Arkadaşlar, Pardus'ta Netsupport School Benzeri öğrenci bilgisayarlarının kontrol yönetimini sağlayacak program var mı kullanabileceğim?
Veyon var hocamArkadaşlar, Pardus'ta Netsupport School Benzeri öğrenci bilgisayarlarının kontrol yönetimini sağlayacak program var mı kullanabileceğim?
hocam bizim okulumuza da ortaokuldayım aidata 18+1 bilgisayar geldi. pardus yüklü. memnun musunuz windows a çevirsem mi emin olamadımokullarınızın seviyesini bilmem ama ben ortaokulda 3 yıldır labta pardus kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim çğrencilerde 2. dersten itibaren alışıyorlar hatta mbot, arduino kullanmak için mlinki terminalde çalıştırmak gerekiyoır ve onuda gayet başarılı yapabiliyorlar bir sıkıntı yok yani
epoptes kullanıyorumArkadaşlar, Pardus'ta Netsupport School Benzeri öğrenci bilgisayarlarının kontrol yönetimini sağlayacak program var mı kullanabileceğim?
veyon hocam ama son sürümü arızalı öncekine dönmenizde fayda varevet arkadaşlar bende bir soru soruyum; pardusde deep frez gibi ogünün tarihine geri alacak ,ayarları koruyacak program var mı?
Hocam Bayram Karahan'ın e-sabit isimli bir programı var. Ben evde denedim çok güzel çalıştı. Ancak okuldaki Tip2 Dell PC'lerde programı aktif ettikten sonra pardus kullanıcı şifresini kabul etmedi ve sistemi açamadım. Diskin NVMe olmasından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Ancak şöyle bir çözüm buldum. Evde denedim güzel çalıştı ama henüz okulda deneyemedim. Öncelikle Kullanıcılar ve Gruplar menüsünü yüklemek için uç birimdeevet arkadaşlar bende bir soru soruyum; pardusde deep frez gibi ogünün tarihine geri alacak ,ayarları koruyacak program var mı?
hocam gnome 23.3 ü yükledim. maalesef interneti görmedi bağlantı sorunu yaşadım. pclere kurulan sürümle pardus sitesindeki sürüm arasında ayarlamalar ve bazı program eksiklikleri var.Bilgisayarlara yükledikleri sistemin benzeri kendi sitelerinde var ihtiyacı olan buradan indirebilir.
![]()
Ana Sürümler - Pardus - TÜBİTAK
Not: Backports sürümü , kararlı sürüm kadar kapsamlı bir şekilde test edilmez. Kararlı sürüm bileşenleri ile uyumsuzluğa sebep olma riski de vardır.pardus.org.tr
Yüklemeye gerek yok. Neden kurmak için uğraşıyorsunuz. Zaten linux için yeni sürümler yok. Chrome üzerinden online mblock kullanılıyor. Sıkıntısız çatır çatır çalışıyor.Pardusta mblock yükledim hata verdi
Sonra hata kayboldu devamında ise bilgisayarı kasmaya başladı aşırı derece fare hareket etmiyordu. pardus a mblock yukleyebilen var mı
bu hafta yenilikçi eğitimi kursunda test ettik evet çalıştı ama alışkanlık hocam olaki internet kesilir bağlantı da bir sorun oluşur internete pek bel bağlamak istemiyorum o sebepten kurulu olması tercihim.Yüklemeye gerek yok. Chrome üzerinden online mblock kullanın. Sıkıntısız çatır çatır çalışıyor.
Kurulan sürümü yok. İnternet en fazla 1 gün gider büyük sorun yoksa. Ona da yapacak birşey yok diye düşünüyorum. Vine ile kurunca sorun çıkıyor illaki. Windows'a sonra mı kurdunuz?bu hafta yenilikçi eğitimi kursunda test ettik evet çalıştı ama alışkanlık hocam olaki internet kesilir bağlantı da bir sorun oluşur internete pek bel bağlamak istemiyorum o sebepten kurulu olması tercihim.
bu arada windows + pardus kurulumunu başardım tüm pclere kurmaya başladım grub ayarları da tamamdır
Hocam işlemleri nasıl yaptığınızı anlatan bir doküman oluşturup bizede paylaşmanız ne güzel olurdubu hafta yenilikçi eğitimi kursunda test ettik evet çalıştı ama alışkanlık hocam olaki internet kesilir bağlantı da bir sorun oluşur internete pek bel bağlamak istemiyorum o sebepten kurulu olması tercihim.
bu arada windows + pardus kurulumunu başardım tüm pclere kurmaya başladım grub ayarları da tamamdır
Hocam windows 11+ Pardus nasıl kurdunuz.islemleri anlatırsanız çok iyi oluranlamadığım şuan pardus 23.2 edu sürümünde bulunan scratch desktop neden güncelleme sonrasında kaldırılır
Kurulu gelen pardusun sürümü nedir acaba?Arkadaşlar lenova bilgisayarlar geldi. Pardus kurulum yapıldı.
Windows'a geçsem mi diye kararsız kalan arkadaşlar için önerim önce belirli bir süre kullanıp öyle karar verin. Bende sizin gibi Windows'a geçerim diye düşünüyordum çok değil iki gün kullanınca tüm fikrim değişti.
Kullanacağınız tüm programlar kurulu olarak pardus yükleniyor zaten. Arayüzü Windows'a benzer şekilde geliyor.
Velhasılıkelam ön yargı ile yaklaşmamak gerekiyormuş Pardus'a.
kaç yıldır kullanıyorum hiç windows kurmayı düşünmedimhocam bizim okulumuza da ortaokuldayım aidata 18+1 bilgisayar geldi. pardus yüklü. memnun musunuz windows a çevirsem mi emin olamadım
Pardus 23 Eğitim sürümü.Kurulu gelen pardusun sürümü nedir acaba?
Arkadaşlar lenova bilgisayarlar geldi. Pardus kurulum yapıldı.
Windows'a geçsem mi diye kararsız kalan arkadaşlar için önerim önce belirli bir süre kullanıp öyle karar verin. Bende sizin gibi Windows'a geçerim diye düşünüyordum çok değil iki gün kullanınca tüm fikrim değişti.
Kullanacağınız tüm programlar kurulu olarak pardus yükleniyor zaten. Arayüzü Windows'a benzer şekilde geliyor.
Velhasılıkelam ön yargı ile yaklaşmamak gerekiyormuş Pardus'a.
Bende gelen bilgisayarlarla deneyimledim ve hoşuma gitti. Diğer makinelere de pardus kurdum.kaç yıldır kullanıyorum hiç windows kurmayı düşünmedim
Konu içindeki mesaj 'Pardus için VEYON Kurulumu' https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/pardus-için-veyon-kurulumu.184670/post-1990963Arkadaşlar aidata mini pc gelen sınıfımda veyon ayarlarını nasıl yapıyorum bir türlü çözemedim. bir kaç video izledim orada söylenen şekilde ayarlamaları yaptım ama bağlantıyı gerçekleştiremedim.
yardımcı olabilecek var mı?