Hocam özelden mesaj atmışsınız. Cevap vermiştim ama sanırım görmediniz. Okunamayan resmin orijinal taranmış halini gönderebilir misiniz?mas1961' Alıntı:tamam hocam bundan sonra 200 dpi da deneyeyim
kemal_ari' Alıntı:Hocam özelden mesaj atmışsınız. Cevap vermiştim ama sanırım görmediniz. Okunamayan resmin orijinal taranmış halini gönderebilir misiniz?mas1961' Alıntı:tamam hocam bundan sonra 200 dpi da deneyeyim
Hocam bu program sadece sizin formunuza özel. Başka formlarda çalışmaz. Daha önce kullanmadıysanız kullanma kılavuzunu okumanızda fayda var. Kolay gelsin.defall' Alıntı:Hocam çok teşekkür ederim. öğrenci no, kitapçık türü ve cevapların okutulması yeterli olur sanırım.
Cevapladım hocam.mas1961' Alıntı:Hocam özelinize mesaj attım bakabilir misiniz..
Sağol hocam. Daha önce bir arkadaşın isteği üzerine 6 ders için iki form gibi tanıtıp tek kağıtta form oluşturmuştum. Programda 9 ve 10 formlar. Tek kağıt üzerine 6 ders işaretleme yapılıyor. Ama programda 2 sınavmış gibi işlem yapılıp ortak raporlama yapılıyor. Sizin de 5 ders sınavları oluyordu sanırım. Böyle birşey uygulanabilir. Böylelikle tek formda 8 derse kadar ekleme yapılabilir.birey111' Alıntı:Teşekkürler Kemal hocam. Takibe devam , ellerine sağlık. Bana bu formlar yetiyor. Gerekirse kendim yapar eklerim.
kemal_ari' Alıntı:Sağol hocam. Daha önce bir arkadaşın isteği üzerine 6 ders için iki form gibi tanıtıp tek kağıtta form oluşturmuştum. Programda 9 ve 10 formlar. Tek kağıt üzerine 6 ders işaretleme yapılıyor. Ama programda 2 sınavmış gibi işlem yapılıp ortak raporlama yapılıyor. Sizin de 5 ders sınavları oluyordu sanırım. Böyle birşey uygulanabilir. Böylelikle tek formda 8 derse kadar ekleme yapılabilir.birey111' Alıntı:Teşekkürler Kemal hocam. Takibe devam , ellerine sağlık. Bana bu formlar yetiyor. Gerekirse kendim yapar eklerim.
Programda güncellemeler yaptım. Yeni linki biraz sonra ekleyeceğim.
Teşekkürler hocam.abtani' Alıntı:Her şey gönlünüzce olsun Kemal hocam,sağ olasınız
:alkis: :alkis: :alkis:
kemal_ari' Alıntı:Programda birkaç ufak güncelleme yaptım. Okuyucuyu test etme bölümünde satırların ve sütunların numaraları gözüküyor. Böylelikle yeni form oluştururken koordinatlarını elle saymak yerine buradan daha kolay sayılabilir. Programı kullananlar için eski kayıtların silinmesi istenmiyorsa eski program dosyalarındaki klasörleri ve veritabanı dosyasını(optikokuyucu.accdb) yeni dosyaların içine kopyalasınlar. Ancak programa sonradan eklediğim yeni halindeki formlar kaybolur.
Yeni program linki:https://goo.gl/k1xP3P
Hocam sen bu işte gerçekten iyisin. Helal olsun.birey111' Alıntı:Yolunu öğrendim ben hallederim hocam sağol. Sana bi sürü zahmet verdim zaten....
Teşekkür ederim hocam.ybilgin' Alıntı:hocam öncelikle elinize bilginize sağlık Allah razı olsun hemen bir deneme yapalım dedim form9 çıkardım işaretledim cevap anahtarı oluşturdum göz attan taranan klasörü ekledim cevapları oku dedim ve resimdeki uyarıyı aldım nerede yanlış yaptım
kemal_ari' Alıntı:Hocam bu program sadece sizin formunuza özel. Başka formlarda çalışmaz. Daha önce kullanmadıysanız kullanma kılavuzunu okumanızda fayda var. Kolay gelsin.defall' Alıntı:Hocam çok teşekkür ederim. öğrenci no, kitapçık türü ve cevapların okutulması yeterli olur sanırım.
kemal_ari' Alıntı:Hocam sen bu işte gerçekten iyisin. Helal olsun.birey111' Alıntı:Yolunu öğrendim ben hallederim hocam sağol. Sana bi sürü zahmet verdim zaten....
Benim için sorun olmazdı. Kolay gelsin.
:alkis: :+1:birey111' Alıntı:kemal_ari' Alıntı:Hocam sen bu işte gerçekten iyisin. Helal olsun.birey111' Alıntı:Yolunu öğrendim ben hallederim hocam sağol. Sana bi sürü zahmet verdim zaten....
Benim için sorun olmazdı. Kolay gelsin.
Hocam hallettim. Benim form7 idi,form 2 nin 3 şıklı hali, kendi veritabanımı ve form dosyaları falan yükledim. Senin formları kopyalayıp yapıştırdım yerlerine. Veri tabanı içinden form8, 9 ve 10 u elle giriş yaptım. Zaten bana yenisinde 9 ve 10 gerekli artık onlar da silinmez. Program için teşekkürler.
Hocam eğer siz özellikle formu koyu çıkartmadıysanız zannediyorum renkli tarama değil, siyah beyaz tarama yapmışsınız. Belki de tarayıcının ayarları otomatik ise kendisi siyah beyaz taramış olabilir. Böyle olduğunda formda işaretleme yapılan bölümler fazla koyu çıkabiliyor. Sizin formunuzda da fazla koyu gözüküyor. Program işaretlenmiş algılamış. Bir daha taratma yapıp renkli formatta taratmanızı öneririm.mehtun' Alıntı:merhaba hocam daha önce talebim üzerine form11 düzenlemiştiniz. bugün sınavda kullandım ve okutmaya çalıştığımda çok hatalı okumalar yaptı ve dört gruptan sadece a grubunu gördü. okuyucuyu test et kısmının resmini gönderiyorum.