erkek arkadaşına söyle hemen bi milli piyango bileti alsın çok şanslı çocukmuşlavinia_7' Alıntı:mobile' Alıntı:çok büyük konuşuyorsun. keşke erkek arkadaşın olsaydımda seni süründürseydimlavinia_7' Alıntı:insan sevdiği insan için taviz verse ne olur sanki? hayır ne olur antep e gitseniz hocam. zaten senelerce yaşamışsınız. belli bi çevreniz de vardır orda. çok yabancılık da çekmezsiniz. benm erkek arkadaşım böyle gelemem falan dese arkama bile dönüp bakmam. çünkü şartları belirlemişim önceden. erkekler yarını düşünmeden yaşıyorlar. ilişkinin bugünlere gelebileceğini bile düşünmemişsinizdir belkide. tamam baştan söz verdin hocam anlıyorum şimdi gidesin yok. evet izmir in kızları da güzel. yenisini bulursun. he sen 3.5 yıllık ilişkini, kız arkadaşını düşünüosan hiç düşünme öğretmen kızların kısmeti açık olur!!!
siz hiç merak etmeyin hocam ben erkek arkadaşımla hemşeriyim tabi bu boyutta olmasa da benm de buna benzer sorunlarım oldu. erkek arkadaşımla aynı ile atandık o orda yaşamak istedi ama ben kararımdan vazgeçmedim çünkü ben de baştan sınırları çizmiştim. ben şimdi memleketimdeyim ve ileride burda kuracam hayatımı. çünkü yaşamak istediğim yer, nefes almak istediğim yer burası. ailem, çevrem, anılarım burda. çocuklarım burda doğsun, büyüsün istiyorum. bunda da saçma bi taraf görmüyorum.
mobile' Alıntı:erkek arkadaşına söyle hemen bi milli piyango bileti alsın çok şanslı çocukmuşlavinia_7' Alıntı:mobile' Alıntı:çok büyük konuşuyorsun. keşke erkek arkadaşın olsaydımda seni süründürseydimlavinia_7' Alıntı:insan sevdiği insan için taviz verse ne olur sanki? hayır ne olur antep e gitseniz hocam. zaten senelerce yaşamışsınız. belli bi çevreniz de vardır orda. çok yabancılık da çekmezsiniz. benm erkek arkadaşım böyle gelemem falan dese arkama bile dönüp bakmam. çünkü şartları belirlemişim önceden. erkekler yarını düşünmeden yaşıyorlar. ilişkinin bugünlere gelebileceğini bile düşünmemişsinizdir belkide. tamam baştan söz verdin hocam anlıyorum şimdi gidesin yok. evet izmir in kızları da güzel. yenisini bulursun. he sen 3.5 yıllık ilişkini, kız arkadaşını düşünüosan hiç düşünme öğretmen kızların kısmeti açık olur!!!
siz hiç merak etmeyin hocam ben erkek arkadaşımla hemşeriyim tabi bu boyutta olmasa da benm de buna benzer sorunlarım oldu. erkek arkadaşımla aynı ile atandık o orda yaşamak istedi ama ben kararımdan vazgeçmedim çünkü ben de baştan sınırları çizmiştim. ben şimdi memleketimdeyim ve ileride burda kuracam hayatımı. çünkü yaşamak istediğim yer, nefes almak istediğim yer burası. ailem, çevrem, anılarım burda. çocuklarım burda doğsun, büyüsün istiyorum. bunda da saçma bi taraf görmüyorum.
simpleLife' Alıntı:kız arkadaşınız sizin memleketinize gelmiyor sizin gelmenizi istiyor(KESİNLİKLE İLLA MEMLEKETİMDE YAŞAYALIM) çok bunaldım çok sıkıldım offf
simpleLife' Alıntı:kız arkadaşınız sizin memleketinize gelmiyor sizin gelmenizi istiyor(KESİNLİKLE İLLA MEMLEKETİMDE YAŞAYALIM) çok bunaldım çok sıkıldım offf
buko08' Alıntı:Arkadaş evlenip antepe gitmiş heralde