Kim böyle büyük konuşsa başına birşey gelir. 2 ay sonra yeni konu açarsın hocam : "Ben Edirne'deyim, kız arkadaşım Şırnak'ı istiyor, siz olsanız ne yapardınız" diye. uhaha:formaktör' Alıntı:bi kızın ayağına gitmek pehhh bin sene kalsa sevgimden ölsemde gitmem ortada bi yerde belki buluşulur ama ailesinin yanına hele onun istediği bi yerde yani memleketinde ,bide güneydoğuda yaşamak mümkün değil (o kadarrrrrrrrrrrrrrr büyük konuşuyom )
simpleLife' Alıntı:annemi babamı düşünüp sözünden dönen bir adam olarak yaşamak sözünün arkasında durup gidip mutsuz olmak ve mutsuz etmekten daha mı iyidir...
amip33' Alıntı:Kim böyle büyük konuşsa başına birşey gelir. 2 ay sonra yeni konu açarsın hocam : "Ben Edirne'deyim, kız arkadaşım Şırnak'ı istiyor, siz olsanız ne yapardınız" diye. uhaha:formaktör' Alıntı:bi kızın ayağına gitmek pehhh bin sene kalsa sevgimden ölsemde gitmem ortada bi yerde belki buluşulur ama ailesinin yanına hele onun istediği bi yerde yani memleketinde ,bide güneydoğuda yaşamak mümkün değil (o kadarrrrrrrrrrrrrrr büyük konuşuyom )
VAlla en sevdiğim huyum hiç büyük konuşmam. Çünkü tanıdığım arkadaşlarım ne zaman büyük konuşşa başına öyle olaylar geliyorki...amip33' Alıntı:Kim böyle büyük konuşsa başına birşey gelir. 2 ay sonra yeni konu açarsın hocam : "Ben Edirne'deyim, kız arkadaşım Şırnak'ı istiyor, siz olsanız ne yapardınız" diye. uhaha:formaktör' Alıntı:bi kızın ayağına gitmek pehhh bin sene kalsa sevgimden ölsemde gitmem ortada bi yerde belki buluşulur ama ailesinin yanına hele onun istediği bi yerde yani memleketinde ,bide güneydoğuda yaşamak mümkün değil (o kadarrrrrrrrrrrrrrr büyük konuşuyom )
grandmasterb' Alıntı:böyle koşullu şey mi olur ya.tamam ilişkinin başında böyle söz vermiş olabilirsiniz ama ilişkinin başında böyle bir konuşma yapmak çok yanlış.o zaman ne siz onu ne de o sizi çok iyi tanıyordu.(ayrıca ben olsam "ayarlamak " için söz verirdim ve kızın fikrini sonra değiştiririm diye düşünürdüm.saçma bir söz istediği için yalandan söz verilebilir olduğunu düşündüğüm için verirdim.)kız arkadaşınız sizi sevdiğini falan söylüyordur.ama sizi sanki sadece antep de seviyor gibi antep dışında sevmiyor sizin için şehir değişteremeyecek biriisi için siz şehir değiştiriyorsunuz.değer mi bence değmez.
ayrıca belli ki ailesine çok bağımlı.ben hoşlanmam.
tabi en iyisini sen bilirsin sonuçta.
:+1:zech' Alıntı:Nasreddin hoca damdan düşmüş. Hemen doktor getirmişler. Nasreddin Hoca da: Bana doktor değil damdan düşen birini getirin demiş. Kıssadan hisse...
Kordon boyunda sarhoş doludur , küçükparka git 8)amip33' Alıntı:Kafan çok karışık belli.Al 2 tane bira, git kordon boyuna şöyle bi kendine gel,fazla da düşünme yapacak birşey yok.
dervisahmet' Alıntı::+1:zech' Alıntı:Nasreddin hoca damdan düşmüş. Hemen doktor getirmişler. Nasreddin Hoca da: Bana doktor değil damdan düşen birini getirin demiş. Kıssadan hisse...
:+1:agazi' Alıntı:hocam al seevgilini karşına içinden geçenleri anlat açıkça.tavrına bak çözüm yolu arıyor mu? aramıyor da antep olmazsa sizden vazgeçeçek gibiyse.
bence ilişkini bir kere daha gözden geçir..
Şimdi burayı okuyan arkadaşlara bir tavsiyemiz olsun: Baştan kartlarınızı açık oynayın. Baştan şöyle diyeyimde ilişki bir başlasın sonra fikrini değiştiririm diye düşünmeyin. Sonuçta karşınızdaki kişide ona göre plan yapıyor. Bu şekilde düşünce hep sorun yaratıyor. Ve bu hatayıda genellikle erkekler yapıyor. Çünkü biz erkekler pek birbirimizle bu ayrıntıları kouşmayız. Ancak kızlar her gün hep rşeyi konuşur paylaşır plan yapar, kurgular.simpleLife' Alıntı:grandmasterb' Alıntı:böyle koşullu şey mi olur ya.tamam ilişkinin başında böyle söz vermiş olabilirsiniz ama ilişkinin başında böyle bir konuşma yapmak çok yanlış.o zaman ne siz onu ne de o sizi çok iyi tanıyordu.(ayrıca ben olsam "ayarlamak " için söz verirdim ve kızın fikrini sonra değiştiririm diye düşünürdüm.saçma bir söz istediği için yalandan söz verilebilir olduğunu düşündüğüm için verirdim.)kız arkadaşınız sizi sevdiğini falan söylüyordur.ama sizi sanki sadece antep de seviyor gibi antep dışında sevmiyor sizin için şehir değişteremeyecek biriisi için siz şehir değiştiriyorsunuz.değer mi bence değmez.
ayrıca belli ki ailesine çok bağımlı.ben hoşlanmam.
tabi en iyisini sen bilirsin sonuçta.
AYNEN BENDE BÖYLE DÜŞÜNEREK YAPTIM AMA GALİBA HATA YAPTIM...EVLENDİKTEN SONRA YAZIN İZMİRE GELDİKÇE BENİMSER 3 5 SENE SONRA İZMİRE YERLEŞİRİZ DEDİM AMA YANILDIM...