bu yaz bitcoini arkadaştan duydum deneme amaçlı 200 liralık aldım sonra sonra alır arttırırım diye düşünüyordum ben aldıktan sonra düşmeye başladı ayrıca bitcoin borsaları içinde kapanan var kaçan var uçan var bi şekilde paran ucup gidebiliyo yanı normal borsa gibi güvenli değil o nedenle vazgeçtım ole kaldı sonra tekrar artmaya basladı ben 230 lira ile cıktım yazın aldıgımda 15000 civarı idi su anda 50000 ciarlarında bi ara 80000 e kadar geldı bitcoin ole olunca tekrar araştırmaya basladım birisi 2017 basında ilk 20 coıne 20 bını paylaştırıp bekleseydınız dıye çalışma yapmıs 3.5 mılyon oluyo sene sonunda amacım bu kadar ucmak değil ama su anda bıraz aldım ve 6 ay yaza kadar bekleyecegım bakalım ne olacak kesinlikle borsanın işleyişini öğrenmeden fazla meblaglarla girlmemeli ben 2 defa yanlış hesaba para yatırmısım Allah' tan sıkıntı cıkmadı gerı alabıldım paramıalıp beklemek en mantıklısı gibi. Gerrçi borsada da para batıran çok gördük,duyduk.
şahsen ben kaybetmeyi göze alabildiğim kadar parayla girdim ve sistemi öğreniyorum.
ben bitcoin 3100 dolarken bakalım neymiş bu sistem diye 250 tl lik bitcoin aldım, ertesi gün 250 liram 296 oldu uff ne güzelmiş bu dedim ertesi gün 265 oldu amannn bu nasıl düşüş dedim ertesi gün 276 oldu yüzde 10 kar yeter dedim hemen sattım parayı çektim(vizyonsuzluğa gel ). Arkadaşlar da yer yer belirtmişler bu coin piyasasına kısa sürede ciddi kar edeyim diye girmeyin arkadaşlar. Girdiğiniz gün paranızı ikiye üçe katlamak da mümkün ama çoğunlukla şans işi olduğundan bence riske girmeye gerek yok. Tamamını kaybetseniz bile üzülmeyeceğiniz bir rakamla girin çünkü her an her şeyin olabileceği bir sistem. Hacklenme durumu olsa yada alım satım yaptığınız borsa dolandırıcı çıksa falan yapacak hiç bir şeyiniz yok. Benim 291$ olan para bugün 403 dolar oldu ufak ufak yükselmeye devam ediyor. Bence en temiz yöntem değeri oldukça düşük olan coinlerden ve geleceği olduğu söylenen coinlerden(xlm, xrp, trx, iota vs.) bir miktar alıp unutmak.bu yaz bitcoini arkadaştan duydum deneme amaçlı 200 liralık aldım sonra sonra alır arttırırım diye düşünüyordum ben aldıktan sonra düşmeye başladı ayrıca bitcoin borsaları içinde kapanan var kaçan var uçan var bi şekilde paran ucup gidebiliyo yanı normal borsa gibi güvenli değil o nedenle vazgeçtım ole kaldı sonra tekrar artmaya basladı ben 230 lira ile cıktım yazın aldıgımda 15000 civarı idi su anda 50000 ciarlarında bi ara 80000 e kadar geldı bitcoin ole olunca tekrar araştırmaya basladım birisi 2017 basında ilk 20 coıne 20 bını paylaştırıp bekleseydınız dıye çalışma yapmıs 3.5 mılyon oluyo sene sonunda amacım bu kadar ucmak değil ama su anda bıraz aldım ve 6 ay yaza kadar bekleyecegım bakalım ne olacak kesinlikle borsanın işleyişini öğrenmeden fazla meblaglarla girlmemeli ben 2 defa yanlış hesaba para yatırmısım Allah' tan sıkıntı cıkmadı gerı alabıldım paramı
Muhtemelen ico tarihinden sonra Mew adresinize yollancaktır.. Suan bende de bedava coin yok... Dağıtım zamanı yollanıyor hepsi...bunda üye olunca bedava coin veriyor mu?
