekilde bu sorunun çözülmesi için çaba sarf ediyoruz..
Bu gün okuluna çalıştığı kuruma sivil kıyafetle giden tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun..
Farklı sendikalardan olup eyleme katılamayan ama bizleri Destekleyen arkadaşlarımızdan da Allah razı olsunn..
Bizim için Bazı şeylerin değeri parayla ölçülmez...

Evet tek derdimiz kıyafetti değil mi?
Özlük hakları yakında elimizden gidecek..Siz bunlarla uğraşın..
dipnot: Kamu görevlilerinin serbest kıyafetle okula gelmesini desteklemiyorum..

Samimiyet...
Değerli arkadaşlar.
Adana ilinde Bilişim teknolojileri öğretmenleri olarak basın açıklaması yaptık. Yapılan basın açıklamasına tüm sendikalar katıldı, 1 tanesi katılmadı o da EĞİTİM BİR SEN,( Gerekçe toplantımız var, ya adam hiç değilse çaycıya 2 tane rozet takar basın açıklmasına katıldığını gösterir... Ben sadece Allah beni samimi insanlarla karşılaştırsın... sözün devamını size bırakıyorum ) İnanmayan Adana da arkadaşı varsa sorsun. Basın açıklaması BTE derneğinin önerileriydi

tayinci42' Alıntı:
mrtcmhr_13' Alıntı:
gelecek' Alıntı:
29 Ekim'i 19 Mayıs'ı kutlatmayan bir zihniyetin neresinde özgürlük???
sabahtan beri beni yordular hocam,bir nusibet bin nasihatten iyidir diyorum bunlara.
üstelik ben de memursenliyim,asıl özgürlük kendi sendikamı eleştirmek de ve onların fikirlerine sorgusuz katılmamakda değil midir ?
ya da sırf darbe döneminin rövanşını almak için gerçek ihtiyaclarımı,mesleki özlük haklarımının gaspını göz ardı etmem mi gerekiyor?
sabahdan beri bunu anlatmaya çalıştım ama asıl önemli olan bugün 18 Mart,dik durmak lazım,mağrur olmak lazım ki genç nesil anlasın öğrensin.
çocuklara bugün kendimizden örnekler verdim,eğer bugün o zaman o zaferi kazanmamış olsa idik bu kadar lüksümüz olmayacaktı dedim anlattım...
Ben bugün asli görevimin yanında 18 Mart'a odaklandım,Eyleme değil...
ama sabahdan beri ne darbeciliğim kaldı ne kore sevdam ne totaliter miymiş neymiş ondan işte ne o kaldı.ha birisi de veteriner ol dedi :)

o sendika size göre değil, ayrılın bence..
tayinci hocam aklınızdan zorunuz mu var gecenin üçünde yazıyorsunuz buraya.girin sıcacık yatağınıza bakın keyfinize.
ama oraya da kot pantolon kazakla girmeyin :D
şimdi anlarsanız özetle ben : başka bir tarih seçilebilir,üstelik daha önemli sorunlarımız var bir tek fıstık yeşili mi kaldı dedim.
isteyen istediği gibi gelsin dedim.
ha siz Allah'a şükür başka bir derdim yok demişsiniz,sizin adınıza sevinirim.
Onun için özgür kuş(avatarından);bulayım bir sapan gel seni atayım fezaya özgür özgür dolaş ha ne dersin ? :D
madem başka derdin yok...
ama metaroloji uyardı güvenmeyin havaya diyorlar sıkı giyin emi :D

Ne kıyafetmiş arkadaş, ne kadar heveslisiniz bir kıytırık göstermelik eylem için, geçen sene özlük haklarımızı geri kazanmak için iş bırakırken böyle hevesli değildiniz... EBSliler okuldaydı, diğerleri eylemdeyken...

Kıyafet serbestleştireceğiz derken alttan alttan yine başka haklarımızıda elimizden alacaklar ama siz hala kıyafette kalacaksınız... Adamlar yeni kılıfı buldular sizde gitdirmelerine yardımcı olun... Akıl bedava...

Sivil derken kot pantolon falan giysek sorun olur mu?
Ayrıca herşey tamamda bi bu mu eksik, diğer haklarımız ne olacak diyen arkadaşlar, benim için 1. sırada kıyafet özgürlüğü gelir. Benim bacım başını istediği gibi örtemedikten sonra gerisi hikaye...

