Kısa bir aradan sonra herkese günaydın.
Özellikle takip ettiğim ve geçmiş gönderilerimde yorumlarımı belirttiğim canavar coinler ile ilgili bilgi güncellemesi yapmaya geldim.
Öncelikle Tron(Trx) sevenler için olumlu bir haber ile başlayayım. Yükseliş grafiğinin biraz dengelenmesi ve düşüşler yaşaması sağlıklı bir büyümeye işaret ediyor. Twitter üzerinde bazı sahte belgeler yayınladı, çeşitli dedikodular ortaya salındı fakat bu fiyatta pek fazla düşüşe neden olmadı. Market hacminin halen daha çok yüksek olması, TRX’in Pump&Dump bir coin olmadığını gösteriyor. Şimdilik durgun gözükse de 850-950 dip bandında alınırsa, rahat şekilde 1100 seviyelerini görebiliyor. Uzun vadeli tutmak istemeyenler bile BTC’nin büyük bir ralli yapmadığı anlarda dahi bahsettiğim dip noktasından yakalayabilirlerse, uygun bir bekleme süresi ve önceden verilmiş bir satış emriyle bir miktar kar elde edebilirler. 2018 ortasına kadar bir miktar elde tutmak için çok mantıklı gözüküyor. 1$ seviyeleri çok uzak görünmüyor.
Ve benim biricik kızım XVG (Verge). Dün gece WraithProtocol’un resmi olarak yayınlamasıyla müthiş bir atak yapıp 1700 seviyelerine fırladı. Daha önceki zıplayışında, trene çok yukardan binenler artık ellerindeki stokları temizlemiş gözüküyorlar. 900-1000 bandında alınan her bir Verge, mutlak suretle karla satılır demiştim önceki gönderimde. Anlık fiyatı 1430 gibi gözüküyor. Fakat hacim müthiş yükseldi, tekrar 1600-1700 seviyelerini görebilir gün içinde. Deep Webin ayrılmaz bir parçası gibi görüyorum projeyi. TOR ile entegre durumda, gönderen, alıcı gibi bilgiler olmadan müthiş hızlı ve sadece 0.1 verge ücret ile transfer sağlıyor. Hali hazırda birkaç debit karta entegre edilmiş durumda. Bu gizlilik ve anonimlik durumu bence 2018’e damgasını vuracak J
Icx (ICON) için uyuyan bir dev demiştim önceki gönderimde. Aslında uyumuyor ama bizi uyutuyor gibi. Uçtuğunu kaçtığını göremiyoruz ama harika bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Perşembe günü 4500 ortalamayla 5000’leri zorlarken bugün günlerden Salı ve kendileri 8000. ICX virgülden sonra 7 hane, o yüzden aslında yazdığım rakamların sağında bir sıfır daha var. Radarıma girdiğinde dolar bazında değeri 3$ olarak işlem görüyordu, önce kaşla göz arasında 6$ oldu, şimdi 12$. Kore bu piyasada ciddi bir yere sahip ve daha bu coin çok önemli Kore borsalarında yerini almış durumda değil. Bu kadar kısa sürede bu yükselişi beklemiyordum, bana sorsanız bu ancak ve ancak 2018 sonu hedefim olabilirdi fakat geleceği kestirmek müthiş zor. ICX tası tarağı toplayıp sığınılabilecek bir liman olduğunu kanıtladı. 400.000.000 adet dolaşımda coin var ve coin tane fiyatı 12 $. Müthiş bir market hacmi, müthiş bir destek var arkasında. Bu seviyeler bu denli çabuk ulaşmasının sebebi de insanların projenin uzun vadede bir ETH olacağını düşünmeleri. ETH hali hazırda 1195$ seviyesinde işlem görüyor. ICX’de Korenin ETH’si olmak için sessizce yol almaya devam ediyor. Çünkü lütfen olsun diyoruz.
İlerleyen günlerde yine güncellemeler yapacağım.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Binance borsasına referansımla üye olmak için:
https://www.binance.com/?ref=11780791