paribuya üye oldum orada sadece bitcoin mi alınıyor diğer coinlerden nasıl alıcamÇok sayıda alt coin olan ve 2 BTC ye kadar hesap onayı kimlik istemeyen Binance sitesindeyim bende arkadaşlar. Tavsiye ederim. Güzel kullanışlı. Tavsiye edeceğim alt coinler POE, TRX, XVG, XRP, IOTA. Bunlar geleceğin coinleri arkadaşlar. Hemde fiyatları düşük olduğundan az paraya çok sayıda alıp bekletirseniz iyi bir kar edebilirsiniz. Buyrun link https://www.binance.com/?ref=12832507
hocam binance'ye google doğrulama ve sms doğrulama yetiyor mu? yoksa bir evrak göndermek gerekiyor mu?Bilgisayar Bilişim kullanıcılarının da bu enfes değişime meraklı olduklarını görüyorum ve sevindim açıkçası.
Öncelikle Kripto Para dünyasına ardından Altcoinlerin büyülü dünyasına hoş geldiniz.
Tüm meslektaşlarıma ilk tavsiyem, kaybetseniz dahi üzülmeyeceğiniz (HİÇ üzülmeyeceğiniz) bir miktar ile bu dünyaya giriş yapmanızdır. Emeklemeden koşmak mümkün olmuyor. İngilizce bilginize güvenmiyorsanız bazı temel terimleri öğrenmeniz gerekecektir, araştırmakta fayda var.
Stratejinizi, borsayı takibe ayırabileceğiniz zamanı ve öğrenmeye ayırabileceğiniz zamanı planlayın.
Öncelikle tüm bu camianın bağlı olduğu, market hacmi en yüksek canavar Bitcoin (BTC).
Kullanıcıların altcoinlere olan talepleri ya o coinin projesine çok inanmış olmaları (bu süreç araştırma gerektirir), ya da bu yükselecektir bunu al şeklinde bir HYPE'a maruz kalmaları olabilir.
Altcoinler, BTC karşılığında alınıp satıldığı için, IOTA 5 dolar olmuş, Ripple 2 dolara gelmiş gibi durumlar yanıltıcı olabilir, Iota 26.7k satoshi (0.00026700 BTC), Ripple 16k satoshi (0.00016000 BTC) olmuş demek daha mantıklıdır. Çünkü siz Ripple aldığınızda BTC ile alıp, BTC karşılığında satıyorsunuz. Elinize geçen dolar miktarı yükselmiş olabilir fakat elinizdeki BTC'den zarar etmiş de olabilirsiniz. Temel mantık elimizdeki BTC miktarını arttırmaya çalışmaktır.
Anlık alım-satım yaparak da elimizdeki BTC miktarını azaltmak ya da arttırmak mümkün. Mesela 31 Aralık günü XVG (Verge) için WraithProtocol yayınlanması söz konusuydu. XVG bu noktalara büyük sükse yaparak geldi, çünkü tam bir anonimlik vaad ediyordu. 30 Aralıktan itibaren XVG fiyatı 1150 satoshilerden önce 1400lere ardından 1700lere kadar tırmandı. Bu tırmanışın bir noktasında XVG alıp, tırmanışın bitmesine yakın (bunu kestirmek güç olabilir) satmak kar ettirebilirdi.
Diğer bir strateji ise HODL. Aslında Hold(Tutmak) kelimesinden geliyor. Kafası güzel bir genç arkadaş Hodl şeklinde yazarak çok ilginç bir forum mesajı attığından bu yana kripto dünyasından kelime HODL olarak kaldı. Projesine, marketing becerisine, geleceğine gerçekten inandığınız bir coinden bir miktar satın alarak uzun bir süre elinizde tutma stratejisi de denebilir. Poe kısaltmalı Po.et adlı coine en başından beri çok inanmıştım, 0.00000106 satoshiye aldığım coin şu an 0.00000617 satoshi. Kaç katına katladığını siz düşünün ki bu sürede 1100 satoshi noktasına dokunduğu da oldu. Çok kez satma noktasına geldim fakat sabır diyorum
Bu başlık altında vakit buldukça paylaşımlarda bulunmaya devam edeceğim.