Kimseye birşey anlatmaya gerek yok.Fatih İstanbul'u fethetttiğinde Kilisede papazlar melekler erkek mi dişi mi diye tartışıyorlardı.Bizim durumumuz da aynı o papazlara benzemiş meğer.Memleket elden gitmiş.Millet serbest kıyafet tartışıyor.

Serbest kıyafet tartışmasının geldiği yerlere bakarmısınız.. Konuyu Şehitlerimize, Atatürk'e, İstanbulun Fethine, gezegenlerin dizilimine bilmem tarladaki domatese kadar bağladılar hee.. Galiba arkadaşlar olayı anlamadılar.. :wink:
Serbest kıyafet eyleminde karşı olan kişilerde istedikleri kıyafeti giymekte özgür.. Kimse sizin takım elbise ve kravatla okula gitmenize karışmıyor rahat olun.. İsterseniz smokinle de gidebilirsiniz.. 8)

mmercan' Alıntı:
Kimseye birşey anlatmaya gerek yok.Fatih İstanbul'u fethetttiğinde Kilisede papazlar melekler erkek mi dişi mi diye tartışıyorlardı.Bizim durumumuz da aynı o papazlara benzemiş meğer.Memleket elden gitmiş.Millet serbest kıyafet tartışıyor.
Dostum o tartışmayı kıyafet serbest olmasın diyenler yapmış oluyor(kravatla gelsin, başörtüsüz gelsin, pantolon ütülü olsun, favori boyu kulak ortasını geçmesin vs.). Serbest olsun diyenler değil. Yanılgıya düşme.

Kunteper' Alıntı:
Sivil derken kot pantolon falan giysek sorun olur mu?
Ayrıca herşey tamamda bi bu mu eksik, diğer haklarımız ne olacak diyen arkadaşlar, benim için 1. sırada kıyafet özgürlüğü gelir. Benim bacım başını istediği gibi örtemedikten sonra gerisi hikaye...
..
köle olduktan sonra başını örtmüşsün açmışsın ne fark eder...

oyungezer' Alıntı:
mmercan' Alıntı:
Dostum o tartışmayı kıyafet serbest olmasın diyenler yapmış oluyor(kravatla gelsin, başörtüsüz gelsin, pantolon ütülü olsun, favori boyu kulak ortasını geçmesin vs.). Serbest olsun diyenler değil. Yanılgıya düşme.
..
burda birçok kişi kıyafet serbest olmasın demiyor. burdaki bir çok kişinin tepkisi HER ŞEY TAM BİR KIYAFETİMİZ EKSİK KALMIŞTI tepkisi...

BaRBaRYaN' Alıntı:
oyungezer' Alıntı:
mmercan' Alıntı:
..
burda birçok kişi kıyafet serbest olmasın demiyor. burdaki bir çok kişinin tepkisi HER ŞEY TAM BİR KIYAFETİMİZ EKSİK KALMIŞTI tepkisi...
E her şey eksik maden bari bu istediğimiz olsun diye de bakabiliriz olaya hocam.

aslında tepkileri yokmuşmuşta, diğer sorunlar çözülmeden sıra buna mı gelmişmişte 2 gündür aynı terane. biri de çıkıp diyemiyor ki "yok kardeşim biz başörtü ile okula gelinmesini hazmedemiyoruz" dese eyvallah delikanlı adamışsın diyeceğim.

bilisim-tef' Alıntı:
aslında tepkileri yokmuşmuşta, diğer sorunlar çözülmeden sıra buna mı gelmişmişte 2 gündür aynı terane. biri de çıkıp diyemiyor ki "yok kardeşim biz başörtü ile okula gelinmesini hazmedemiyoruz" dese eyvallah delikanlı adamışsın diyeceğim.
hadi ordan ..ne alakası var ..
sen kendini kandır..
söylediklerine inanıyor musun kendin?

bilisim-tef' Alıntı:
Aynen.. Açık açık söyleseler:"karın ağrımızın sebebi bu" diye daha samimi olacak.. :D

Sözlerime başlamadan önce şunu bir belirteyim: Ben siyaset yada sendika taraftarı değilim.