İşlem yapılacak borsa olarak da Binance öneririm. Bünyesinde bulunan BNB Coini ile çok cüzi komisyon ödeyerek işlem yapmak mümkün. Diğer borsalara kıyasla komisyon çok çok düşük.
Binance borsasında işlem yapmak istiyorsanız bana da destek olmak için linki kullanın https://www.binance.com/?ref=11780791
hocam binance'ye google doğrulama ve sms doğrulama yetiyor mu? yoksa bir evrak göndermek gerekiyor mu?
peki 1.cüzdan falan diyorlar onun bir ücreti var mı?Hocam telefonunuzda Google Authenticator varsa 2FA doğrulamayı etkinleştirin. Sms sadece Çin müşterileri için diye biliyorum. Google doğrulama ile 2 adımlı doğrulamayı etkinleştirmek yeterli olacaktır.
2 BTC'ye kadar olan işlemlerde herhangi bir evrak istenmiyor hocam.
peki 1.cüzdan falan diyorlar onun bir ücreti var mı?
2. gerek var mı ?
3. varsa hangisini önerirsin?
Çok sayıda alt coin olan ve 2 BTC ye kadar hesap onayı kimlik istemeyen Binance sitesindeyim bende arkadaşlar. Tavsiye ederim. Güzel kullanışlı. Tavsiye edeceğim alt coinler POE, TRX, XVG, XRP, IOTA. Bunlar geleceğin coinleri arkadaşlar. Hemde fiyatları düşük olduğundan az paraya çok sayıda alıp bekletirseniz iyi bir kar edebilirsiniz. Buyrun link https://www.binance.com/?ref=12832507
Size bir kaç sorum olacak hocam. Tron ve verge den iki gün önce aldım binence de duruyor. Al sat değil de uzun vadeli tutmayı düşünüyorum. Tron için myetherwallet sitesi güvenli mi. Yazılım olarak gönder al yapabileceğim bir program var mı? Tabi aynı soru verge içinde geçerli. Verge sitesinden cüzdan indirdim ama pek güven vermedi bana. Bu işe gireli bir hafta oldu o yüzden kafa karışıklığı var. Cevaplarsaniz sevinirim.Tron 1400 seviyelerini zorluyor. Yeni destek noktası 1100 seviyeleri gibi görünüyor. Daha altına gitmesine müsade edilmiyor. Bu dip seviyelerinden alınabilir. Sürekli söylüyorum geleceği müthiş parlak görünüyor.
Verge hak ettiği değeri hala bulabilmiş değil fakat bugün 200-300 puanlık bir sıçrama yaptı. Önümüzdeki saatlerde biraz daha ileriyi zorlayabileceğini düşünüyorum. Tron üzerindeki çılgınlık biraz hafiflerse sıra XVG'ye gelebilir
Sabah yazdığım mesajda bahsettiğim gibi bunlar sürekli takip ettiğim ve fikir beyan edebileceğim coinler.
Poet müthiş sıçramalar yaptı bu haliyle bile hala ucuz olduğunu söylemek mümkün. Uzun vadede bu seviyelerin çok üstüne çıkması mümkün. 1400 civarında seyrediyor bugün. Gün içinde 660 seviyelerinde harika bir alım fırsatı vermişti.
Yatırım tavsiyesi değildir. Blog gibi yazıyorum sadece
Size bir kaç sorum olacak hocam. Tron ve verge den iki gün önce aldım binence de duruyor. Al sat değil de uzun vadeli tutmayı düşünüyorum. Tron için myetherwallet sitesi güvenli mi. Yazılım olarak gönder al yapabileceğim bir program var mı? Tabi aynı soru verge içinde geçerli. Verge sitesinden cüzdan indirdim ama pek güven vermedi bana. Bu işe gireli bir hafta oldu o yüzden kafa karışıklığı var. Cevaplarsaniz sevinirim.