Gelelim konuya. Bakıyorumda bir anda eğitim birsen propagandaları yapılmaya başlanmış. Noldu gene aynı teraneler başörtüsü yemi. ( benim kardeşlerim annem başörtülüdür). Başörtüsüne hiçmi ama hiç karşı değilim.
Bunuda desteklerim ve destekliyorum. Ama daha geçen seneye kadar ek ödeme namusumuzdur diyip namusunu masaya bırakan, 1 Mayıs'a konuşmacı olarak toplu sözleşmede masaya oturacağı Bakanı çağıran, Aes kurulduktan sonra tutuşup daha sonra fesh edilince gelin bize kardeşlerimiz diye feryatlarda bulunan herşeye yetmez ama evet diye Eğitim sendikasını ne çabuk unutuyoruz. Genel başkanına vekillik adaylığı teklif edilen, :"Sendika menfaaat örgütüdür.Dünya ya da ahiret menfaati olmayan birisinin Eğitim Bir Sen'e üye olmasına gerek yoktur.Altını çizerek söylüyorum.Vakıf ya da dernek değiliz.AMA BURASI MENFAAT ÖRGÜTÜDÜR.MENFAATİ OLMAYAN BİRİSİNİN EĞİTİM BİR SEN'E ÜYE OLMASINA GEREK YOKTUR.BÖYLE ÜYE OLAN VARSA KENDİSİNİ YORMASIN." Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu diyen kişileri yada sendikaları nasıl olduda unuttunuz.

kaynaktan alıntıdır. Hüsnü kuruntuluk yapmam.
http://www.youtube.com/watch?v=1kByJDJR ... ture=share

bridget' Alıntı:
Evet tek derdimiz kıyafetti değil mi?
Özlük hakları yakında elimizden gidecek..Siz bunlarla uğraşın..
dipnot: Kamu görevlilerinin serbest kıyafetle okula gelmesini desteklemiyorum..

desteklemezsen destekleme ama köstekleme bari..

bilisim-tef' Alıntı:

Olay bu sayın hocam...

seraser' Alıntı:
bilisim-tef' Alıntı:

Olay bu sayın hocam...
:alkis:

Herkes takılmış bir kıyafete gidiyor ama bunun altında neler gizli kimse görmüyor...

Kimse karşı değil baş örtüsü ile okula gelmeye, isteyen gelsin, sarı sendika bunun için görüşmüş mü ki iktidarla??? "Hayır" cevabı almış mı ki? Şimdi eylem yapılıyor...!
Sarı sendikaya zaten bunun yapılacağı haberi geldi, bizde bunu biz kazanmışız gibi gösterelim diye eylem yapıyorlar... Önceden haber gelmemiş olsa bu işi tek başlarına yapmaya çalışmazlar, gerçekten bunu yapacak olan insan önce diğer sendikalarla güç birliği olup sonra istediğini almaya çalışır...
Kıyafet içinde bir yönetmelik değişir altı üstü ama bunu kılıf olarak kullanıp Anayasayla beraber 657.yi değiştirecekler toptan... Bakalım o zaman iş güvencemiz kalacak mı???

Muazzam bir şey. Gün geçtikçe serbest kıyafetle gelenlerin sayısı artacaktır. O kadar serbestlik istemeyiz diyen arkadaşlar takım elbise giymeye devam edebilirler. Onlara zorla keten pantolon giydiren yok.

ordinaryus' Alıntı:
bilisim-tef' Alıntı:
Aynen.. Açık açık söyleseler:"karın ağrımızın sebebi bu" diye daha samimi olacak.. :D
..
bilisim-tef' Alıntı:
..
Biz açık açık söylüyoruz derdimizi hocam. sizin göZünüz yiyiyorsa açık açık söyleyin. Bizim sendikamızın gücü sadece buna yetiyor. diğer özlük haklarını değiştiremiyor. Hatta diğer özlük haklarını değiştirmek bile istemiyor. çünkü emir aldığımız büyüklerimiz öyle diyor diye.

şu forumda yazdığım mesajları bir oku istersen. hepsinde baş örtüsünün serbest olması gerektiğini söylemişimdir. tutturmuşunuz bir baş örtüsü karşıtı diye. asıl baş örtüsü karşıtı sizsiniz. eğer baş örtüsünün gerçekten değişmesini isteseydiniz 10 yıldır bastırır değiştirtirdiniz bu yasayı.

Geri